album yapıcaz nerdeyse:):):) gozun aydın nohutlupılav. Dun aksam ben yoktum okudum yazdıklarını.
KIJLAARR GUNAYDINNN BEBİŞİMİN İKİNCİ ULTRASONN RESMIIIII.....
nohutlu pilav
allah nazardan saklasın. Ne güzel bir resim. Belki birçok kişi için bir hiç ama bizler için dünyanın en güzel resimi:))
anladım canım yarın ogrenıcez yanı senıolsun napalım saglıklı olsun ıns da bız de gec ogrenelım.
canım tebrikler, embriyo da görülmüş :) KALBİNİ duydunuz mu??
sinop e,
evet bende de gögüs ağrısı tavan yaptı,
zaten çok minik sayılmazlardı bu gidişle banu alkan ı geçicem:)))
şöyle bir gözatayım dedim, geçen yıl kendi halim gözümün önüne geldi. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Allah hepinize aklı, sağlığı, kaderi güzel bebişler nasip etsin inşallah.....
sinop e,
cumartesi büyük gün he. hadi bakalım hayırlarala gir hayırlarla gel inşallah...
benim daha 1,5 haftam var tekrar gitmek için. keşke hergün gidebilsem. veya eşi dr olanlar ne şanşlı:) keşke bir dr ile evlenseydim yahuuuu
şöyle bir gözatayım dedim, geçen yıl kendi halim gözümün önüne geldi. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Allah hepinize aklı, sağlığı, kaderi güzel bebişler nasip etsin inşallah.....
evet aynen öyle canım, benim gibi bir sabırsız mecburi bekliyor, bakalım sağlıklı olsun da herşey bekleyeceğiz mecburen... ben de elimde olsa daha sık giderim doktora...bu arada sizin doktorlar seri bhcg ölçümü yaptı mı? benim ki ilk tanıyı koyarken istedi bir daha da istemedi...sonra çağırdı keseyi gördük sonra da işte bekliyorum... .:Saruboceq::ecrin_bebek:
canım tebrikler, embriyo da görülmüş :) KALBİNİ duydunuz mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?