Kizlar benim mide bulantim artik son noktada bende yeni bisey kesfettim su icince veya herhangi sivi bisey alinca midem daha cok bulaniyor o yuzden mecbur kalmadikca yani ilacimi icerken disinda su icmemeye hatta hicbisey icmemeye calisiyorum.Bulantim gecene kadar bole yapsam sorun olurmu sizce yani bebeklerime zarar gelirmi acaba
mrb canlarm..maşallah diyorum ama bi yandan da endişe ediyorum..ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı..mide bulantım falan olmadı henüz..acaba endişe etmemi gerektirecek bir şey mi?? siz nasılsınız?çoğunuzun bulantısı olmuş..benm olmaması bir sorunmu sizce??
tatlım, maşallah diyelim, 8. haftamın içindeyim uyku ve yorgunluk dışında başka hiç birşey yok bende!! iştahımda gayet açık...
aman maşallah cnm bnm..yalnız olmamak güzel gerçekten..şimdi bir araştırma yaptm küçük çaplı..bulantı olmaması kesinlikle bir sorun habercisi değildir yazıyor..içim rahatladı..bin şükür..cümlemize sağlık inşallah..opuyorumnanaktan
Kizlar benim mide bulantim artik son noktada bende yeni bisey kesfettim su icince veya herhangi sivi bisey alinca midem daha cok bulaniyor o yuzden mecbur kalmadikca yani ilacimi icerken disinda su icmemeye hatta hicbisey icmemeye calisiyorum.Bulantim gecene kadar bole yapsam sorun olurmu sizce yani bebeklerime zarar gelirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?