- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
kızlar hamileyken bilgisayar zararlıymışş doğrumu bu
merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim 1 ay 28 günlük evliyim bugün itibari ile. bugün ve iki gün önce gebelik testi yaptım evde. ikinci çizgi belli oldu silik bir şekilde. sizce hamilemiyim doktora gitsem kan da ya da ultrasyonda belli olurmu beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
merhabalar kızlar kusura bakmayın sızlerı zıyarete pek gelemıyorum bulantı ve bas donmelerım basladı bu arada bugun tam 7 haftalık oldu bebısımız fasulye tanesı kadar.ultrasonda kalp atısı goruldu.ya kızlar yogurtla yapılan yanı ıcınde salca olmayan corba tarıflerınız varsa yazarmısınız salcalı seyler yıyemıyorum artık bırde yogurt bulantıları azaltıyormus
Günaydın kızlar nasılsınız..Benim lekelenmeler devam ediyor çok üzülüyorum( dün doktorun verdiği tahlilleri yaptırdım eşim sabah alıp geldi sonuçları kansızlık ve bir kaç değer normalin altında..
İdrardada bol lökosit, bol epitel hücresi ve az bakteri görüldü yazıyor bakalım neler çıkacak doktora gidince..
merhaba benimde çok bulantım var gün boyu devam ediyor yoğurttan başka bildiğin bişeyler varmı(( valla çorbadan başka bişey yiyemiyorum bende ((
canım geçmiş olsun sen dikkat et kendine yat dinlen... hamilelikten önce bende çok kansızlık yaşayan biriydim hamile olduğumu duyduğum günden buyana her sabah aç karnına keçiboynuzu pekmezi yiyorum şimdilik şükür kanım normal çok faydasını görüyorum canım sende dene mutlaka doktor kontrolün ne zaman bize haber ver mutlaka..
iyiyim nohotlum sen nasılsın?sezoş nbr cnmm
balum kulaklıkla konusurken telefon nerde duruyo fıstıgım bende kulaklıkla konusuyorum koyacak yerı sasırıyorum telefonu
merhaba benimde çok bulantım var gün boyu devam ediyor yoğurttan başka bildiğin bişeyler varmı(( valla çorbadan başka bişey yiyemiyorum bende ((
Sağol canım keçi boynuzu pekmezi var evde bi sabah yedim midem alt üst oldu sonrada yiyemedim daha..Kontrolüme daha 10 gün var yazarım canım durumumu..
arkadaşlar lekelenme yaşayan varmı?ben de bugün biraz koyu renkte akıntı oldu korktum da .
slm kızlar nabersiiz benim mide bulantımda baya arttı. bende elme yiyom şimdi baya bastırdı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?