2010 Ekim Anneleri

benı 7 haftalıkken cagırdı. 3 hafta sonra gel dedı 7+5 yapıyo ama tam gununu beklemem herhalde. ben de bı daha vajınal bakılsın ıstemıyorum.

benı uyku bastırdı bırazdan yatarım. sıze ıyı geceler. ecrınece:) sana da ıyı geceler tatlım.

Kızlar hepinizin kuzularını Allahım korusun kollasın ne güzel zamanlar şimdi özellikle son zamanlarda yani 5 aydan sonra büyük ihtimal sıkılıcaksınız bi an önce kavuşmak isticeksiniz meleklerinize ama inanın zaman nasıl geçiyo anlamıyosunuz bi bakıyosunuz kucağınızda şimdi sizler hep ii şeyler düşünün siz sakin ve huzurlu olun ki o da içinizde mutlu olsun sakın ağır kaldırmayın hamişliğinizin hiç bi döneminde ve kendinizi şımartabildiğiniz kadar şımartın
Umarım hepinizi için herşey çok ii geçer :teytey:

canım ne kadar guzel bı mesaj yazmıssın boylee opuyorumnanaktan

Kızlar aklıma bir süzme yoğurt düştüki anlatamam bir türlü çıkmıyor akşamdan beri eşim gidip alayım dedi bende marketlerde olmaz diye yollamadım ama durumum çok fena :)) hemen internetteki tariflerden yapıp dolaba koydum ama sabaha anca hazır olur oda nasıl olacak bakalım çabuk sabah olsun ya...

kızlar, hiö kan sayımı, şeker falan ölçümü istedi mi dr.unuz???
benim uyku kansızlıkla ilgili olabilir mi diye düşündüm bi anda.

ah be canım vardır marketlerde, olmaz mı hiç... sabahlar olmaz şimdi cokacimcoook

merhaba hepinizi tebrik ediyorum.bende inşallah ekim annesi olucam.adet günümde iki gün lekelenme olup kesildi.bugün yaptıgım testte ise silik çizgi çıktı.inşallah bende aranıza katılırım.

ay kiz okur okumaz bnimede canim cekti ama söyle eksili hakiki süzme yogurttttttttt
anam ben burda bulamamda onuuuu ne ettin kiz gece gece.hadi sen yogurdunu n yiycen ben ne etcemkafamçokkarıştı

merhaba hepinizi tebrik ediyorum.bende inşallah ekim annesi olucam.adet günümde iki gün lekelenme olup kesildi.bugün yaptıgım testte ise silik çizgi çıktı.inşallah bende aranıza katılırım.
haadi insallah canim ikinci cizgi silikde olsa hamissin canim.bende inanmadim bosuna bir daha test yapmistim.ama hic hamile olmasan o ikinci cizgi hic cikmiyor.
haydi hos geldin canim aramizaaaaaaaaaaaa

iyigeceler kızlar..

ben de test yaptım pozitif ama dr a gidemedim..çarşamba günü tr ye gidiyorum orada gideceğim doktora..17 ekim görünüyor bakalım..ikinci bebeğim olacak..

çok bulantım var ..ilkinde bu kadar erken ve çok olmamıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…