2010 Ekim Anneleri

sağol cnm hepimizin gözü aydın parıl parıl parlıoz walla.

aynen valla...ben kalp atısını duyana kadar ıananamıodum bu gecırdıgım boş gebelıkten dolayı..pıt pıt,ları duydum rahatladım bugun ılk ultrason resmımızle beraber günlük tutmaya başladım...

son sata gore hesaplanınca 5 hafta 3 gunluk cıkıyor ama gec dollenme galıba cunku doktor su kadarlıksın demedı gecen hafta bebek 2 haftalık gorunuyo demıstı bu hafta 3 haftalıktır sanırımCADIARZU

pinguu,balum tebriklerinizi aldım,darısı size olsun..pingucum çok küçükmüş daha,benim 6+3 sadece kese vardı,bebek yoktu..vajinal baktırınca görebildik ancak..

aa ne guzel cnm bende bebişime günlük tutuyorum ilk bebişimin günlügünden devam edıyrum htta ona da tutuyordum ama 10 haftadan sonra bir şey yazman nasıp olmadı ınşallah bunda olucak.....
:Saruboceq:

canım gözün aydın darısıda bizim başımıza inşşş :sm_cool::sm_cool:

nohutlupilavcım ilk bebegini kaybetmişsin üzüldüm peki neden kaybettigini ögrendin mi test felaan yaptırdın mı canım

nohutlupilavcım ilk bebegini kaybetmişsin üzüldüm peki neden kaybettigini ögrendin mi test felaan yaptırdın mı canım

evet cnm ılkını kaybttım kalp atışları durdugu için dr a sbebı ne dedık herşey olaılır dedi normal 10 kadından bırınde gorulen bı durum de tste falan gerek yok dedi cnm yanı sebebini bilmiyoruz şimdide düşük riskim vardı cnm ama şükür iki gündür leke falan gelmıyo progestan işe yaradı sanırım...

şuam da 6+4 üm inşallah atlatıcam bu rıskıde rabbımın ıznı ıle diye umut edıyorum:)

anladım canım hani kayıplarda genetik test felan yapılır ben tüp bebek denemesinden sonra genetik test yaptırdım çok şükür bebek kayıbım olmadı ama test sonucunda kan pıhtılaşması ve genlerimde bozukluk oldugu ortaya çıktı tüp bebek yaptırmadan öncede laparaskopi yaptırdım ve rahimde septum(perde) bulunmuştu oda bebegin düşmesi ve ölmesine neden oluyormuş çok şükür erken ögrendik inş seninde hayırlısı ille tamamına erer canım rabbiim kucagına almayı nasip etsin benimde hamilelik riskli kan pıhtılaşması oldugu için igne kullanıyorum progesterında kullanıyorum rabbim nasip etmişse inş kucagımızada alırız canım bol bol dua et..

bu hamilelikde benim ilk hamileligim rabbim inş korur kucaklamamızı na<sip eder pazarteside ben gidicem kalp atıı şını duymak için

bu hamilelikde benim ilk hamileligim rabbim inş korur kucaklamamızı na<sip eder pazarteside ben gidicem kalp atıı şını duymak için

ayyy çok sevındım cNIM INŞllH Rbbım kucagımıza almayı nasıp eder dedıgın gıbı bende pazartesı duyucam kalp aışlarını ınşallajh cnm ama haftaya pazartesıboshayallersmile

nohutlupilavcım hayırlısı canım inş duyarız kalp atışlarını :) ya bide bende mide bulantısı yok o yüzden biraz korkumda var gerçi dr sordum adam docent dr herkest bula<ntı olmaz dedi ama insan nede olsa geç elde edince korkuyo bişey olcak die

enım ılk hamılelıgımde de olmad şimdide yok mıde bulantım cnm herkezde aynı omuyormuş Annem ın hıç mide bulantısı olmazmış sen bana çekmışsın dıyo kuzenımınde annesı çok bulantı yaşarmış o da çok bulntılı geçirdigini söylyodu..
herkezde bır olmuyo yanı cnm...bunu kafana takma sakın...

hadı gozunaydın darısı basımıza opuyorumnanaktan
benım gıbı oldun sanırım. 17 gun gerı gıtmıstım ben de. sende gec dollenme sanırım. saglıksız herhangı bısey gorse o kadar ılerı atmazdı ıcın rahat olsun tatlım.
galıba canım ya gec dollenme oldugu kesın bence boshayallersmile mınıcık kesemızı gorduk sadece bana dedı zaten herhangı bı kanama leke var mı yok dedım.O zaman herhangı ters bısey olmadıgı muddetce yanı sancı kanama vs olursa bır aydan once goruselım aksı olmadıkca bır ay snra bu testlerı yapmıs olarak gelın dedı beklıycez dınlenıcez bol bol artıkboshayallersmile
pinguu,balum tebriklerinizi aldım,darısı size olsun..pingucum çok küçükmüş daha,benim 6+3 sadece kese vardı,bebek yoktu..vajinal baktırınca görebildik ancak..
bız de bebegı gormemız zaman alıcak bellı kesecık karından gozukmedı vajınal bakılınca belırgın sekılde goruldu ama olsun o bıle bıraz olsun rahatlattı ıcımıopuyorumnanaktan

duygularını cok ıyı anlıyorum canım bende endıselendım bulantı kusma nıye yok dıye ne guzel ıste tadını cıkar dedı doktorum herkste olcak dıye bı kural yok oyle dusunmeyın dedızemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…