2010 Ekim Anneleri

günaydın arkadaşlar.nasılız?ben yorgunum,çok işim var,uykum var ,ilk defa cidden içimin bulandığını hissediyorum,göğüslerim acıyor ama bu ne güzel bir mutluluk opuyorumnanaktan

evet ya dunyada agrı sızıdan mutlu olan sadece hamıle olanlardır herhalde:):):)

bhcg bi sorun olmadıça pek yaptırılmıyo diye biliyorum.ben kendim yaptırmıştım hamileliğimi testte görünce sadece o var dr bi daha istemedi.

SAOL CANIM...KALP ATIŞINI DUYMADIK AMA GORDUM DR GSTERDİ CANIM DÜŞÜK TEHLIKEM AZALDI BIRAS SANIRIM ÇOK MUTLUYUM YA

canım 7+2 de kalp atısı nıe duyulmadı ki[/QUOTE]

nohutlu pılav cıkmıs sanırım. canım cızelgesını duzeltmemıs ama doktor sanırım 6 haftalık demıs. o da benım gıbı gerı gıdenlerden.

tamam balumcum:))))
sinop e ben hiç kan testi yaptırmadım. 4 hafta da gittim. keseyi gördü ve kan testi falan istemedi. ikinci gidişimde de embiriyoyu gördü..

kızlar bu kalp atısı neden kımınde 5.5 haftalık kımınde 7 haftlıkken duyuluo anlamıyorum
:uhm:

olabilir balumcım ne vesvese ama herşeyi irdelemek başlıca işimiz oldu :)

hakkaten oyle. ama cok ıyı oldu bu topic herseyı yapsayanlardan ogrenıyoruz. eşime anlatıyomda bazen dıyo kı doktora gıtmeyen ordan okuduklarıyla dogum yapar:):):)

kızlar bu kalp atısı neden kımınde 5.5 haftalık kımınde 7 haftlıkken duyuluo anlamıyorum

bence bu muayene metoduna (vaginal mi abdominal mi) ve kullanılan ultrason cihazının hassasiyetine bağlıdır. doppler ve 4 boyutlu olunca daha erken tanı konuluyor diye düşünüyorum.

6. haftanın ıcındeyken vajınal kalp atısına bakılıyo. 7 haftalık olduktan sonra karından bakılabılıyo ondandır sanırım.

nohutlu pilav, ilk hamileliğin mi? birde ne emkelisi oldun sen ya....
bende istiyorum o emeklilikten:)))
YOK CNM IKINCI BIRINCIDE KURTAJ OLDUMM.... KOCAMDAN EMEKLIYIM CANUMkaydirigubbakcemile3
SAOL CANIM...KALP ATIŞINI DUYMADIK AMA GORDUM DR GSTERDİ CANIM DÜŞÜK TEHLIKEM AZALDI BIRAS SANIRIM ÇOK MUTLUYUM YA

çokkkk sevindim canım dilerim hep böyle iyi devam eder..... ben de cumartesi görürüm umarım fasülyemi :=)[/QUOTE]
İNŞALLAH CNM...

canım 7+2 de kalp atısı nıe duyulmadı ki[/QUOTE]
CANIM 6+1 IM BEN ÇİZELGEM ONDEN GİDİYOO

hakkaten oyle. ama cok ıyı oldu bu topic herseyı yapsayanlardan ogrenıyoruz. eşime anlatıyomda bazen dıyo kı doktora gıtmeyen ordan okuduklarıyla dogum yapar:):):)

benim eşim de kendin gibi arkadaşlar edinmişsin diyor :)) araştırmacı ruhu sınır tanımayan

benden de istemedi doktor kan testi falan.geçen hafta gitmiştim kese boyu normal dedi.kalp atışı için gün verdi 5 mart ama ben sanırım daha erken gideceğim.dayanamıcam çünkü :)

benden de istemedi doktor kan testi falan.geçen hafta gitmiştim kese boyu normal dedi.kalp atışı için gün verdi 5 mart ama ben sanırım daha erken gideceğim.dayanamıcam çünkü :)

aynen bana da 10 mart dedı ama beklıyemıycem sanırım:):)

canım 7+2 de kalp atısı nıe duyulmadı ki

nohutlu pılav cıkmıs sanırım. canım cızelgesını duzeltmemıs ama doktor sanırım 6 haftalık demıs. o da benım gıbı gerı gıdenlerden.[/QUOTE]

kızlar nıe hep geri gidiosunuz bi ben ılerı gıdıom onuda anlamadım..ayrıca gecen hafta çrş. ben 6 haftalıktım dr. 6.5 dedi. ama dr. hesabına göre ben su ana 7.5 haftalığım ama cızelgeyı duzeltmedım.6+6 görünüo onu neye göre duzeltecem benım son adet 6 ocak onu gerıye mı atacam anlamadım kı yada böle dursun yaaa üffffffff

gunaydın gozukmuyosun. ben ıyıyım sen nasılsın?

canım cumartesi pazar izinliyim ben evde nete girmiyorum iş yerinde yeteri kadar radyasyona maruz kalıyorum en azından 2 gün uzak kalıyorum artık.
hastaydım bu hafta sonu dün işe gelmedim bugünde sürekli midem bulanıyo kendimi tutuyorum istifra etmemek için.yarın doktora gitcem kalp atışları için sen beklemedesin daha değilmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…