2010 Ekim Anneleri

sever,
hospitalıum çamlıca bahar BESEN. iyi bir doktor.
erdem hastenesinde Adalet hanım var ben gitmedim ama çok övüyorlar. sadece çok yoğunmuş. çalıştığım için tercih edemedim. birde afiyet FAzilet hanım var. ben şu an Fazile hanım a gidiyorum. çok şeker. gen bir dr. ama güleryüzlü ve kontrolleri aceleye getirmiyor. sadece hastane pek sevimli gelmedi bana..

teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun.inşallah doğurup sonrada bakımıyla beslenmesiyle ilgilide konuşacağız bebeklerimizinopuyorumnanaktan

balum ben arkadaşımla bebeğinin odasını dizayn ettim. resmini korum. katoloğa koymak için odanın resimlerini çekmeye geldiler be:))))
sallanan bebek emzirme sandalyesi bile özel tasarlandı. oda bembeyaz. erkek olduğu için aksesuarlar mavi ama anlatmak la olmaz görmelisiniz.

bir yemek yiyip gelicemmm

aynen bende bosa bısey almıycam. en cok cırtcırtlı badı alırım herhalde. cevremde her bebegı olan habıre alıyo. demekkı en cok lazım olan sey. bellerıde acılmıyo tabı.

kıslar ya ben istanbul anadolu yakasındayım doktor kime gideyim şuan için eski doktoruma gideceğim ama bu tarafta değil ona devam edemem ( tavsiye etceniz doktor varmı

bende kartaldayım hala bulamadım doktor

kartal civarında varmı önereceğiniz doktorlar
aslında kafama yatan olduda hastaneyi sevemedim ben de

ayyy cok mrk ettım. beklıyorum resımlerını.

slm ben geldim nabersiniz 5. iğnemide attım 5 tane kaldı 10 gün sona gel dedi c.tesi bitio 10. gün mecbur p.tesi gitçez. 6+6 olcek görürüm dime kızlar. bebişimi

bende kartaldayım hala bulamadım doktor

kartal civarında varmı önereceğiniz doktorlar
aslında kafama yatan olduda hastaneyi sevemedim ben de

umutta bilgenmiymiş ne varmış ona gittinmi bende pendikteyim onu çok övüyolarda:sm_confused:

merhabalar 11 ay önce bir bebeğim olduğu için ilk heves bir ton kıyafet ,ciciler ,oyuncaklar aldık :) ama çoğunu bir veya iki kez giyebildi , birde çok hediye geliyor onların da mevsimini pek tutturamıyorlar kalıyor öyle, ihtiyaç oldukça almak daha mantıklı ilk 6 ay bebek müthiş bir hızla büyüyor ama görünce çok beğendiğiniz şeyleri alın tabi :)) birazdan doktora gidicem bebeğimizle tanışıcaz inşallah hoşçakalınnnnn....

kızlar nasılsınız bısey sormak ıstıyorum da ...tecrubelı oldugunuzu dusunerek...
suan reglımın 16. gunu
gece yarısı kasık agrım basladı ama boyle gaz krampı gıbı sadece sag tarafta patlayacak gıbıydı ...
oglene dogru tekrar tuttu ..
varmı bı fıkrınız neden olabılır...
batıyo bayagı hareket etmekte zorlanıom esımde ılla dr a gıdelım yarın dıo ...

Valla canım bebek odaları muhteşem üstüydü :)) ben nette devamlı bakıyorum modellere ama ordaki modeller gerçekten çok farklı ve çok güzeldi..Bebekle ilgili aklına gelebilecek herşey vardı canım ufak tefek bişeylerde aldım gerçi eşime kalsa baya alışveriş yapacaktıda ben daha çok erken diye engelledim :roflol:

pembe dana,
ne heyecen ne heyecen tahmin edebiliyorum demiyorum yaşadım. o gece uyuyamadım bile:))) p. tesi gitti kaldı 1 gün..:))
randevun kaçta?

nevyas,
öyle bir mekana gidip hele hele birde karnında bir mercimeğin varsa insan hakim olabilir mi kendine:))) neler aldın bakım? ben ilk zıbınını ve eldivenini kalp atışlarını gördüğüm gün almıştım:))

hayırlı haberlerle gel inş.

sevgıcıgım hosgeldınnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…