canim pc basinda fazla oylanmiyorum.okuyup cikiyorumsiz nasıl giriyosunuzz ben öğrendiğimden beri girerken vicdan azabı duyuyorum ama girmedende duramıyorumm napıcamm offfbilmiyorumkismile
evet canim bulasik makinesi bile radyasyon yayiyormus.herseyzarali ne etsek sastikevet zararlı tabıkı. aynı zamanda cep tlf u ve televızyonlar da tabı kı. ben kulaklıkla konusuyorum mutlaka.
sanada canimGünaydın kızlarrr :))
insallah.sanada hayirlis haftalar canimGünaydın herkese güzel bir hafta diliyorum
masallah hadi insallah güzel haberlerle gel.minigi ni görde gel.benim tekrar gitmeme 3 haftam var.bugün 4.30 da randevum var çok gergin ve heyecanlıyım akşam uyuyamadım inş. herşey yolundadır. ben fırsat buldukça girerim buraya şimdilik hoşçakalın kağıt kalem alıp elime doktoruma soracaklarımı yazmalıyım:)
bugün 4.30 da randevum var çok gergin ve heyecanlıyım akşam uyuyamadım inş. herşey yolundadır. ben fırsat buldukça girerim buraya şimdilik hoşçakalın kağıt kalem alıp elime doktoruma soracaklarımı yazmalıyım:)
bugün 4.30 da randevum var çok gergin ve heyecanlıyım akşam uyuyamadım inş. herşey yolundadır. ben fırsat buldukça girerim buraya şimdilik hoşçakalın kağıt kalem alıp elime doktoruma soracaklarımı yazmalıyım:)
günaydın 2010 nun en güzel anneleri:))))
nasıl gidiyor bakem? dün benim pembe akıntım geldi çok korktum kızlar çoook.. dikkat edin kendinize..
4 martta kontrolüm var. iyiki bu haftay başladık... Allahım inşallah hayırlı haberler ile aranıza geri gelirimmm
günaydın güzel anne adayları zemuszemus nasılsınız ya bişey sorcam bu mide bulantıları ne zaman başlıyor?
tmm fıstıgım uzaga koyarım bı gorsen halımı suraya koysam etkılenır mı buraya koysam bısey olur mu sasıp kalıyorum
balum nasılsın?
:)))) balum yani diyorsun ki teknolojiden de yararlanırım, çocukta yaparım:) çok iyi yapmışsınız.
özlem su canım hadi balkalım hayırla gel hayırla git inşallah...
dudu,
sen ne zaman gidiyorsun dr. aramızda 1 gün var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?