Kızlar şimdi geldim doktardan 5 haftalık hamileymişim ve kalp atışlarını duyamadık
baoş gebelıkmı dıye sordum hayır dedı biraz içim rahatladı ama cok tedırgınım(
kese buyumus bıraz
slm kızlar bugun bende gördüm bebişimin kalp atışını herşey normal dedi doktor bebişim satla bir gidio 6+3
canım daha çok erken korkma ben 7+1 ken vajinal ultrasondan kalbini duyduk daha seninki küçük annesi merak etme duyacaksın pıt pıtları...
slm kızlar bugun bende gördüm bebişimin kalp atışını herşey normal dedi doktor bebişim satla bir gidio 6+3
canım seninde gözün aydın maaşallah diyelim herkes ne güzel sırayla mutlu haberi veriyor....
aa bende 8 martta gidecem doktora almira sen kaç haftalıksın
kızlar kalp atısları ıcın bızı doktorumuz 1 ay sonraya cagırdı hıcbıse anlamadık S
çok enteresan :uhm:
bence başka bi yerde duy kalp atışlarını cnm
ben ptesi gitcem doktora ptesi tam 7+5 oluyoruz
inş iyidir bebeğim
canım vajınal ultrasondan keseyı gorebıldık ustten gozukmedı cok mınık oldugundAN dolayı 1ay sonra gel demıs olabılır mı bır suru test yazdı esıme bunları yaptırıp da gelıceksınız dedı kesem mınnacık ultrason resmını aldık
pinguu kaç haftalık senin canım,,
bende tam 5 haftalıkken vajinalden gördü doktorum kesesi
ve benimde minicik bi kese var ve 2 hafta sonra gel kalp atışları için dedi
bi sürü test benden de istedi işte onlarla beraber gidicem p.tesi baakalım hayırlısı tatloom
kızlar,6+2 yim,vajinal ultrasonla gördüm bugün kalp atışlarını,darısı sizlere..
kızlar hızınıza yetişemiyorum yaaaaaaaaa:)bende yedi bucuk haftalık hamileyim ama bende mide bulantısı çok olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?