2010 Ekim Anneleri

jellycim 5 haftalık kalp atışı duyulmaz 6haftayı geçtiktnen sonra 7 haftay doğru görlülür
endişelenme erken daha

kızlarrrrrrrrrr :teytey: çok mutluyum ucuyorum havalarda bebeşimin kalp atışlarını duydum..pıt pıt aman allahım oda dolusu ağladım yaaa... allah herkesin gönlüne göre versin..böyle bii mucize olamaz...:teytey::teytey::teytey::teytey:

erken daha dimi kızlar ben 6 haftayı gecıtım nerdeyse 7 haftalıgım modundaydım kalp atısını duycaz dıye hep kendımı sartlandırdım sonuc 5 haftalık oluncada tedırgın oldum işte
ama kese bu hafta daha da buyumustu hafıf c seklinde gıbı sankı

gözün aydın darısı başımızaa

gözün aydın canım darısı bizim başımıza :))

herkese mrb kızlar hepinizden güzel güzel haberler var maşallah. mezime gözün aydın erene katılıyorum darısı bizim başımıza gerçi benim doktorla işim zorda biraz :) aman olsun o bile moralimi bozamaz bebem iyi olsunda

balum bana sormuşsun karadenizin neresinden diye şimdi yoksun ama gelince okursun ben kastamonunun bi ilçesindeyim epey uzak ilçesi 2.5 saat merkeze ama ben konyalıyım görev için burdayım

ya ne bılım. herkes dıyo ya mıde bulantısı olması demek bebek saglıklı demek fılan. ne bılım korkuyorum. kalp atısını bı duysam rahatlıycam.

aynen cnm bende çok korkuyorum bende kalp atışlarını bi duyabilsem diyorum hep allahın izniyle 8 mart p.tesi gidicem pıt pıtları duymaya sen ne zaman gidiceksin?

canım gözün aydın şimdi için dahada rahat olsun...inş. kontrole gidecek arkadaşların hepsi de bu güzel pıt pıt ları hayırlısıyla tez zamanda duysunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…