6 haftalık tam bugun. ben de haftaya cuma gıdıcem. keseyı gormustun dımı. yazılarını okudum ama unuttum. bı yandan temızlık yapıyorum dınlene dınlene:)
esraaaaaaaaaaaaa annen nasıl tatlım ya.
eyan25 cızelgelerımızde ne kadarlık oldugumuz yazıyo. senın cızelgen yok ıstersen sende yaparsın. her sabah uyanır uyanmaz acıp cızelgeme bakıyorum 1 gun gecmıs oluyo ya:):)
temizlik hafif yap zorlama kendini ilk üç ay çok mühim.lütfen.
çizelge nasıl yapılıyoki ??? ben bilmiyorum
çok şükür iyi galiba cnm gözüm görmüyoya daha hastanede çıkartmadı dr ne zaman ıkarır bilemiyorum..yarın rizeye geliyoooorum ama bu mideyle nasıl gelcem hiç bilemiyorum...
zorlamıyom kendımı zaten canım merak etme. gorumcem gelıp yapıyodu. yarın sabah kahvaltıya mısafırım var azcık temızlıyım dedım. kaynanam gorse var ya. ne var cıcek gıbı evın otur asaga derdı sesını duyar gıbı oldum:):)
ohh ne güzel. kahvaltılar yardımlaşmalar.
NevYas listeyi tamamladım demişsin.şu ilk sayfadaki gibi tablo halinde ise aktarırsan son durumları görürüz cnm.
oy az daha dınleneyım:):)
dinlen bakalım.balumm ya bugünler nasıl geçecek.
balum sen temziliği bitirdin yemeği de çıkarmışsındır aradan şimdi.
zorlamıyom kendımı zaten canım merak etme. gorumcem gelıp yapıyodu. yarın sabah kahvaltıya mısafırım var azcık temızlıyım dedım. kaynanam gorse var ya. ne var cıcek gıbı evın otur asaga derdı sesını duyar gıbı oldum:):)
balum valla ben :CüvCüv:hamile olduğumu duyduğum günden beri bayanssulusmilebardak kaldırmıyorum ben ilk hamileliğimde temizlik bilmiyorumkismileyapmıştım akşamına kanamam başladı ve senağlamadüştü gerçi kalbinin atmasıda :çok üzgünüm:gecikmişti temizlik bahane oldu o yüzden bu hamişliğimde birazdaha :mymeka:temkinliyim.. onun için canım en azından 2 -3 hafta daha dişini sık iş felanklava:yapma valla benim ev rezil durumda şu anda yardım ederiz :umursamaz:diyenlerdende ses :uhm:çıkmıyor eşim pazardan pazara yapabildiği kadar yapıyor işte bakalım kaynanam gelecek birazdan belki o yapar bu günalkisalkisalkisalkisalkisalkis...
Kızlar dun akŞamdan berı leke glmıyo benden ınŞallah bÖyle devam eder ya...progestan İŞe yarıyo sanırım ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?