2010 Ekim Anneleri

kızlar bişey sorucam evimde papağan var oturma odamda orta boyda kanat çırparken ufak tüyleri uçuşuyo farkında olmadan soluyosam zararı varmı bebişime

kızlar bişey sorucam evimde papağan var oturma odamda orta boyda kanat çırparken ufak tüyleri uçuşuyo farkında olmadan soluyosam zararı varmı bebişime

canım bırı daha sormustu sanırım kımdı unuttum sımdı. sorun olmaz herhalde. baska odaya gecır yada ıcın rahat etsın.

kızlar ben cıkıyorum gorumcem aradı gel bıseyler alalım sana dedı. alısverıse gıdıyom. gorusuruz sonra:)

selam kizlar ben 2008 ekim annesiyim gecen hafta test yaptim gene hamileyim sanirim test pozitif dogum kasimin 1 .ni gösteriyor ama ekimdede olabilir allah kismet ederse suanda 5 haftalik gözüküyor haftaya carsamba randevum var bakalim ne diyeceka.s

Kızlar şimdi geldim doktardan 5 haftalık hamileymişim ve kalp atışlarını duyamadık
baoş gebelıkmı dıye sordum hayır dedı biraz içim rahatladı ama cok tedırgınım (
kese buyumus bıraz

aa ne gusell canım yaa aynı zamanda hamıs kalmısın..ee dıger bebekın kucukama nasıl basetcen canm:)

jelly bak ıcın rahatlasın canımm hersey yolunda gıdrr bundan saonra ınsallah..ustten yltrsyonlamı baktı canım

anladım canımm hayırlısı bakalaım bende haftaya gıdıcem bekleyemıorum gıunun gelmesını:)

boş gebelikten çok korkarak gıttım zaten kalp atısını duymayıncada uzuldum cok
snr boş gebelıkmı dıye sordum hayır dedı
ama içim kotu oldu işte ne bılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…