günaydın arkadaşlar.nasılız?ben yorgunum,çok işim var,uykum var ,ilk defa cidden içimin bulandığını hissediyorum,göğüslerim acıyor ama bu ne güzel bir mutluluk opuyorumnanaktan
SAOL CANIM...KALP ATIŞINI DUYMADIK AMA GORDUM DR GSTERDİ CANIM DÜŞÜK TEHLIKEM AZALDI BIRAS SANIRIM ÇOK MUTLUYUM YA
günaydın kızlar nasılsınız:)
canım keseyı gordukten sonra ıstemıyolar sanırım. ama bı sure sonra dusmesı gerekecek ya o zaman yıne ısterler herhalde:)
tamam balumcum:))))
sinop e ben hiç kan testi yaptırmadım. 4 hafta da gittim. keseyi gördü ve kan testi falan istemedi. ikinci gidişimde de embiriyoyu gördü..
olabilir balumcım ne vesvese ama herşeyi irdelemek başlıca işimiz oldu :)
kızlar bu kalp atısı neden kımınde 5.5 haftalık kımınde 7 haftlıkken duyuluo anlamıyorum
:uhm:
kızlar bu kalp atısı neden kımınde 5.5 haftalık kımınde 7 haftlıkken duyuluo anlamıyorum
:uhm:
YOK CNM IKINCI BIRINCIDE KURTAJ OLDUMM.... KOCAMDAN EMEKLIYIM CANUMkaydirigubbakcemile3nohutlu pilav, ilk hamileliğin mi? birde ne emkelisi oldun sen ya....
bende istiyorum o emeklilikten:)))
SAOL CANIM...KALP ATIŞINI DUYMADIK AMA GORDUM DR GSTERDİ CANIM DÜŞÜK TEHLIKEM AZALDI BIRAS SANIRIM ÇOK MUTLUYUM YA
hakkaten oyle. ama cok ıyı oldu bu topic herseyı yapsayanlardan ogrenıyoruz. eşime anlatıyomda bazen dıyo kı doktora gıtmeyen ordan okuduklarıyla dogum yapar:):):)
benim eşim de kendin gibi arkadaşlar edinmişsin diyor :)) araştırmacı ruhu sınır tanımayan
benden de istemedi doktor kan testi falan.geçen hafta gitmiştim kese boyu normal dedi.kalp atışı için gün verdi 5 mart ama ben sanırım daha erken gideceğim.dayanamıcam çünkü :)
canım 7+2 de kalp atısı nıe duyulmadı ki
gunaydın gozukmuyosun. ben ıyıyım sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?