2010 Ekim Anneleri

Ne güzel ya selma seni tekrar çağırmış doktor benim bidahaki randevuda 10 haftalık oluyorum buda bana çok uzun zaman aralığı geliyor..

iyi bir hastane ve iyi bir dr aynı anda bulmak çok zor. e tabi birazda bütçeyi düşünüyorsun. özelinde özeli var ama fiyatlar dehşet. orta ölçekli yerlerde de durum belli.
birdaha ki dr gittiğimde doğum sonrası odaları göreceğim. bakalım güzel mi? yoğun bakım var mı onu soracağım. küvez varmı?
biraz erken biliyorum ama baştan bunların olduğu bir hastane tespit edersem dr daha rahat seçerim..

nevyas (deryacağım) güzel tarafından bak. lekelenmelerin bitti. eğer dr bir risk görseydi inan her hafta çağırırdı. 10 haftalıkkken gittiğinde kocaman olmuş olur bebişin be:)))
zaten 12 hafta testlerin içinde 10 haftadan sonra hemen yine çağırır:)))

evet canım. istanbulda yıne daha rahat yanı. benım abımın bebeklerı oldu acıbademde coook guzel hastane ya. ama cok pahalı tabı.

12. hafta da yapılan testler nasıl yapılıyo ya bılıyo musunuz?

12 haftada ense kalınlığı ve kan değerleri var balum. en heycanlı dönemlerden ilki. eşim bana yaptırmayalım diyiyor. bak o günler yaklaşşın bizim endişeler tavan yapacak. rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..

amin inş. internette okumustum ense kalınlıgı fılan da herhalde ultrasondan mı bakılıyo.

Evet canım daha iyiyim artık eskisi gibi lekelenmede kalmadı.Sorma baya büyümüş olacak inşallah 12 Mart da randevum iple çekiyorum resmen :)) Benim doktorda geldiğinizde konuşacağız dedi testleri yaptırırım herhalde büyük ihtimal..

kızlar günaydın
ilk önce diyim ben nickmi değiştirdim senayburgeydim ben. bu arada
doktora gittim kesesini gördüm sonunda ama daha 4 haftalıkmış meleğim

evet canım. çok iyi bir dr. olamsı gerekmekte. çıkan değerde bir anormallik olursa birbirini taip eden birsürü test yine yapılmakta. o nedenle kızlar yediğiniz gıdalara dikkat edin. herşey mevsiminde tüketin. hormonlu gıdalar hepinizi bildiği gibi çok riskli.
geçengün burada bir arkadaşımız çilek yediğini yazdı. aç çok demeyin ve yemeyin...

kontes hayırlı olsun canım.
merk etme hepimiz geri atıyoruz. bende 7 haftalık diye gittim 6 haftalık dedi. hatta daha küçük. artık güzel beslenip sen büyüyücen pıtırcığını

haklısın valla. ben cok dıkkat edıyorum. sabah kahvaltı yaparken kendı kendıme ne kadar sanslıyım dedım. peynır kaymak kayınvalıdemın ınegınden. recelı pekmezı annem bu yaz koye gelıp toplayıp yapmıstı tamamen dogal. bal amcamın arılarından. zeytın desen babamın bursadakı tarlasından ve katkı maddesı kullanmıyolar babamlar. sanslıyım. kaynanamın ınegının sutunden yogurt yapıyorum kendıme. sanslıyım ya:):)

kızlar günaydın
ilk önce diyim ben nickmi değiştirdim senayburgeydim ben. bu arada
doktora gittim kesesini gördüm sonunda ama daha 4 haftalıkmış meleğim

ben de 17 gun gerı gıttım valla:):) napalım saglıklı olsunda. ilk uzulmustum. cızelgemı duzeltırken moralım bozulmustu ama saglıklı ya onemlı olan o.

kontes hayırlı olsun canım.
merk etme hepimiz geri atıyoruz. bende 7 haftalık diye gittim 6 haftalık dedi. hatta daha küçük. artık güzel beslenip sen büyüyücen pıtırcığını

sağol canım sağlıklı olsunlarda biz bekleriz

oy maşşaallah sen hakkaten çok şanslıymışın bizde buralarda yesekde ne kadar sağlıklı bilmiyoz tabiii.bende pekmez felan içiyorum sabah kahvaltımı çok güzel yiyorum hergün farklı meyve yiyorum abur cubur pek yemiyorum sadece çikolata yemedne duramıyorum :)

bende aburcuburu azalttım cok. cipsi zaten esim yasakladı ama jelıbondan vazgecemıyom:):) cıkolata da yıyom:):)

ben de 17 gun gerı gıttım valla:):) napalım saglıklı olsunda. ilk uzulmustum. cızelgemı duzeltırken moralım bozulmustu ama saglıklı ya onemlı olan o.

karnımdan bakınca göremedi doktor çok korktum alttan baktı o zaman gördü içim rahatladı valla peki nasıl düzeltiliyo bu çizelge

karnımdan bakınca göremedi doktor çok korktum alttan baktı o zaman gördü içim rahatladı valla peki nasıl düzeltiliyo bu çizelge

canım benımde vajınal bakmıstı. cok korktum valla bende ama cook guzel dedı rahatladım. cızelgeyı tekrar yapman lazım canım.

balum okurken dibim düştü ya:))))) bizde katkısız malzeme bulucaz diye buralarda heba oluyoruz.. biz ma aile istanbulda olduğumuz için herşey market( şimdi organik ürün satan bir yer buldum. günlük süt alıyorum. reçelleri ve tereyağını oradan alıyorum. yoğurt alıcam. yoğurtu ekşi:)) bana göre ekşiyebilen yoğurt katkısız demek. marketten aldığım yoğurtlar bir ay beklese bile ekşimiyor:)))
evde kendi kendime ekmek yapıcam:)))
inan çalışmasam ben birçok şey yapabilirim becerikliyim. ama çalışmayıda istiyorum 6. aya kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…