sağol canım sana yapılmadı mı bu testler
günaydın arkadaşlar öncelikle hayırl kandiller.dün akşam özellikle sağ kasığında sancı gibi hahif ağrılar hissettim ve evhamlandım yine.okadar çok şey araştırıyorum kii iyice stres oldum valla doktora gitmeyede korkuyorum.ben doktora gittiğimde rahimde kesem görükmüştü.şimdide dış gebelik takıldı kafama.rahimde kese görünüyormuydu onda bilen varmıı.doktorla randevum haftaya ama dayanamıcam herhaldee
toksoplazma
rubella faln gb rutin hamilelikte risk taşıyacak şeylerin tahlilleri.tsh,tam kan sayımı falan .rubellada kızamıkçık demek ama allahtan ben bağışıkmışım.gerçi öğrenene kadar hasta olduğumu düşünmüştümkaydirigubbakcemile3
yapılmadı sadece ultrasonla baktı pazartesi randevum var bakalım belki o zaman bişiler yapar
merhaba kızlar ben bugün 4+1 haftalık oldum 19 subatta ögrendım hamılelegımı daha çok yenıyım yanı ınsallah haftaya bebegımın kesesını görebılırım
canım ben dün kalp atışlarını bile gördüm... sıra sende tabii.. çok heyacanlı bir bekleyiş her dr. randevusu.
dr.a gitmenin hiç bu kadar güsel olacağını düşünmemiştim. dr.um dün 1 ay sonra gel artık dedi, her şey yolunda...olmaz dedim ben sizi göreceğim günleri sayıyorum :dance:
o batmalar biraz yorulunca oluyor be tatlım. geçen akşam bana oldu öyle bi batma. hemde burkulma gibi. 10 dk.da bir
vallaha 3 saat sürdü...ama yorgunluktanmış...o kadar kızlı büyüyor ki bebişler...bizde enerji kalmıyor...
canım tebrikler darısı başımıza :))) ben folbiol kullanıyorum günde 1 adet 5 mg folik asit içeriyor bu tabletler...doktorum önerdi..ayrıca feramat demir preparatı içiyorum
canımyaaa çok sevındım ne güzellll Allah ım ınsallah banada görmeyı nasıp eder canımcım sen kaçıncı haftada duymus oldun sımdı kalp atısını tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?