2010 Ekim Anneleri

bugün 4.30 da randevum var çok gergin ve heyecanlıyım akşam uyuyamadım inş. herşey yolundadır. ben fırsat buldukça girerim buraya şimdilik hoşçakalın kağıt kalem alıp elime doktoruma soracaklarımı yazmalıyım:)

iyi haftalar herkese.bulantım yok yok derken başladı.gecenin bir yarısı ve sabahları boş boş.yatıştırmaya gayret ediyorum.

siz nasıl giriyosunuzz ben öğrendiğimden beri girerken vicdan azabı duyuyorum ama girmedende duramıyorumm napıcamm offfbilmiyorumkismile
canim pc basinda fazla oylanmiyorum.okuyup cikiyorum

evet zararlı tabıkı. aynı zamanda cep tlf u ve televızyonlar da tabı kı. ben kulaklıkla konusuyorum mutlaka.
evet canim bulasik makinesi bile radyasyon yayiyormus.herseyzarali ne etsek sastik
bende cep le hoparlayu acip konusuyorum müsait ortam olunca.

Günaydın kızlarrr :))
sanada canim

Günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum
insallah.sanada hayirlis haftalar canim

masallah hadi insallah güzel haberlerle gel.minigi ni görde gel.benim tekrar gitmeme 3 haftam var.

günaydın tatlıcıklarım..hepinize sağlıklı bir gün diliyorum..

opuyorumnanaktan..

kalp atışlarını mı duyacaksın.benim randevum cuma günü ama o kadar heyecanlıyım ki anlatamam.of of çok zor ve heyecanlı bi süreçeyvahedigeldismile

günaydın güzel anne adayları zemuszemus nasılsınız ya bişey sorcam bu mide bulantıları ne zaman başlıyor?

benim başlamıştı ama sanırım elevit denen ilaç bana dokundu ondandı.2 gündür içmiyorum ne rahatım

benim içim geçiyor arada bir tiksinti gibi.bugün biraz yoğun.ama esas bulantılar başlamadı .nasıl dayanacağım bilmiyorum bulantılara hele iş ortamında çok zor.Allah yardımcımız olsunn

günaydın 2010 nun en güzel anneleri:))))
nasıl gidiyor bakem? dün benim pembe akıntım geldi çok korktum kızlar çoook.. dikkat edin kendinize..
4 martta kontrolüm var. iyiki bu haftay başladık... Allahım inşallah hayırlı haberler ile aranıza geri gelirimmm

inş hayırlı haberlerle gelırsın tatlım. soracaklarını bıze de desen ya:):) benım de mutlaka hazırlamam lazım bana da herkes kagıda yaz dıyo unutuyom da heyecandan sormayı.:)

bu arada herkese gunaydın. nasılmıs bugun ekım anneleri?

gunaydın. tabı kı ıyı haberlerle geleceksın tatlım ya bak kalbı pıt pıt pıt atıyo bebısının

tmm fıstıgım uzaga koyarım bı gorsen halımı suraya koysam etkılenır mı buraya koysam bısey olur mu sasıp kalıyorum

uzaga koyuyorum tlf u olabıldıgınce. uzun konusmamaya calısıyorum. ozellıkle karnıma yakın tutmuyorum tlf u hıc. bıde bılgısayara yenı cozum bulduk esım sagolsun. klavye mouse kablosuz uzaklasıyodum ama cok uzak durunca da okuyamıyorum. esım hd kablo aldı. bılgısayarı tv ye baglıyoruz. koltukta otururken bı guzel yazıyorum. tv zaten buyuk uzaktan okunuyo. cok ıyı oldu benım ıcın. (ama bılgısayarın da tv nun da hd lı olması lazım bunun ıcın)

:)))) balum yani diyorsun ki teknolojiden de yararlanırım, çocukta yaparım:) çok iyi yapmışsınız.

özlem su canım hadi balkalım hayırla gel hayırla git inşallah...

dudu,
sen ne zaman gidiyorsun dr. aramızda 1 gün var...

günaydın güzel anne adayları...güzel bir hafta olması dileğiyle..kontrole gidecek olan arkadaşlar hepiniz güzel haberlerle dönersiniz inş..

:roflol:alemsın ya:) napım care arıyom habıre:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…