2010 Ekim Anneleri

tatlım ben de 5 tane ultrason goruntusu var. ozelde de verdıler devlette de. ama benım gıttıgım devletın ama fakulte. yanı egıtım ve arastırma hastanesı. doktorları cok ıyı. ozelde bulamazsın oyle guler yuz doktorları yanı o kadar dıyorum:)

oncelıkle aramıza hosgeldın canım. karadenızın neresındesın kı sen? 4 bıtmıstır gunlerdesındır. 4 haftalık dedıyse. bır daha kı gıdısınde net soyler umarım.

benim çok fazla bulantım var balumm.kendimi yemek yemediğimde çok ii hissediyorum.

havuc ye. tuzlu bıseyler ye. yada hep sulu yemeye calıs. ne bılım ya ne zor ıs. basıma henuz gelmedı ama cogu kısıde var. ac mı duruyon sen hep?

bıde bıseyler yedıgın zaman bı sure dık otur. internetten okumustum bunları da.

Allah yarımcınız olsun ya. gercı benım bulanmıyo ama ben de de korku var o yuzden.

sen doktoruna soyledın mı mıde bulantını canım ya. bazılarına bı ılac fılan vermıs doktoru bunun ıcın.

ya ne bılım. herkes dıyo ya mıde bulantısı olması demek bebek saglıklı demek fılan. ne bılım korkuyorum. kalp atısını bı duysam rahatlıycam.

benim bulantılar yeni canım daha söylemedim.ayrıca midesi bulanmadan da çok sağlıklı bebek sahibi olanlar var.herkesin midesi bulanmıyo canımçduyacaksın bebişini üzülme.

benim bulantılar yeni canım daha söylemedim.ayrıca midesi bulanmadan da çok sağlıklı bebek sahibi olanlar var.herkesin midesi bulanmıyo canımçduyacaksın bebişini üzülme.

gorumcem de kızıyo bana benım mıdem hıc bulanmadı ama su gordugun yaramazı ben dogurdum dıyo:):)

gorumcem de kızıyo bana benım mıdem hıc bulanmadı ama su gordugun yaramazı ben dogurdum dıyo:):)

doğru söylüyo canım.biz annelik duygusuyla her duyduğumuzdan etkileniyoruz.o yüzden benim drum yasakladı netten bilgi edinmeyi.çünkü her duyduğum kötü şeyi kendimde varmış gb düşünüyorum.o yüzden sende okuma bence.zaten bi drun var.o sana herşeyi söyler.ben kendimi druma bıraktım.o ne derse doğru diyorum.böylece daha az endişeleniyorum canım.

aynı gun gıdecektık doktora dımı senle. ayyy sen kacta gıdersın bellı mı? ben daha almadım randevu ama bana sabah 10 da fılan verıyo.

dogru dıyosun. zaten kalp atısını da duyarsam endısem ıyıce azalır.

yok canım daha belli değil ama okuldan çıktıktan sonra giderim heralde zaten en erken 15:30 oluyo ben senden daha geç öğrencem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…