2010 Ekim Anneleri

:CüvCüv:

anaaam ekim anneleri de gelmiş yav. ben artık ağırlaştığım için yakın takip edemiyorum. Aman kızlar çok hızlı geçiyor zaman. ve inanın 7. aydan sonra çok ağırlaşıyorsunuz. sonlara fazla bişey bırakmayın yardımcı olacak kimseniz yoksa.

doktordan geldimmmmmmmmm ,kesecik var, 15 gün sonra kalp atışı var mı? diye bakıcaz , yemek hazırlıycam şimdilik hoşçakalınnn

ay ben selmas88 e soru sormuştum ama yollamayı beceremedim herhalde:)) hangi doktora gittiğini merak etmiştim canım,hangi yakada oturuyorsun birde? hayırısıyla bebişlerimize kavuşmayı diliyorum

slm kızlar...buyrunnnnnnnnn
dr. gittim sonundaa..bebişimin kalbi atıyor şuan gayet saglıklı....ve 6 haftalık...hmmm bunun dışında leke geldıgı için düşük olma olasılıgı hala var bunuda ben dikkat ederek ve ilaç alarak halledebılurmüşüm...yasaklar devm ediyor ve 15 gün sonra tekrar gidecegim.....şimdilik istanbuldan aktaracaklarım bu kadar sevgılı okurlar....
:CüvCüv:

kızlar mrb geçen buraya geldim dahada ugrayamadım kk da girdigim topikler var kızlar kusura bakmayın inş herkes iyidir bende 6hafta 2 günlük oldum haftaya inş kalp atışını duymak nasip olur

canım gözün aydın inşş rabbim korur bebegini sana nasip eder saglıkla kucagına almak nasip eder inşşş kprogesteron verdiyse dr inş sıkı sıkı tutunur anneciginee

slm arkadaşlar ben yeniyim sitede bende bebek bekliyorum allahın izni ile 8 ekim gibi inşallah allah hepimize yardım eder...denizliiden sevgiler:):):)

ha bu arada o baştaki listeye bende eklemek istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yadımcı olabilirimisiniz acaba?????

slm kızlar ben 12 mart 2009da doğum yapmıştım ama yine gebeyim spiralle hamile kaldım bundada bir hayır vardık dedik çok peşpeşe oldu ama nasip işte.
kızım 11,5 aylık daha.. spiral taktırıp hemen garantiye aldım diyordum ama allahın işine karışılmıyormuş
benim sormak istediğim birşey var ben kızımı emziriyordum daha demirimde çok düşük çıktı hala emzirmeye devam etsem bir sorun çıkarmı acaba kızımada kıyamıyorum. nasıl sütten keseceğim hiç bilemiyorum okadar düşkünkü çıkmazdayım yardım edin fikirlerinizi bekliyorum

ayyy pınarcım hamişmisin seninle yemek sayfası vardı yaa ramazanda orada konuşmuştk inş rabbim tamamına erdirir kib canım

evt bitnm..malum ramazan topiği..ne keyifli bir topikti o öyle..dilerim şimdi burası da öyle olur..öpüyorum kocaman tatlm..opuyorumnanaktan

hoş geldin pinaripekci:)

hoşbulduk tatlm.. opuyorumnanaktan

hoşgeldim canım seni buralarda görmek ne güzelll olumunekankayizsmile

sayende bitnm..bende çok sevindim seni gördüğüme..opuyorumnanaktan

ha bu arada o baştaki listeye bende eklemek istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yadımcı olabilirimisiniz acaba?????
canım nevyas adlı arkadaşımıza özel msj gönder yaşını en son sat ını kilonu bebegin muhtemel dogum tarihini bide kseyi kalp atışını gördünmü yaz o seni ekler canım

evet canım çok güzel bi topkte ben herzamanda orda sizlerle yazmasamda hep bakıyordum size güzel tarifler vardı inş karşılaşırsak burda görüşürüz canım kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…