beğendinmi eşim görmüş dier arklardan buna yazıda yazabilionya hoşuna gitmiş. yazıları o yazdı bizim ufaklık falan die
esınde mı takıpte:):)
evet. dün geldikya hastaneden akşam gelmiş dio yazdınmı forma ne yazmışlar aç bakim dio.
Kizlar benim mide bulantim artik son noktada bende yeni bisey kesfettim su icince veya herhangi sivi bisey alinca midem daha cok bulaniyor o yuzden mecbur kalmadikca yani ilacimi icerken disinda su icmemeye hatta hicbisey icmemeye calisiyorum.Bulantim gecene kadar bole yapsam sorun olurmu sizce yani bebeklerime zarar gelirmi acaba
Kizlar benim mide bulantim artik son noktada bende yeni bisey kesfettim su icince veya herhangi sivi bisey alinca midem daha cok bulaniyor o yuzden mecbur kalmadikca yani ilacimi icerken disinda su icmemeye hatta hicbisey icmemeye calisiyorum.Bulantim gecene kadar bole yapsam sorun olurmu sizce yani bebeklerime zarar gelirmi acaba
benım de esım soruyo bazen naptın bugun kulupte ekım annesı dıyo:):)
Benimkide oyle demisti ama simdi mide bulantim gecince oyle iyi geldiki hic icmek istemiyorum yaaa ufff bi kurtulsam su bulantilardan hamileligimin tadini cikaricam
muz tuzlu cubuk kraker elma bana ıyı gelıyor ama kısa surelı ben herseyı yıyebılıorum (Salça)ıceren yıyecekler harıc.bı de doktor bana dramamın verdı o da uyku yapıo pek etkı ettıgını soyleyemem yemeklerden once katı seyler ye mesela corba ıcıceksen yarım saat once ekmek kraker turu bıseyler ye yemekten sonra 15dk hareket etmeden dık otur bıraz ıyı gelıyor canım allah hepımızın yardımcısı olsun
kızlar napıyorsunuz nasılsınız hamilelik nasıl giiyor benimde yorgunluktan başka bir şeyim yok
uzandıgı kadar uzaga koycan baska yapacak bızey yok:):)
almiracım benim 2 3 gün önce dediğin gibiydi bide ben yüzüstü uyurdum öğrenmeden öncede yatıyodum dayanamıyodum artık yatamıyorum tabi tedirgin oluyo insan şimdi daha iyi en azından dokunabiliyom aaa senin ikinci yani benim ilk nese en azından tecrübelerinden faydalanırız dimi :) ilki kızmı erkekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?