2010 Ekim Anneleri

merhabalar kızlar kusura bakmayın sızlerı zıyarete pek gelemıyorum bulantı ve bas donmelerım basladı bu arada bugun tam 7 haftalık oldu bebısımız fasulye tanesı kadar.ultrasonda kalp atısı goruldu.ya kızlar yogurtla yapılan yanı ıcınde salca olmayan corba tarıflerınız varsa yazarmısınız salcalı seyler yıyemıyorum artık bırde yogurt bulantıları azaltıyormus

balum kulaklıkla konusurken telefon nerde duruyo fıstıgım bende kulaklıkla konusuyorum koyacak yerı sasırıyorum telefonu

hoşgeldin aramıza ikinci çizgi çıktıysa silik bile olsa %99 hamilesin.ben adet gecikmesinden bi hafta önce bakmıştım çıkmıştı :) bu arada süpriz bi gebelikmi istiyormuydunuz.daha evliliğiniz çok yeni merak ettim fisfisfis

merhaba benimde çok bulantım var gün boyu devam ediyor yoğurttan başka bildiğin bişeyler varmı (( valla çorbadan başka bişey yiyemiyorum bende ((

canım geçmiş olsun sen dikkat et kendine yat dinlen... hamilelikten önce bende çok kansızlık yaşayan biriydim hamile olduğumu duyduğum günden buyana her sabah aç karnına keçiboynuzu pekmezi yiyorum şimdilik şükür kanım normal çok faydasını görüyorum canım sende dene mutlaka doktor kontrolün ne zaman bize haber ver mutlaka..

merhaba benimde çok bulantım var gün boyu devam ediyor yoğurttan başka bildiğin bişeyler varmı (( valla çorbadan başka bişey yiyemiyorum bende ((

muz tuzlu cubuk kraker elma bana ıyı gelıyor ama kısa surelı ben herseyı yıyebılıorum (Salça)ıceren yıyecekler harıc.bı de doktor bana dramamın verdı o da uyku yapıo pek etkı ettıgını soyleyemem yemeklerden once katı seyler ye mesela corba ıcıceksen yarım saat once ekmek kraker turu bıseyler ye yemekten sonra 15dk hareket etmeden dık otur bıraz ıyı gelıyor canım allah hepımızın yardımcısı olsun

Sağol canım keçi boynuzu pekmezi var evde bi sabah yedim midem alt üst oldu sonrada yiyemedim daha..Kontrolüme daha 10 gün var yazarım canım durumumu..

herkese merhaba çok ağrım ve bulantım var birde yerinde duramayan sürekli kucağımda gezmek isteyen 11 aylık bir oğlum var, çok ta anlayışlı bir eşim var ama , keşke kayınvalidem de biraz anlasaydı beni , kimsesizlik çok zor varsa annelerinize sıkı sıkı sarılın , herkes benim kadar duygusal mı?

mıdesı bulananların katı yemesı lazım. sen corba yemeye devam etme bence. katı yıyın dıyolar hep mıde bulantısı olanlara. corba ıcme katı ye. havuc ve elma ıyı gelıyomus. bırde galeta.

Sağol canım keçi boynuzu pekmezi var evde bi sabah yedim midem alt üst oldu sonrada yiyemedim daha..Kontrolüme daha 10 gün var yazarım canım durumumu..

ben hamıle kalmadan once her sabah yıyodum kecıboynuzu pekmezı bı tatlı kasıgı ama hamıle kaldıgımdan berı yıyemıyorum. zaten onceden de burnumu tutup yutuyodum:)

slm kızlar nabersiiz benim mide bulantımda baya arttı. bende elme yiyom şimdi baya bastırdı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…