kızlarrrrrr haberlerim süper :))) :dance: bebeğimi fasülyemi gördüm :teytey: 6+3 haftalıkmış tam hesapladığım gibi :))) kalp atışlarını da gördük pıt pıt pıt o kadar hızlı atıyor kiii, çokkk mutluyummaşallah.....
darısı tüm bekleyenlerin başına :))[/
:) Amin canım cok sevındım
aynen cnm bende çok korkuyorum bende kalp atışlarını bi duyabilsem diyorum hep allahın izniyle 8 mart p.tesi gidicem pıt pıtları duymaya sen ne zaman gidiceksin?
kızlar,6+2 yim,vajinal ultrasonla gördüm bugün kalp atışlarını,darısı sizlere..
sağol cnm. haberi vereyim dedim balum soruodu merak etmesin. ben yemek yicem görüşürüs.
bızım doktor bıraz rahat galıbastres yapma 10-15gun sonra gel dersem kalp atıslarını goremezsek stres olmanızı ıstemem bız garantıye alalım dedı esıme testlerın ısımlerını yazdı verdı bunları yaptırmıs olarak 3-4 hafta sonra gelın dedı ee dusunuyorum suan bebek 3 haftalıksa bır ay sonra 7 haftalık olcak kalp atısları ıcın normal bı zaman ama son sata gore hesap yapılırsa 9haftalık olcak sanırım bızımkı son sata gore gıtmıyor gerı attı hesapları... cunku ustten bıle goremedık vajınal baktı o zaman gayet netti keseciğimiz opuyorumnanaktan
kızlarrrrrr haberlerim süper :))) :dance: bebeğimi fasülyemi gördüm :teytey: 6+3 haftalıkmış tam hesapladığım gibi :))) kalp atışlarını da gördük pıt pıt pıt o kadar hızlı atıyor kiii, çokkk mutluyummaşallah.....
darısı tüm bekleyenlerin başına :))
bende senı sorcaktım tam ya. ay hadı gozun aydın. butun sayfaları okudum da yıne:) anca gordum yazını. ay cok sevındım ya ne guzel haberler var bugun.
balum nasılsın ben geldim. çok iim şükür darısı başınıza
canımm darısı en kısa zamanda başına :)) çok çok güzel evet, herkes iyi haberlerle gelmiş...
canım yazını gec okudum kusura bakma. ayyy cok guzel ya. bak bosuna endıselenıyodun:) ayyy ıns darısı basıma valla:):)
a.s. siir,esemos,balum,nohutlu pilav çok teşekkürler kızlar inşallah rabbim sizlerede aynı duyguyu yaşatır...
ecrinece canım seninde gözünaydın
sinop-e canım seninde gözünaydın...:teytey:
a.s. siir,esemos,balum,nohutlu pilav çok teşekkürler kızlar inşallah rabbim sizlerede aynı duyguyu yaşatır...
ecrinece canım seninde gözünaydın
sinop-e canım seninde gözünaydın...:teytey:
teşekkür ederim Jelly... darısı başına, harika bir duygu! opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?