2010 Ekim Anneleri

görersin görersin:):) hatta pıt pıt pıt pıt:teytey:

ahhh keşkeeee...... :sm_cool: buradaki en iyi doktora gidiyorum ama ultrason cihazının çözünürlüğü/duyarlılığı çok yüksek değil diyorlar, ondan merak ediyorum,inş. 1 hafta daha bekle demezzzzz

ahhh keşkeeee...... :sm_cool: buradaki en iyi doktora gidiyorum ama ultrason cihazının çözünürlüğü/duyarlılığı çok yüksek değil diyorlar, ondan merak ediyorum,inş. 1 hafta daha bekle demezzzzz

saglıklı olsun da bakalım belkı duyarsın. 6. haftadaysan vajınal duyuluyo. doktora gore de 6. haftadasın yanı.

bilemiyorum ki :) doktora göre 5+3 bana göre 6+3 üm şu anda...embriyoyu görürüm inş. diye dua ediyorum kalp atışıda duyarsam kimse tutmasın beni :dance: :teytey:

sata gore dımı 6+3 benım sata gore varyaaaa:):):) 8+4 olcaktı bugun ama 6+1:):):)

sata gore dımı 6+3 benım sata gore varyaaaa:):):) 8+4 olcaktı bugun ama 6+1:):):)

evet canım SAT ve gebelik kesesi boyutuna göre 6+3...konuşmuştuk ya çok değişken bu tahminler , hata payı tam 1 hafta... kafamçokkarıştı bakalım bugünkü ölçümde ne diyecek doktorum???

bu zamana kadar bakmadıysa bakmaz o zaman. bakmazsa da eger doktorun dedıgı gıbıyse duyulmaz herhalde. uzulme de umutlanma dıye dıyom.

evet, valla kafamda bir sürü soru işareti ile gidiyorum...inş. iyi haberler alırım. ben sormuştum çok gerekli olmadıkça karından bakıyorum dedi bana.

evet canım SAT ve gebelik kesesi boyutuna göre 6+3...konuşmuştuk ya çok değişken bu tahminler , hata payı tam 1 hafta... kafamçokkarıştı bakalım bugünkü ölçümde ne diyecek doktorum???

dogru konusmustuk. bakalım bugun ne dıcek. 3 ay sonra yne degısmesın de:):)

evet, valla kafamda bir sürü soru işareti ile gidiyorum...inş. iyi haberler alırım. ben sormuştum çok gerekli olmadıkça karından bakıyorum dedi bana.

en ıyısını yapıyo bosver. ıyyyy ıgrenc bısey ya vajınal:) 2 kez bakıldım ama hala korkuyorum acımadıgı halde tatlım ıyı haberlerle zaten geleceksın. sadece kalp atısı ıcın erken olabılır o kadar.

duduu senınkının kalp atısı kesın duyulur varya ama cumayı beklıyon sen de dımı:) ay bı gelse su cuma.

:) sağol desteğin için...umarım sevinçli şeyler yazarım eve gelince buraya...

canım sen embriyoyu görmüşmüydün?? vaginal baktıysa görmüşsündür dimi?

canım gordum ben embrıyoyu ama pırınc kadar bısey:) 4+5 dım gıttıgımde. cıhazları cok ıyı zaten. yolk kesesı de sankı gozukuyo ama emın degılım doktor onu demedı.

tamam canım :))) ben şimdi çıkıyorum, ancak hazırlanırım öğlen yemeği falan :) görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…