maşallah sata göremi 4+4 dü delikafadulden
çağla, hayırlı olsun canım,
nevyas neler vardı? bebek odaları muhteşemdir herhaldee...:)))
balum yok anacığım hamile olup kimse bekleyemez o kdar:))) kendimden biliyorum ben. kaptırdık gitti hamileliğe kendimizi..
ben tavsiyelere uyucam boşa bişe almamaya çalışıcam mesela bazen bayılıp alınılan tulumlar iki gün anca giyiniliyomuş yada mesela beli açıkta bırakablecek şeyler almayın diyolar
benim eşim bebğimin ilk cicilerini 14 şubatta almış e artık benim hediyemmi onunmu bilemiyom:) fenerli tulum ve ayakkabı hastane çıkışı okadar miniklerki sevip duruyorum onları sürekli
kıslar ya ben istanbul anadolu yakasındayım doktor kime gideyim şuan için eski doktoruma gideceğim ama bu tarafta değil ona devam edemem( tavsiye etceniz doktor varmı
sever,
hospitalıum çamlıca bahar BESEN. iyi bir doktor.
erdem hastenesinde Adalet hanım var ben gitmedim ama çok övüyorlar. sadece çok yoğunmuş. çalıştığım için tercih edemedim. birde afiyet FAzilet hanım var. ben şu an Fazile hanım a gidiyorum. çok şeker. gen bir dr. ama güleryüzlü ve kontrolleri aceleye getirmiyor. sadece hastane pek sevimli gelmedi bana..
balum ben arkadaşımla bebeğinin odasını dizayn ettim. resmini korum. katoloğa koymak için odanın resimlerini çekmeye geldiler be:))))
sallanan bebek emzirme sandalyesi bile özel tasarlandı. oda bembeyaz. erkek olduğu için aksesuarlar mavi ama anlatmak la olmaz görmelisiniz.
bir yemek yiyip gelicemmm
bende kartaldayım hala bulamadım doktor
kartal civarında varmı önereceğiniz doktorlar
aslında kafama yatan olduda hastaneyi sevemedim ben de
slm ben geldim nabersiniz 5. iğnemide attım 5 tane kaldı10 gün sona gel dedi c.tesi bitio 10. gün mecbur p.tesi gitçez. 6+6 olcek görürüm dime kızlar. bebişimi
geçmiş olsun canım ne iğnesi ben yeni girdimde aranıza :kedi:
umutta bilgenmiymiş ne varmış ona gittinmi bende pendikteyim onu çok övüyolarda:sm_confused:
şekerler, pıt pıtları duymaya az kaldı... çarşambaya kadar nasıl dayanacağım ben!!
çağla, hayırlı olsun canım,
nevyas neler vardı? bebek odaları muhteşemdir herhaldee...:)))
balum yok anacığım hamile olup kimse bekleyemez o kdar:))) kendimden biliyorum ben. kaptırdık gitti hamileliğe kendimizi..
merhabalar 11 ay önce bir bebeğim olduğu için ilk heves bir ton kıyafet ,ciciler ,oyuncaklar aldık :) ama çoğunu bir veya iki kez giyebildi , birde çok hediye geliyor onların da mevsimini pek tutturamıyorlar kalıyor öyle, ihtiyaç oldukça almak daha mantıklı ilk 6 ay bebek müthiş bir hızla büyüyor ama görünce çok beğendiğiniz şeyleri alın tabi :)) birazdan doktora gidicem bebeğimizle tanışıcaz inşallah hoşçakalınnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?