arkadaslar gecen gun sormustum ama kımse yoktu cıkmıstım bugunde ancak gırebıldım cevap gelmıs mı aradım ama sayfalarda bulamadım tekrar sorucam ıznınızle keseyı gormeye gıttgımızde kesenın resmınını de verıyorlar mı ???
merkeze 2.5 saatlik biyerdeyim ve karadeniz yolları malum hamile değilken bile içim dışımda gidiyodum hamileyken düşünemiyom bakalım 8inde bidaha geldedi niye dedi onuda bilmiyom işte kalbine mi bakacak bebeğemi bakacak anlamadım ben kaç haftalık oluyom şimdi 4. haftadamıyım 4 bitti günlerdemiyim bilemedim size soruyum dedim bende
hoşbulduk eyan çok teşekkür ederim destek için
benim çok fazla bulantım var balumm.kendimi yemek yemediğimde çok ii hissediyorum.
ne korkusu
ya ne bılım. herkes dıyo ya mıde bulantısı olması demek bebek saglıklı demek fılan. ne bılım korkuyorum. kalp atısını bı duysam rahatlıycam.
benim bulantılar yeni canım daha söylemedim.ayrıca midesi bulanmadan da çok sağlıklı bebek sahibi olanlar var.herkesin midesi bulanmıyo canımçduyacaksın bebişini üzülme.
gorumcem de kızıyo bana benım mıdem hıc bulanmadı ama su gordugun yaramazı ben dogurdum dıyo:):)
doğru söylüyo canım.biz annelik duygusuyla her duyduğumuzdan etkileniyoruz.o yüzden benim drum yasakladı netten bilgi edinmeyi.çünkü her duyduğum kötü şeyi kendimde varmış gb düşünüyorum.o yüzden sende okuma bence.zaten bi drun var.o sana herşeyi söyler.ben kendimi druma bıraktım.o ne derse doğru diyorum.böylece daha az endişeleniyorum canım.
yok canım daha belli değil ama okuldan çıktıktan sonra giderim heralde zaten en erken 15:30 oluyo ben senden daha geç öğrencem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?