2010 Ekim Anneleri

almira hemen hemen aynı dönemlerdeyiz sanırım bizde böyle kızlar gibi sevinç halayları çekeriz ayın 8inde inşallah bu arada SıNOP _E VE ECRıNECE TEBRıK EDERıM arkadaşlar. bence böle mutlu haberleri alınca bebeklerimiz daha sağlıklı oluyo, çünkü ekim anneleri uğurla ilerliyo ve bizde olumlu etkileniyoz.

siz müzik falan dinletmeye başladınızmı belki biliyosunuzdur ama vivaldi dinlemek çok iyi geliyomuş bebişlere yanlış hatırlamıyosam yarın daha iyi öğrencem akşam size de haberdar ederim. hoşçakalın.

canım kalbının durdugunu nasıl anladınız...yoksa normal muayneye gıttıgınız demı farkettı dr.

HAYIRLI GECELER
güzel haberlerle gelen aradslar tebrikler insallah sonuna kadar böyle devam eder
benim bulantilarda bir iyi bir kötü devam ediyor.
ama bugün doymak bilmedim.hala elimde sütlac tikiniyorum yaaaaaaaa.biri dur desin banacokacimcoook

inşallah cnm ya bizde ayın 8 inde bu mutlu haberi burdan paylaşırız buarada benim acayip derecede göğüslerim sızlıyor ve ağrıyor ilk hamileliğimde hiç böle olmamştı şimdi ağrıdan zor duruyorum ellenmiyorlar bile ya.

evet hklısın cnm bu bızım ıçın avantaj.....
inşallah hep boyle gıder benımkı gerıden gelıyo baya ılerleyen donemlerde baslamaz ınsallah hep boyle rahat gıder hamıslıkbilmiyorumkismile
katılıyorum cnm

benım de ıstahım fena acıldı bırı benı de durdursa cok ıyı olurbayanssulusmile

almiracım benim 2 3 gün önce dediğin gibiydi bide ben yüzüstü uyurdum öğrenmeden öncede yatıyodum dayanamıyodum artık yatamıyorum tabi tedirgin oluyo insan şimdi daha iyi en azından dokunabiliyom aaa senin ikinci yani benim ilk nese en azından tecrübelerinden faydalanırız dimi :) ilki kızmı erkekmi

inş canım. dun aksam yıne bırden cıktım kusura bakmayın ya. kaynım geldı bılgısayarda ısı vardı. sımdı de ona kahvaltı hazırladım kursa gıttı. kımse yoktur bu saatte herhalde. sayfaları okuyayım dedım:)

herkese gunaydın...

pınguu bence de bol bol dınlen canım. bı daha kı gıdısınde ne kadarlık oldugunu tam olarak ogrenırsın.

sırf bulantı.ama çok kötü bhissettiriyor

valla yasamadım ama dun sahıt oldum bırıne. arkadasımın eltısı sureklı cıkarıyo. 4 haftalık hamıle henuz ama yuzu gozu sısmıs. doktoru kocan mı dovuyo senı demıs yanı dusunun:) ilk bebegı onunda aman ya rabbı korktum ya. 2 gun yatırdılar onu hastanede. sukrettım valla.

dün bi de çok kötü rüya gördüm.rüyamda bi tane down sendromlu çocuk gördüm.hemen uyandım.çok kötüydü.allahımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…