2010 Ekim Anneleri

Ben de hamıŞım ama kaÇ haftalıkım bılemedım bı tÜrlÜ sat 13 ocak benım kan da da 2400 Çıktı doktor teste bakınca 6 haftalık dedı sonra muayene edınce daha 6 haftalık yok 4 haftalık kabul etcez dedı geÇ dÖllenmemı ne dedı zaten doktorda suratsızın tekıydı dÖvcek sandım benı bıŞı soramadım bı kese gÖrÜndÜmÜ dedım evet ama bebek yok hanfendı dedı ters ters ben de sustum artık 8 ınde bıdaha gıtcem nıye gıtcem bılmıyom

slmm sıır hayırlı olsun canım adetın gectıkten kac gun sonra kan testı yaptrıdında bu sonuc cıktı

canım paranla rezil olma o suratsız doktoru çekme başka doktora git

saolun arkadaşlar ben polikistik hastasıyım
zaten adetlerim 1 hafta falan sarkar o yüzden 19 unda bekliyodum gelmedi ümidimde yoktu açıkçası salladımda salladım taki ayın 23 ünde evde baktım çıktı 24 dede kan verdim işte

tabi çok çok sevindim ayrı bi sürpriz oldu ben 1.5 yıldır evliyim ama olmamıştı. nasip buzamanaymış çok şükür rabbime

devlete gittim erencim çünkü ben merkeze çok uzak biyerde yaşıyorum başka yolum yoktu oyüzden suratsız ya zaten

devlete gittim erencim çünkü ben merkeze çok uzak biyerde yaşıyorum başka yolum yoktu oyüzden suratsız ya zaten
anladım canım devlet hastanesi doktorları malumm suratsız aksi oluyolar o zaman takma sen ısrarla sorularını sor kendilerini ne sanıyolarsa çok rahatsızsa gitsin özelde çalışsın gıcık oluyorum böyle tiplere ya klava:

hoşgeldin siircim bencede doktorunu değiştirme imkanın varsa değiştir
doktor çok önemli zaten bu dönemde psikolojimiz sallantılı onların bizi anlaması gerekiyor herşeyden önce!!

merkeze 2.5 saatlik biyerdeyim ve karadeniz yolları malum hamile değilken bile içim dışımda gidiyodum hamileyken düşünemiyom bakalım 8inde bidaha geldedi niye dedi onuda bilmiyom işte kalbine mi bakacak bebeğemi bakacak anlamadım ben kaç haftalık oluyom şimdi 4. haftadamıyım 4 bitti günlerdemiyim bilemedim size soruyum dedim bende

hoşbulduk eyan çok teşekkür ederim destek için

kızlar ticker ekleyemiyorum..sitesine girdim..eklentiye html adresini kopyalıyorum..olmuyor..bir yardım..heyacanla eklemek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…