2010 Ekim Anneleri

aaaa sakın su ıcmemezlık yapma sakın helekı su aylarda herxzamankınden daha cok suya ıhtıyacı var bedenımızın bulantıyı bastırcak baska yollar ara cnm

selam kızlar nasılsınız, dikkat ettim hava dün kapalıydı benimde ruh halimi çok etkiliyor, daha bi halsizleşiyorum sanki...
bugün daha bi enerji doluyum...
az kaldı 12. haftaya gelsek biraz rahatlıcass hepimiz...

mrb canlarm..maşallah diyorum ama bi yandan da endişe ediyorum..ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı..mide bulantım falan olmadı henüz..acaba endişe etmemi gerektirecek bir şey mi?? siz nasılsınız?çoğunuzun bulantısı olmuş..benm olmaması bir sorunmu sizce??

kızlar, badem ve ceviz gnde birer avuç zeka gelişimi için çok etkiliymiş...bademide çok sewerim, gidip gelip yiyorum... bu hafta(8.hafta) cinsel organlar ortaya çıkmaya başladı....

tatlım, maşallah diyelim, 8. haftamın içindeyim uyku ve yorgunluk dışında başka hiç birşey yok bende!! iştahımda gayet açık...

tatlım, maşallah diyelim, 8. haftamın içindeyim uyku ve yorgunluk dışında başka hiç birşey yok bende!! iştahımda gayet açık...

aman maşallah cnm bnm..yalnız olmamak güzel gerçekten..şimdi bir araştırma yaptm küçük çaplı..bulantı olmaması kesinlikle bir sorun habercisi değildir yazıyor..içim rahatladı..bin şükür..cümlemize sağlık inşallah..opuyorumnanaktan

değil tabi canım. öyle şey olur mu hiç :)) benim bi arkadaşımın ilki kız oldu. onda aynen benim kadar rahattı. ama 2. oğlandı ve kız mahvolmuştu bulantı ve kusmadan.. 1-2 ay sonra anlarız kızmı erkek mi?? alkisalkisalkis

benimde ilkim kız..çok olmuştu bulantım..bakalım bu nasıl olacak..hayırlısı cümlemiz için..

Kızlar bu topikte aradığımı bulamıyorum ben ya..Maşallah Ekim annesi ne çokmuş. Bir arkadaş gebeliğin hatalarına göre değişen mide bulantısını giderici yiyecekler önermişti. Hatırlayan var mı?

slm kızlar nasılsınız ben taşınma telaşındayım giremiyorum fazla hafta sonuna doğru taşınıcaz inşallah...

slm kızlar bulantıya göre cinsiyetini nasıl tahmin edebiliyosunuz merak ettım eskilerin soyledıklerıne ınanırım bu da oyle bısey mı

Kızlar arada takılıyorum sizin topiğe de cinsiyet için batıl ama bende tuttu bilmem sizde tutar mı ben olmamış erikleri şu ağaçta olanları bile yiyodum acı acı hemde hiç tatlı istemedim ama erik ve kara üzüme bayılıyodum sizde bi bakın bakalım 1-2 hafta sonra canınız neler çekiyo die
Bulantım benim olmadı ama bildiğim kadarıyla grisini yada peksimet çok işe yarıyo bunun için ablamda vardı çok bulantı yatağının başucunuda grisini ile yatıyodu kabızlık içinse en çok kayısı veya erik kurusu yada suyu veyahut hurmayı tavsiye edebilirim

canim sakin boyle bir hata yapma
hatta su icmek icin kendini zorla sebebinide soyle aciklayayim gecen sene bu zamanlar senin yasadiklarini bende yasadim mide bulantilarim cok siddetliydi ve bir yudum su dahi icemiyordum ve ictigim suda kusmayla gidiyordu ..
daha sonra kontrol icin doktora gitmistim ona mide bulantilarimin cok siddetli oldugunu su bile icemedigimi anlattim doktorda bir idrar testi yaptirdi muhtemelen bir sorun cikmaz ama icimiz rahat olsun dedi yarim saat sonra doktor sonuclarla geldi ve seni hemen hastaneye aliyoruz dedi!o an sok oldum neden diye sordum keton degerim yukselmis
yukselmesinin sebebi su icememem den kaynaklaniyormus 4 gun hastanede yattim surekli serum verildi 4.gunun sonunda degerleim normale dondu ..
keton degerinin yukselmesinin de bebege zarari var bu sebepten gerekirse hicbirsey yemeyin ama yudum yudumda olsa su icin ..soylemesi kolay dediginizi duyar gibiyim o gunler daha dun gibi inanirmisiniz esimi bile yanimda istemez olmustum sen kokuyorsun midem bulaniyor diyordum adamcagiz da uzluyordu ama gercektende bana oyle geliyordu.
benim mide bulantilari 8-9.haftada basladi 13.haftamda bitmisti cok sukur. ..bunun disindada hamileligimde bir sorun yasamadim ..
Allah yardimciniz olsun..
2009 ekim bebegi beyzanin annesi:).

günaydın ekim anneleri bikaç gündür giremedim sayfalar müthiş ilerlemiş bi bakıyım neler konuşmuşunuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…