2010 Ekim Anneleri

nevyas bosuna korkma cok onemlı seyler degıl. aynıları bende de cıktı ve 2 doktorumda cok ustunde durmadı.

beğendinmi eşim görmüş dier arklardan buna yazıda yazabilionya hoşuna gitmiş. yazıları o yazdı bizim ufaklık falan die

Kizlar benim mide bulantim artik son noktada bende yeni bisey kesfettim su icince veya herhangi sivi bisey alinca midem daha cok bulaniyor o yuzden mecbur kalmadikca yani ilacimi icerken disinda su icmemeye hatta hicbisey icmemeye calisiyorum.Bulantim gecene kadar bole yapsam sorun olurmu sizce yani bebeklerime zarar gelirmi acaba

doktorum bana gunde 8-9 bardak su ıcmelısın dedı ama bılmıyorum kı. doktoruna danısırsın bence.

cnm su çok faydalı günde 2 litre su içmek lazım. ben normalde pek su içmezdim ama zorla içiom.

Benimkide oyle demisti ama simdi mide bulantim gecince oyle iyi geldiki hic icmek istemiyorum yaaa ufff bi kurtulsam su bulantilardan hamileligimin tadini cikaricam

Benimkide oyle demisti ama simdi mide bulantim gecince oyle iyi geldiki hic icmek istemiyorum yaaa ufff bi kurtulsam su bulantilardan hamileligimin tadini cikaricam

öyle su içmeyeyim filan demelmaz: hamilelik döneminde su çok önemli kesinlikle içmelisin.doktorlarda dahil olmak üzere herkes aynı şeyi söylüyor.bu üç ay boyunca buna katlanmak zorundayız boshayallersmile en aza indirmek için ne yapılması gerektiğini araştırıp paylaşalım burda

yoğurt havuç leblebi filan yazıodu bi kaç yerde.araştırmaya devam ediyorum bende aynı dertten yanıyorum çünkü

Bende bulantı yok da aşırı uyku hali var sürekli uyuyorum uyanıkkende sersem gibiyim elim kolum kalkmıyor öyle boş boş duruyorum buda çok fenaymış ya..

ya bende hepsi var gaz şişkinlik uyku hali mide bulantısı ne ararsanız var
hehehe bide su içmekten daha erken vkitte sık wc ye çıkmaya başladım.

amiiiiin:Saruboceq:

benimde yemeği ağzıma koyar koymaz midem bulanıyor. yarın doktora gideceğim inşallah hamileyimdir. eğer varsa tahminimce şuan tam bir aylık.

nie yazmıosunuz iiz bakalım şimdilik. bulantıdır yorgunluktur geçer bebişlerimiz sağlıklı olsun

ilki erkek cnm 4 yaşına yeni girdi 3.5 sayılır henüz. şuna inanki seneler insana herşeyi unutturuyor hatırlamakta güçlük çekiyrum ilk hamileliğimi :) umarım bu sefer allah gönüme göre verir ve birde kız evladım olur tabi öncelikle sağlıklı olmasını diliyorum rabbimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…