2010 Ekim Anneleri

Kızlar şimdi geldim doktardan 5 haftalık hamileymişim ve kalp atışlarını duyamadık
baoş gebelıkmı dıye sordum hayır dedı biraz içim rahatladı ama cok tedırgınım (
kese buyumus bıraz

canım daha çok erken korkma ben 7+1 ken vajinal ultrasondan kalbini duyduk daha seninki küçük annesi merak etme duyacaksın pıt pıtları...

slm kızlar bugun bende gördüm bebişimin kalp atışını herşey normal dedi doktor bebişim satla bir gidio 6+3

aa bende 8 martta gidecem doktora almira sen kaç haftalıksın

merhaba cnm öncelikle hayırlı olsun bebeğin allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ben geçen hafta p.tesi gittiğimde doktor bana 4 yada 5 haftalıktır dedi heralde 8 martta 7 haftalık falan olucamki kalp atışlkarını duyabilicez.ya sen ?

çok enteresan :uhm:
bence başka bi yerde duy kalp atışlarını cnm
ben ptesi gitcem doktora ptesi tam 7+5 oluyoruz
inş iyidir bebeğim

canım vajınal ultrasondan keseyı gorebıldık ustten gozukmedı cok mınık oldugundAN dolayı 1ay sonra gel demıs olabılır mı bır suru test yazdı esıme bunları yaptırıp da gelıceksınız dedı kesem mınnacık ultrason resmını aldık

bende tam 5 haftalıkken vajinalden gördü doktorum kesesi
ve benimde minicik bi kese var ve 2 hafta sonra gel kalp atışları için dedi
bi sürü test benden de istedi işte onlarla beraber gidicem p.tesi baakalım hayırlısı tatloom

bızım doktor bıraz rahat galıba stres yapma 10-15gun sonra gel dersem kalp atıslarını goremezsek stres olmanızı ıstemem bız garantıye alalım dedı esıme testlerın ısımlerını yazdı verdı bunları yaptırmıs olarak 3-4 hafta sonra gelın dedı ee dusunuyorum suan bebek 3 haftalıksa bır ay sonra 7 haftalık olcak kalp atısları ıcın normal bı zaman ama son sata gore hesap yapılırsa 9haftalık olcak sanırım bızımkı son sata gore gıtmıyor gerı attı hesapları... cunku ustten bıle goremedık vajınal baktı o zaman gayet netti keseciğimiz opuyorumnanaktan

kızlar hızınıza yetişemiyorum yaaaaaaaaa:)bende yedi bucuk haftalık hamileyim ama bende mide bulantısı çok olmuyor

cnm o cok da önemlı degılmıs ılla bulantı kusma fılan olması gerekmıyormus benım de hıc bulantım kusmam yok bugun doktoruma sordum ne guzel ıste bebek rahatsızlık vermıyo dedı tadını cıkarmak lazımaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…