2010 Ekim Anneleri

kızlar ticker ekleyemiyorum..sitesine girdim..eklentiye html adresini kopyalıyorum..olmuyor..bir yardım..heyacanla eklemek istiyorum...

ritacığm hangi siteden yüklemeye çalışıyorsn?babygaga
ticker factory ya da lillypie ve daisy path için müsade var..

arkadaslar gecen gun sormustum ama kımse yoktu cıkmıstım bugunde ancak gırebıldım cevap gelmıs mı aradım ama sayfalarda bulamadım tekrar sorucam ıznınızle keseyı gormeye gıttgımızde kesenın resmınını de verıyorlar mı ???

hayırlısı olsun cnm Rabbım acılarını gostermesınnn
pinguu ben devlet hastanesine gitmiştim,bana vermemişlerdi..

ben özele gıdıyorum cnm bu arada ılk gebelıgım oldugu ıcın herseyı cok fazlaca merak edıyorum sorup duruyorum

ne güzel söylemişsin kelebek:) ben öğretmenim ve nöbet tuttuğum günler yorgunluktan heralde kahverengi akıntım oluyo,bu da beni üzüyooo,napıcam bilemiyorum

canım ben iki defa gittim dr a her ikisindede verdiler ultrason görüntüsüünü ben özel e gidiyorum sen gittiginde unuturlarsa eger hatırlat verirler canım

şimdi uykudan bayılazaaaaaaam..hepinizi öpüyorum kocaman..iyi geceler..rüyanıza meleklerinizi görün..

opuyorumnanaktan

canım ben iki defa gittim dr a her ikisindede verdiler ultrason görüntüsüünü ben özel e gidiyorum sen gittiginde unuturlarsa eger hatırlat verirler canım

tskler ranacım cvbın ıcın hatırlatıcam mutlaka ısterım mınıgımın resmını opuyorumnanaktan o gozukmese bıle kesesının resmını ısterım azcık sıyırttırıgım benaklinialirimsmile sırnaşık şey

Kızlar ıyı aksamlar benım lekelenmelerım yın ebasladı dr gorustum 10.haftaya kadar normal dedı ama carsm kontrole gıdecem bakacak

lekelenme tutunma kaynaklı oluyormus embriyo rahimde bi çeşit kazı yapıp kenine yer açıyormuş bende de oldu 2-3 damlayı gecmedi ama hamd olsun... ilikinde kırmızı kan gibi geldi sorasındakiler kahverengi lekelenmelerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…