2010 Ekim Anneleri

nohutlu pilav
Allah nazardan saklasın. ne güzel bir resim. belki birçok kişi için bir hiç ama bizler için dünyanın en güzel resimi:))

sinop e,
evet bende de gögüs ağrısı tavan yaptı,
zaten çok minik sayılmazlardı bu gidişle banu alkan ı geçicem:)))

kızlar bu sabah sabahın altısında kalkıp kendime şişe sütten yoğurt mayaladım:)))) çok merak ediyorum bakayım tutacak mı?

canım tebrikler, embriyo da görülmüş :) KALBİNİ duydunuz mu??

SAOL CANIM...KALP ATIŞINI DUYMADIK AMA GORDUM DR GSTERDİ CANIM DÜŞÜK TEHLIKEM AZALDI BIRAS SANIRIM ÇOK MUTLUYUM YA[/QUOTE]

çokkkk sevindim canım dilerim hep böyle iyi devam eder..... ben de cumartesi görürüm umarım fasülyemi :=)

sinop e,
cumartesi büyük gün he. hadi bakalım hayırlarala gir hayırlarla gel inşallah...
benim daha 1,5 haftam var tekrar gitmek için. keşke hergün gidebilsem. veya eşi dr olanlar ne şanşlı:) keşke bir dr ile evlenseydim yahuuuu

bende gogus denen bısey yok azcık buyusunler:):):) selmacıgım yogurtun tutmazsa bı yontem soylerım sana dokme tmm:)

şöyle bir gözatayım dedim, geçen yıl kendi halim gözümün önüne geldi. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Allah hepinize aklı, sağlığı, kaderi güzel bebişler nasip etsin inşallah.....

şöyle bir gözatayım dedim, geçen yıl kendi halim gözümün önüne geldi. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Allah hepinize aklı, sağlığı, kaderi güzel bebişler nasip etsin inşallah.....

sagol canım sanırım 2009 ekım annesisin.senınkı 4 aylık olmus. atlatmıssın hamılelıgı:) saglıkla buyutmeyı nasip etsin rabbim.

evet aynen öyle canım, benim gibi bir sabırsız mecburi bekliyor, bakalım sağlıklı olsun da herşey bekleyeceğiz mecburen... ben de elimde olsa daha sık giderim doktora...bu arada sizin doktorlar seri bhcg ölçümü yaptı mı? benim ki ilk tanıyı koyarken istedi bir daha da istemedi...sonra çağırdı keseyi gördük sonra da işte bekliyorum... .:Saruboceq::ecrin_bebek:

günaydın arkadaşlar.nasılız?ben yorgunum,çok işim var,uykum var ,ilk defa cidden içimin bulandığını hissediyorum,göğüslerim acıyor ama bu ne güzel bir mutluluk opuyorumnanaktan

canım keseyı gordukten sonra ıstemıyolar sanırım. ama bı sure sonra dusmesı gerekecek ya o zaman yıne ısterler herhalde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…