jelly1 ecrınece ve mezıme gozunuz aydın canlar:) sıır canım Allah yardımcın olsun sehıre uzaksa sanırım mecbur katlancan.
sağol cnm hepimizin gözü aydınparıl parıl parlıoz walla.
son sata gore hesaplanınca 5 hafta 3 gunluk cıkıyor ama gec dollenme galıba cunku doktor su kadarlıksın demedı gecen hafta bebek 2 haftalık gorunuyo demıstı bu hafta 3 haftalıktır sanırımCADIARZU
aynen valla...ben kalp atısını duyana kadar ıananamıodum bu gecırdıgım boş gebelıkten dolayı..pıt pıt,ları duydum rahatladım bugun ılk ultrason resmımızle beraber günlük tutmaya başladım...
kızlarrrrrrrrrr :teytey: çok mutluyum ucuyorum havalarda bebeşimin kalp atışlarını duydum..pıt pıt aman allahım oda dolusu ağladım yaaa... allah herkesin gönlüne göre versin..böyle bii mucize olamaz...:teytey::teytey::teytey::teytey:
nohutlupilavcım ilk bebegini kaybetmişsin üzüldümpeki neden kaybettigini ögrendin mi test felaan yaptırdın mı canım
evet cnm ılkını kaybttım kalp atışları durdugu için dr a sbebı ne dedık herşey olaılır dedi normal 10 kadından bırınde gorulen bı durum de tste falan gerek yok dedi cnm yanı sebebini bilmiyoruz şimdide düşük riskim vardı cnm ama şükür iki gündür leke falan gelmıyo progestan işe yaradı sanırım...
şuam da 6+4 üm inşallah atlatıcam bu rıskıde rabbımın ıznı ıle diye umut edıyorum:)
bu hamilelikde benim ilk hamileligim rabbim inş korur kucaklamamızı na<sip eder pazarteside ben gidicem kalp atıı şını duymak için
nohutlupilavcım hayırlısı canım inş duyarız kalp atışlarını :) ya bide bende mide bulantısı yok o yüzden biraz korkumda var gerçi dr sordum adam docent dr herkest bula<ntı olmaz dedi ama insan nede olsa geç elde edince korkuyo bişey olcak die
neyse kızlar iyi geceler diliyorum hepinize:)opuyorumnanaktan
hadı gozunaydın darısı basımıza opuyorumnanaktankızlarrrrrr haberlerim süper :))) :dance: bebeğimi fasülyemi gördüm :teytey: 6+3 haftalıkmış tam hesapladığım gibi :))) kalp atışlarını da gördük pıt pıt pıt o kadar hızlı atıyor kiii, çokkk mutluyummaşallah.....
darısı tüm bekleyenlerin başına :))
galıba canım ya gec dollenme oldugu kesın bence boshayallersmile mınıcık kesemızı gorduk sadece bana dedı zaten herhangı bı kanama leke var mı yok dedım.O zaman herhangı ters bısey olmadıgı muddetce yanı sancı kanama vs olursa bır aydan once goruselım aksı olmadıkca bır ay snra bu testlerı yapmıs olarak gelın dedı beklıycez dınlenıcez bol bol artıkboshayallersmilebenım gıbı oldun sanırım. 17 gun gerı gıtmıstım ben de. sende gec dollenme sanırım. saglıksız herhangı bısey gorse o kadar ılerı atmazdı ıcın rahat olsun tatlım.
bız de bebegı gormemız zaman alıcak bellı kesecık karından gozukmedı vajınal bakılınca belırgın sekılde goruldu ama olsun o bıle bıraz olsun rahatlattı ıcımıopuyorumnanaktanpinguu,balum tebriklerinizi aldım,darısı size olsun..pingucum çok küçükmüş daha,benim 6+3 sadece kese vardı,bebek yoktu..vajinal baktırınca görebildik ancak..
nohutlupilavcım hayırlısı canım inş duyarız kalp atışlarını :) ya bide bende mide bulantısı yok o yüzden biraz korkumda var gerçi dr sordum adam docent dr herkest bula<ntı olmaz dedi ama insan nede olsa geç elde edince korkuyo bişey olcak die
duygularını cok ıyı anlıyorum canım bende endıselendım bulantı kusma nıye yok dıye ne guzel ıste tadını cıkar dedı doktorum herkste olcak dıye bı kural yok oyle dusunmeyın dedızemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?