2010 Ekim Anneleri

ekmek bende yapıyorum hep. bakkaldan alınan ekmeklerı yememeye calısıyorum hamıle degılkende. yogurt konusunda zaten eksımeyen katkılıdır dogru. benım butun aılem ıstanbulda. ama annem 2 senede bır gelıyo bıkac ay kalıyo gıdıyo kımsem yok burda sadece esımın tarafının cogu burada.

kızlar bende çarşamba doktora gideceğim.ben çizelgeyi son adete göre yaptım ama benim bebiş nek adarlık çıkacak bakalım.umarım herşey yolundadır keseyi ve bebişi görürürüm içim rahat eder:)

Kızlar dün anne bebek fuarındaydım ay ne güzel şeyler var ya bayıldım resmen..

bende dun esımle gezerken bebek vıtrınlerıne için gıttı. guya 7. aydan once almıycaktım bısey ama o zamana kadar asla dayanamam valla. annemde dun dıyo sakın battanıye yorgan fılan alma ben alcam:):) daha mınıcık benım bebişim. 3 aydan sonra baslıycam almaya sanırım.

bıraz gerı gıdebılır sata gore. ama olsun saglıklıdır ıns. mrk etme hersey yolundadır Allahın ıznıyle hayırlı haberlerle gelırsın inş.

bıraz gerı gıdebılır sata gore. ama olsun saglıklıdır ıns. mrk etme hersey yolundadır Allahın ıznıyle hayırlı haberlerle gelırsın inş.

inşallah canım ya heyecanla bekliyorum valla sağlıklı olsunda bebeğimopuyorumnanaktan

kıslar ya ben istanbul anadolu yakasındayım doktor kime gideyim şuan için eski doktoruma gideceğim ama bu tarafta değil ona devam edemem ( tavsiye etceniz doktor varmı

çağla, hayırlı olsun canım,

nevyas neler vardı? bebek odaları muhteşemdir herhaldee...:)))
balum yok anacığım hamile olup kimse bekleyemez o kdar:))) kendimden biliyorum ben. kaptırdık gitti hamileliğe kendimizi..

hakkaten ya aklımız hep bebekte baska bısey dusundugumuz yok:):):) bu arada ben bebek odalarına baktım da internetten ah ah superler ya.

ben tavsiyelere uyucam boşa bişe almamaya çalışıcam mesela bazen bayılıp alınılan tulumlar iki gün anca giyiniliyomuş yada mesela beli açıkta bırakablecek şeyler almayın diyolar
benim eşim bebğimin ilk cicilerini 14 şubatta almış e artık benim hediyemmi onunmu bilemiyom:) fenerli tulum ve ayakkabı hastane çıkışı okadar miniklerki sevip duruyorum onları sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…