2010 Ekim Anneleri

inşallah hersey yolunda gıder canım:ecrin_bebek:

selmacıgım bana oncekı doktorum yaptırmıstı kansızlık var bende. uykuya duskunlugum sanırım dun basladı:):) sabag gec kalkmıstım ılk defa 10:00 da:):) aksam hemen uykum geldı erkenden. ben yatınca hemen uyuyamam ama hatırlamıyom ne zaman uyudum:):)

bugün saat 4,30 da canım ama ondan sonra giremem iş yerimde net var evde yok (

sinop e canım idare ediyoruz. ya benim sağ tarafımıda hep kasık ağrım olurdu. dünden beri geçti. o yüzden biraz rahatsızı oldum aslında. o kasık ağrısı bana hamile olduğumu hissettiriyordu..

sen ne yapıyorsun nasıl giyor? var mı bir şikayetin canım..

balum bol bol uyuyun:)) 2009 ekim annelerinin tavsiyelerinde en çok uyuyun yazıyor.:)) bebiş olduktan sonra hayatımızda yeni bir sayfa açılacak. yeme, uyku ve gezme düzenimiz tamamen değişecek...

album yapıcaz nerdeyse:):):) gozun aydın nohutlupılav. dun aksam ben yoktum okudum yazdıklarını.

KIJLAARR GUNAYDINNN BEBİŞİMİN İKİNCİ ULTRASONN RESMIIIII.....[/QUOTE]

canım tebrikler, embriyo da görülmüş :) KALBİNİ duydunuz mu??

haklılar kesınlıkle bebekler dunyaya geldı tamam:):):) bıde bende de hıcbır belırtı yok ya ben de anlamıyom hamıle oldugumu hıc ya

canım ben de iyiyim bazen ağrılar oluyor çok hafif, bunun dışında göğüsler acayip şiş benim :)) böyle giderse yandıkkkkkk.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…