banada 17 dedi ama 14 ve 17 arasıda olabilir dedi 6+4 günlüğüm ben büyük bi ihtimal sende öylesindir rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşlh
canım neden bu kadar erken kestin sütten benim eltim sağlıkçı oda 8 aylıkken hamile kaldı, ama çocuk bırakana kadar emzirdi hatta herkes sinir etmişti ama acele etmene hiç gerek yok kendisi zamanla bırakıyor zaten
Canım ben sat 10 ocak bugün gördük senin de 1 hafta sonra görülür bence
Teşekkürler Trackeki.Bursada hangi doktora gidiyosun.Hayırlı olsun bu arada 2.bebeğin
Eltin için 2 çocuk bakmak nasıl oldu...
Hamilelik yada doğumdan hiç korkmuyorumda 2 tane çocuk nasıl başa çıkçam inanki bilmiyorum.
Gücünü verir rabbim.eskiden büyükler kaçına birden bakıyormuş...göz açıp kapayıncaya kadar geçecek zaman.yeterki sen ailesine yaraşır ve arzu ettiğin şekilde büyütebilesin yavrularını.
olaya diğer taraftan bak bir de ; biraz gecikmeli ikiz oldu say:)))
iki üç sene sonre didişmelerini düşün.bak böyle alsanaalsanasmile.:)))))
Muhakkak gücünü verir rabbim...Allah yardımcım olur inş...İkisini biden büyütüp bidaha rahat ederim inş.
Hem didişirler hemde öpüşürler:))
şimdi netten baktım bilgi olarak aynen kopyaladım:
"Bulantı-Kusma için kullanılan ilaçlar
Hamilelerin çoğunda bulantı ve kusma yakınmaları görülür,ve ilaç kullanımına gereksinim duyulur. Kullanılan ilaçların çoğu B veya C grubundadır.
( Metpamid,Dramamine, Postadoxin ve Emedur )
Hamilelerde Minoset, Parol ve Tamol gibi ağrı kesiciler kullanılırken, Aspirin ve Apranax, Aprol, Endol tercih edilmez.(Bebek suyunda azalma, bebekte kalp sorunları)"
yani tamol kullanılabilir ama metpamid prospektüsünde de fetusa geçer diye yazıyor onu kullanma bence
ilk meleğin kızmı.
Hamilelik yada doğumdan hiç korkmuyorumda 2 tane çocuk nasıl başa çıkçam inanki bilmiyorum.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE
Çok güzel ya ikiz gibi büyücekler.Genç yaşta 2 çocuk büyütmüş olucaksın :) Önceden çalısıyomuydun doğumdan önce.İşe geri dönmek çok ertelenecek.Ama çalışmıyosan zor da olsa güzel olur...
Evet canım kız bakalım bunun cinsiyeti ne olacak doktorum bugün nisan ilk haftası gibi gel dedi belki cinsiyetini görürüz dedi...
Ayy bilmiyorum nasıl olacak...
Evlenmeden önce çalışıyodum canım...Evlendikten sonra bıraktım..Çalışıyo olsaydım kesin beni kovarlardı işyerindenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Evlendim 5 ay sonra hamile kaldım
Doğurdum yine 5 ay sonra hamile kaldım var bir kısmet bendesırnaşık şey
bilmiyorum ama senin için bu da kız gibi geliyor bana.bayanssulusmile.sağlıklı olsun yeter ki.
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim 3.tüp bebeğimde tuttu şuan 7+2 günlük hamileyim kalp atışlarınıda duydumçok şükür bir şey sorucam size 7 haftalıkken doktora gittiğimde 9mm sizce iyimi
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim 3.tüp bebeğimde tuttu şuan 7+2 günlük hamileyim kalp atışlarınıda duydumçok şükür bir şey sorucam size 7 haftalıkken doktora gittiğimde 9mm sizce iyimi
5'le me de:)))))))))))kaydirigubbakcemile3
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Olacağına bak sennnn...:1shok::1shok:
Eşime kalırsa 3- 4-5 Diyo zaten..
Ama bunu bi hayırlısıyla doğurayım hemen çaresine bakçam
şakaydı benimki cnm.
tabiki olacağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?