canım gözün aydın darısıda bizim başımıza inşşş :sm_cool::sm_cool:
evet cnm ılkını kaybttım kalp atışları durdugu için dr a sbebı ne dedık herşey olaılır dedi normal 10 kadından bırınde gorulen bı durum de tste falan gerek yok dedi cnm yanı sebebini bilmiyoruz şimdide düşük riskim vardı cnm ama şükür iki gündür leke falan gelmıyo progestan işe yaradı sanırım...
almira hemen hemen aynı dönemlerdeyiz sanırım bizde böyle kızlar gibi sevinç halayları çekeriz ayın 8inde inşallah bu arada SİNOP _E VE ECRİNECE TEBRİK EDERİM arkadaşlar. bence böle mutlu haberleri alınca bebeklerimiz daha sağlıklı oluyo, çünkü ekim anneleri uğurla ilerliyo ve bizde olumlu etkileniyoz.
canım kalbının durdugunu nasıl anladınız...yoksa normal muayneye gıttıgınız demı farkettı dr.
inşallah hep boyle gıder benımkı gerıden gelıyo baya ılerleyen donemlerde baslamaz ınsallah hep boyle rahat gıder hamıslıkbilmiyorumkismileevet hklısın cnm bu bızım ıçın avantaj.....
katılıyorum cnmalmira hemen hemen aynı dönemlerdeyiz sanırım bizde böyle kızlar gibi sevinç halayları çekeriz ayın 8inde inşallah bu arada SİNOP _E VE ECRİNECE TEBRİK EDERİM arkadaşlar. bence böle mutlu haberleri alınca bebeklerimiz daha sağlıklı oluyo, çünkü ekim anneleri uğurla ilerliyo ve bizde olumlu etkileniyoz.
HAYIRLI GECELER
güzel haberlerle gelen aradslar tebrikler insallah sonuna kadar böyle devam eder
benim bulantilarda bir iyi bir kötü devam ediyor.
ama bugün doymak bilmedim.hala elimde sütlac tikiniyorum yaaaaaaaa.biri dur desin banacokacimcoook
canım evet sağol desteğin için, evet evham ediyordum çok anlamamıştım bir de 4+1de o kadar büyük kese acaba anormal mi diyedoktora dedim bence ben 6+3'üm diye, size göre 5+3 olsam da :))) gülüyor..ölçtü tekrar beni 6+3 çıktım....sonra bebiş yolk kesesi en son da kalbinin pıt pıtları çok heyecan verici, eşim ile yaşadığımız en güzel anlardan birisiydi... inşallah haftaya sen de yaşayacaksın bunları:dance:
nutella arkadaşımızdan hber varmı kızlar....
günaydın kızlar.bu mide bulantıları ne zaman geçecek
sırf bulantı.ama çok kötü bhissettiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?