dudu canım,
kalp atışlarını ekranda gördüm:))) pıt pıt pıt...
coraspin verdi. 4 martta yine gidicem. normalde benim ki 7+4 tü. ama 6+2 oldu. biraz hızlı gidiyorsun dedi kiloda. o gördüğünde 5 haftada 1 kilo almıştım. 2-3 günde 1 kg daha aldım. standart şeyler dedi. yorulma, üzülme, ilişki yasak..,
sen ne zaman gittin veya gidicen?
merhaba..bende buradaım..
pinaripekci-30-17 ocak 2010-24 ekim 2010-104:)
slm kızlar...buyrunnnnnnnnn
dr. gittim sonundaa..bebişimin kalbi atıyor şuan gayet saglıklı....ve 6 haftalık...hmmm bunun dışında leke geldıgı için düşük olma olasılıgı hala var bunuda ben dikkat ederek ve ilaç alarak halledebılurmüşüm...yasaklar devm ediyor ve 15 gün sonra tekrar gidecegim.....şimdilik istanbuldan aktaracaklarım bu kadar sevgılı okurlar....:CüvCüv:
merhaba..bende buradaım..
pinaripekci-30-17 ocak 2010-24 ekim 2010-104:)
ayyy pınarcım hamişmisin seninle yemek sayfası vardı yaa ramazanda orada konuşmuştk inş rabbim tamamına erdirir kib canım
hoş geldin pinaripekci:)
hoşgeldim canım seni buralarda görmek ne güzelll olumunekankayizsmile
canım nevyas adlı arkadaşımıza özel msj gönder yaşını en son sat ını kilonu bebegin muhtemel dogum tarihini bide kseyi kalp atışını gördünmü yaz o seni ekler canımha bu arada o baştaki listeye bende eklemek istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yadımcı olabilirimisiniz acaba?????
evt bitnm..malum ramazan topiği..ne keyifli bir topikti o öyle..dilerim şimdi burası da öyle olur..öpüyorum kocaman tatlm..opuyorumnanaktan
hoşbulduk tatlm.. opuyorumnanaktan
sayende bitnm..bende çok sevindim seni gördüğüme..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?