kızlar ticker ekleyemiyorum..sitesine girdim..eklentiye html adresini kopyalıyorum..olmuyor..bir yardım..heyacanla eklemek istiyorum...
hayırlısı olsun cnm Rabbım acılarını gostermesınnncanım bunu bende bılmıyorum ama saglıklıysa ve emrıyo göruluyosa verılıyodur:ecrin_bebek:
bende 5+0 oldumsalı gunu gııcem doktora rabbım hayırlısını versın hepımıze ama bunu bende merat ettım bak benım gecen sene bır gebelıgım oldu ama kalp atısı yoktu alındı:1no2: rabbım bırdaha yasatmasın bır arkadasım 5+3ken gıttı kese karından ultrasonla gorundu ve fotosun verıldı noktacık mınık:1rolleyes:
pinguu ben devlet hastanesine gitmiştim,bana vermemişlerdi..
arkadaslar gecen gun sormustum ama kımse yoktu cıkmıstım bugunde ancak gırebıldım cevap gelmıs mı aradım ama sayfalarda bulamadım tekrar sorucam ıznınızle keseyı gormeye gıttgımızde kesenın resmınını de verıyorlar mı ???
canım ben iki defa gittim dr a her ikisindede verdiler ultrason görüntüsüünü ben özel e gidiyorum sen gittiginde unuturlarsa eger hatırlat verirler canım
Kızlar ıyı aksamlar benım lekelenmelerım yın ebasladı dr gorustum 10.haftaya kadar normal dedı ama carsm kontrole gıdecem bakacak
Kızlar ıyı aksamlar benım lekelenmelerım yın ebasladı dr gorustum 10.haftaya kadar normal dedı ama carsm kontrole gıdecem bakacak
balum nasılsın.sende hala mide bulantısı yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?