canım gözün aydın keseyi görmüşsün darısı benim başıma hangi hastaneye gidiyosunn
yakınmışız nasıl hastane ssk geçiyomu?bende bahçelievler yaşama gidiyodum daha önceamin canım :) ataköy hastanesi
gözün aydın darısı başımızaakızlarrrrrrrrrr :teytey: çok mutluyum ucuyorum havalarda bebeşimin kalp atışlarını duydum..pıt pıt aman allahım oda dolusu ağladım yaaa... allah herkesin gönlüne göre versin..böyle bii mucize olamaz...:teytey::teytey::teytey::teytey:
yakınmışız nasıl hastane ssk geçiyomu?bende bahçelievler yaşama gidiyodum daha önce
günaydın selcanım nasılsın?ıcını rahat tut canımm stres yapma
bende bi bakıyım oraya bilgin için sağol tatlımgüzel ben cok begenıyorum ssk var tabı ıkı arkadasımda orda dogum yaptı hepsı cok memnundu
kızlarrrrrrrrrr :teytey: çok mutluyum ucuyorum havalarda bebeşimin kalp atışlarını duydum..pıt pıt aman allahım oda dolusu ağladım yaaa... allah herkesin gönlüne göre versin..böyle bii mucize olamaz...:teytey::teytey::teytey::teytey:
bende bi bakıyım oraya bilgin için sağol tatlım
tamam tatlım çok sağolldk dalga dalgıcoglu nun hastasıyım ben tavsıye edılır
ya ne bılım. herkes dıyo ya mıde bulantısı olması demek bebek saglıklı demek fılan. ne bılım korkuyorum. kalp atısını bı duysam rahatlıycam.
kızlarrrrrrrrrr :teytey: çok mutluyum ucuyorum havalarda bebeşimin kalp atışlarını duydum..pıt pıt aman allahım oda dolusu ağladım yaaa... allah herkesin gönlüne göre versin..böyle bii mucize olamaz...:teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?