2010 Ekim Anneleri

o batmalar biraz yorulunca oluyor be tatlım. geçen akşam bana oldu öyle bi batma. hemde burkulma gibi. 10 dk.da bir
vallaha 3 saat sürdü...ama yorgunluktanmış...o kadar kızlı büyüyor ki bebişler...bizde enerji kalmıyor...

bendende istediler..aids e kadar herpi var... haftaya yaptırıcam bende...

merhaba kızlar ben bugün 4+1 haftalık oldum 19 subatta ögrendım hamılelegımı daha çok yenıyım yanı ınsallah haftaya bebegımın kesesını görebılırım

dün arkadasim var bunlar onlar gürüstüm her sey normal göküyordu
2 aylik oldu bebek gelismemis dis gebelik alinmasi lazim demis.
acep dis gebelik olunca.ilk kalp atisni falan görüyor anlasilmiyorda gelisim durunca mi anlasiliyor dis gebelik oldugu kizlar ya canim SIKILDI

merhaba kızlar ben bugün 4+1 haftalık oldum 19 subatta ögrendım hamılelegımı daha çok yenıyım yanı ınsallah haftaya bebegımın kesesını görebılırım

canım ben dün kalp atışlarını bile gördüm... sıra sende tabii.. çok heyacanlı bir bekleyiş her dr. randevusu.
dr.a gitmenin hiç bu kadar güsel olacağını düşünmemiştim. dr.um dün 1 ay sonra gel artık dedi, her şey yolunda...olmaz dedim ben sizi göreceğim günleri sayıyorum :dance:

canımyaaa çok sevındım ne güzellll Allah ım ınsallah banada görmeyı nasıp eder canımcım sen kaçıncı haftada duymus oldun sımdı kalp atısını tatlım

canım öyledir inşallah.senin haberlerini okuyorum ve tebrik ederimm.alkisalkisalkis
güzel haberleri en kısa sürede bizde paylaşırız inşallah

kandılımız mubarek olsun seker anneler.kızlar bugun yıne hastaneye gıdıcem dun ki tahlil sonuclarım ıcın dua edın temız cıksınlar

canım tebrikler darısı başımıza :))) ben folbiol kullanıyorum günde 1 adet 5 mg folik asit içeriyor bu tabletler...doktorum önerdi..ayrıca feramat demir preparatı içiyorum

ben kullanıyorum canım folıcasıtplus ama bugun degıstırecek doktorum sadece folıcasıt olanı verecek folıcasıtı benım vajınal akıntım kasıntım falan o yuzden verdı normalde folıcasıtplus hamıle kalmak ısteyen annelere hamıle kalmak ıstedıgı zamandan 2ay once verılırmıs ama bana hamıle kaldıktan sonra verdı bırde dıslerım sızlıyordu (20'lık dısımı tamamen cıkarmayı basaramadım da)sızıyı gecırdı ıcerıgınde D vitamini ve calcıum oldugu ıcın sanıyorum yan etkısı olmayan bı ılac sadece sıskınlık hıssı verıyor

canımyaaa çok sevındım ne güzellll Allah ım ınsallah banada görmeyı nasıp eder canımcım sen kaçıncı haftada duymus oldun sımdı kalp atısını tatlım

tam 6+6 ydı dün. bebişin gelişimide tam günündeymiş. sadece kalp sanki teyzesi...yanıp sönüyor hızlı hızlı...

pembe canım ya çok sevindim:)))) hadi bakalım ben de bugün 6+5 im. ne kadar olmuş senin citlenbiğin ? daha benim dr gitmeme çok var.. neyse geç olsun güç olmasın..

bende 6+4 te gitçem inşllh duyarım bu gece birbirimize dua edelim hepinizin kandili mubarek olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…