balum okurken dibim düştü ya:))))) bizde katkısız malzeme bulucaz diye buralarda heba oluyoruz.. biz ma aile istanbulda olduğumuz için herşey market( şimdi organik ürün satan bir yer buldum. günlük süt alıyorum. reçelleri ve tereyağını oradan alıyorum. yoğurt alıcam. yoğurtu ekşi:)) bana göre ekşiyebilen yoğurt katkısız demek. marketten aldığım yoğurtlar bir ay beklese bile ekşimiyor:)))
evde kendi kendime ekmek yapıcam:)))
inan çalışmasam ben birçok şey yapabilirim becerikliyim. ama çalışmayıda istiyorum 6. aya kadar...
aaa ben onu değiştirmeyi unutmuşum
bende cips yemiyorum çok severim ama patatesi cips gibi kızartıyorum bende:)
Kızlar dün anne bebek fuarındaydım ay ne güzel şeyler var ya bayıldım resmen..
kızlar bende çarşamba doktora gideceğim.ben çizelgeyi son adete göre yaptım ama benim bebiş nek adarlık çıkacak bakalım.umarım herşey yolundadır keseyi ve bebişi görürürüm içim rahat eder:)
kızartmayı bende oyle yapıyorum ama onu da azalttım baya. lısteyı nevyas duzeltır bak burda o da:)
aaa düzelmiş bile valla
kızartmayı yaparım ama az yada yapıyorum bi dahada kulllnmıyorum o yağı bende
bıraz gerı gıdebılır sata gore. ama olsun saglıklıdır ıns. mrk etme hersey yolundadır Allahın ıznıyle hayırlı haberlerle gelırsın inş.
inşallah canım ya heyecanla bekliyorum valla sağlıklı olsunda bebeğimopuyorumnanaktan
heyecanını anlıyorum canım. 9 ay bu heyecanımız hıc bıtmeyecek sanırım.
kıslarr sizin yaptığınız testler kaçıncı gününüzde kaç çıkmıştı
heyecanını anlıyorum canım. 9 ay bu heyecanımız hıc bıtmeyecek sanırım.
çağla, hayırlı olsun canım,
nevyas neler vardı? bebek odaları muhteşemdir herhaldee...:)))
balum yok anacığım hamile olup kimse bekleyemez o kdar:))) kendimden biliyorum ben. kaptırdık gitti hamileliğe kendimizi..
ben en son 4+4 de yaptırdım 3208.1 dı.
bende dun esımle gezerken bebek vıtrınlerıne için gıttı. guya 7. aydan once almıycaktım bısey ama o zamana kadar asla dayanamam valla. annemde dun dıyo sakın battanıye yorgan fılan alma ben alcam:):) daha mınıcık benım bebişim. 3 aydan sonra baslıycam almaya sanırım.
galiba bitmeyecek zamanda geçmiyo böyle düşününce zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?