2010 Ekim Anneleri

yok yormadım zaten benim bebeğim değildi çok şükür.bi arkadaşımındı ama sanırım bulantıyla uyuyunca kötü rüya gördüm.

yok yormadım zaten benim bebeğim değildi çok şükür.bi arkadaşımındı ama sanırım bulantıyla uyuyunca kötü rüya gördüm.

olabılır tatlım. ben de bazen olmadık ruyalar goruyorum. ay ama ben hamıle oldugumu bılmıyodum. babam ruyasında benım bı kızımın oldugunu gormus. annem dıyo kı kalktı bı daha da uyuyamadı:) ben dedım kı babam ruya anlatmaz kesın hamıle kalcam zaten o ruyayı gordugunde korunmayı bırakmıstık. bıkacgun sonra da hamıle oldugumu ogrendım zaten:)

umarım bu böyle bi rüya olmaz yani babnınki gb çok kötü hissettim çünkü.

yok canım her ruya cıksaydıııı. ben evlendıgımde sureklı aılemden bırının öldüğünü goruyordum. dusunme oyle hadı baska konuuuuuuu:):) sunun surasında cumaya ne kaldı dımı:)

ya bu nasıl bı duygu ya. annelerımız de bızım ıcın hıssetmıs bunları.

evet onlar daha rahatmış galiba ultrason yok,tahlil yok oh herşey daha rahatmış.

evet canım. ama annem benden once bı bebegını dogduktan 2 gun sonra kaybetmıs. nedenını bıle bılmıyolar. bılmek bence daha guzel ya. valla kalp atısı ıcın heveslendıgım kadar cınsıyetı bıle heyecanlandırmaz benı sanırım.

tabiki orası öyle ama bizim kadar stres yaşamıyolarmış rahat hamilelik yaşamışlar ne güzel bende çok isterdim rahat olmayı

o zaman ultrason yoktu ama sımdı kı kadar da hastalık fılan yokmus kı. rahattı kafaları tabı. hatta annem yazları koye gelıp coook ıs yaparmıs karnında bebekle. ah ah bazen anlatıyo da...

onlar bizden çok çok dayanıklıymış.biz hemen nazlanıyoruz canımkaydirigubbakcemile3

canım ben cıkıyorum kahvaltıyı hazırlayıp esımı kaldırayım yeter o kadar uyumak acıktık biz:)

Günaydın kızlar nasılsınız..Benim lekelenmeler devam ediyor çok üzülüyorum ( dün doktorun verdiği tahlilleri yaptırdım eşim sabah alıp geldi sonuçları kansızlık ve bir kaç değer normalin altında..

ıdrardada bol lökosit, bol epitel hücresi ve az bakteri görüldü yazıyor bakalım neler çıkacak doktora gidince..

merhaba güzel anneler benim doğum Allah nasip ederse 27 eylül gözüküyor dr 10gün önce 10 gün sonra olabilir dedi 10gün sonra olursa ben de ekim annesi olucam

merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim 1 ay 28 günlük evliyim bugün itibari ile. bugün ve iki gün önce gebelik testi yaptım evde. ikinci çizgi belli oldu silik bir şekilde. sizce hamilemiyim doktora gitsem kan da ya da ultrasyonda belli olurmu beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…