2010 Ekim Anneleri

kızlarrrrrr haberlerim süper :))) :dance: bebeğimi fasülyemi gördüm :teytey: 6+3 haftalıkmış tam hesapladığım gibi :))) kalp atışlarını da gördük pıt pıt pıt o kadar hızlı atıyor kiii, çokkk mutluyum maşallah.....

darısı tüm bekleyenlerin başına :))

jelly1 ecrınece ve mezıme gozunuz aydın canlar:) sıır canım Allah yardımcın olsun sehıre uzaksa sanırım mecbur katlancan.

sağol cnm. haberi vereyim dedim balum soruodu merak etmesin. ben yemek yicem görüşürüs.

sagol tatlım. bende haberlerı almaya gırdım. mısafırım gelcek. mısafır sayılmaz gercı kaynım gelcek ama olsun gıremem herhalde bu aksam.

benım gıbı oldun sanırım. 17 gun gerı gıtmıstım ben de. sende gec dollenme sanırım. saglıksız herhangı bısey gorse o kadar ılerı atmazdı ıcın rahat olsun tatlım.

bende senı sorcaktım tam ya. ay hadı gozun aydın. butun sayfaları okudum da yıne:) anca gordum yazını. ay cok sevındım ya ne guzel haberler var bugun.

bende senı sorcaktım tam ya. ay hadı gozun aydın. butun sayfaları okudum da yıne:) anca gordum yazını. ay cok sevındım ya ne guzel haberler var bugun.

canımm darısı en kısa zamanda başına :)) çok çok güzel evet, herkes iyi haberlerle gelmiş...

canım yazını gec okudum kusura bakma. ayyy cok guzel ya. bak bosuna endıselenıyodun:) ayyy ıns darısı basıma valla:):)

canım evet sağol desteğin için, evet evham ediyordum çok anlamamıştım bir de 4+1de o kadar büyük kese acaba anormal mi diye doktora dedim bence ben 6+3'üm diye, size göre 5+3 olsam da :))) gülüyor..ölçtü tekrar beni 6+3 çıktım....sonra bebiş yolk kesesi en son da kalbinin pıt pıtları çok heyecan verici, eşim ile yaşadığımız en güzel anlardan birisiydi... inşallah haftaya sen de yaşayacaksın bunları:dance:

a.s. siir,esemos,balum,nohutlu pilav çok teşekkürler kızlar inşallah rabbim sizlerede aynı duyguyu yaşatır...
ecrinece canım seninde gözünaydın
sinop-e canım seninde gözünaydın...:teytey:

a.s. siir,esemos,balum,nohutlu pilav çok teşekkürler kızlar inşallah rabbim sizlerede aynı duyguyu yaşatır...

sağol cnm hepimizin gözü aydın parıl parıl parlıoz walla.

canım teşekkür ederim senin de gözün aydın...hepimizin hatta....hızlı ilerliyor forum takip edemediklerimin de gözleri aydın :teytey: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…