6 haftalıkken ustten kalp atısı gozukmez. ustten en erken 7 haftalıkken.
arkadaşım benim 7 hafta bitmiş olcek alttan bakmaz dime kalp atışı için.
benı 7 haftalıkken cagırdı. 3 hafta sonra gel dedı 7+5 yapıyo ama tam gununu beklemem herhalde. ben de bı daha vajınal bakılsın ıstemıyorum.
benı uyku bastırdı bırazdan yatarım. sıze ıyı geceler. ecrınece:) sana da ıyı geceler tatlım.
Kızlar hepinizin kuzularını Allahım korusun kollasın ne güzel zamanlar şimdi özellikle son zamanlarda yani 5 aydan sonra büyük ihtimal sıkılıcaksınız bi an önce kavuşmak isticeksiniz meleklerinize ama inanın zaman nasıl geçiyo anlamıyosunuz bi bakıyosunuz kucağınızda şimdi sizler hep ii şeyler düşünün siz sakin ve huzurlu olun ki o da içinizde mutlu olsun sakın ağır kaldırmayın hamişliğinizin hiç bi döneminde ve kendinizi şımartabildiğiniz kadar şımartın
Umarım hepinizi için herşey çok ii geçer :teytey:
tmm cnm ii geceler. ben eşimi bekliom gelmedi daha yrn görüşürüs bye
Kızlar aklıma bir süzme yoğurt düştüki anlatamam bir türlü çıkmıyor akşamdan beri eşim gidip alayım dedi bende marketlerde olmaz diye yollamadım ama durumum çok fena :)) hemen internetteki tariflerden yapıp dolaba koydum ama sabaha anca hazır olur oda nasıl olacak bakalım çabuk sabah olsun ya...
ay kiz okur okumaz bnimede canim cekti ama söyle eksili hakiki süzme yogurtttttttttKızlar aklıma bir süzme yoğurt düştüki anlatamam bir türlü çıkmıyor akşamdan beri eşim gidip alayım dedi bende marketlerde olmaz diye yollamadım ama durumum çok fena :)) hemen internetteki tariflerden yapıp dolaba koydum ama sabaha anca hazır olur oda nasıl olacak bakalım çabuk sabah olsun ya...
haadi insallah canim ikinci cizgi silikde olsa hamissin canim.bende inanmadim bosuna bir daha test yapmistim.ama hic hamile olmasan o ikinci cizgi hic cikmiyor.merhaba hepinizi tebrik ediyorum.bende inşallah ekim annesi olucam.adet günümde iki gün lekelenme olup kesildi.bugün yaptıgım testte ise silik çizgi çıktı.inşallah bende aranıza katılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?