2010 Ekim Anneleri

6 haftalık tam bugun. ben de haftaya cuma gıdıcem. keseyı gormustun dımı. yazılarını okudum ama unuttum. bı yandan temızlık yapıyorum dınlene dınlene:)

keseyi tam görmedik dr sadece tahmini bi nokta gösterdi.haftaya gözükür herhalde artık :Saruboceq:

esraaaaaaaaaaaaa annen nasıl tatlım ya.

çok şükür iyi galiba cnm gözüm görmüyoya daha hastanede çıkartmadı dr ne zaman ıkarır bilemiyorum..yarın rizeye geliyoooorum ama bu mideyle nasıl gelcem hiç bilemiyorum...

temizlik hafif yap zorlama kendini ilk üç ay çok mühim.lütfen.

zorlamıyom kendımı zaten canım merak etme. gorumcem gelıp yapıyodu. yarın sabah kahvaltıya mısafırım var azcık temızlıyım dedım. kaynanam gorse var ya. ne var cıcek gıbı evın otur asaga derdı sesını duyar gıbı oldum:):)

çok şükür iyi galiba cnm gözüm görmüyoya daha hastanede çıkartmadı dr ne zaman ıkarır bilemiyorum..yarın rizeye geliyoooorum ama bu mideyle nasıl gelcem hiç bilemiyorum...

yarın bence cıkar en gec obur gun.amelıyattan sonra 2 yada 3 gun kalıyo guatr amelıyatı olanlar. gel gel:):)

ohh ne güzel. kahvaltılar yardımlaşmalar.

balum sen temziliği bitirdin yemeği de çıkarmışsındır aradan şimdi.

yemek yeme ısını mı yapma ısını mı:?:):):) ben yemek yapma ısıne 4 den sonra bakıyorum hep. esım 6 ya dogru gelıyo ona ayarlıyorum yemegın pısme suresıne gore taze yıyelım dıye gec yapıyorum.

balum valla ben :CüvCüv:hamile olduğumu duyduğum günden beri bayanssulusmilebardak kaldırmıyorum ben ilk hamileliğimde temizlik bilmiyorumkismileyapmıştım akşamına kanamam başladı ve senağlamadüştü gerçi kalbinin atmasıda :çok üzgünüm:gecikmişti temizlik bahane oldu o yüzden bu hamişliğimde birazdaha :mymeka:temkinliyim.. onun için canım en azından 2 -3 hafta daha dişini sık iş felan klava:yapma valla benim ev rezil durumda şu anda yardım ederiz :umursamaz:diyenlerdende ses :uhm:çıkmıyor eşim pazardan pazara yapabildiği kadar yapıyor işte bakalım kaynanam gelecek birazdan belki o yapar bu günalkisalkisalkisalkisalkisalkis...

haklısın. aslında gorumcem yapıyo ama sımdı bende supurup paspas yaptım balkon yıkadım. koltuk fılan cekmedım zaten. banyo tuvalet derken. ama yoruldum gercekten. pazar gununu bekleyemedım napım. cok huzursuz oluyorum ev temızlıgı yapmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…