2010 Ekim Anneleri

her ınsan bır olmuyor ve benım kaynanam babamın kuzenı. aynı koyun kızıyız. benden yana hep. bıde huy olarak benı kucuklugumden berı cok begenırmıs. dıyokı bıgun sıze gelmıstım ılkokula gıdıyodun utu yapıyodun dedım kı bu kızı ogluma alsam buyuyunce ama benım dememle de olmazkı demıstım ama oldu dıyo. nişanlandıgımda ıtıraf etmıstı. kaynanamı onceden tanırdım esımı tanımıyodum. tanıstırdılar. 3,5 yıl konustuk ve coook severek evlendım. ılk baslarda annesının kım oldugunu bılmıyodum ogrendıgımde sevınmıstım.

evet evet feyzacığım erkek patlaması yaşayacak vatan bizim sayemizde:))) çin takvimi öle diyor ne yapalım... :)))

nevyas hayatım diğer tarafa ebru gelmişti. gördünmü. ya onu görünce o kadar duygulandım ve sevindim ki:)))

ama bak kaynanan da farkında o zaman durumun. napalım ıste her ınsan bır olmuyor. kocan zaten senden yana olduktan sonra kımse sana dokunamaz. benım eşimin oyle bı durumu olmuyor ama olsa o da korurdu.

benimde çin takvimine göre erkek :)) burdaki çin takvimi değişikmi ki bide ona bakiimm kızlar nerde o???

erkek patlaması mı:) vaaayyy gelecegın askerlerı gelıyorrrr:)

ALLAH MESUT ETSIN balum rabbim huzurunuzu bozmasin.bizde beyimle tanisip karar verdik.annesigil sonradan devreye girdi.kaynanam kardesinin kizini alcakmis.beyim kesinlikle almam demis:)
acik ordan dami gicik kapti bu bana bilmiyom ki:))

ALLAH MESUT ETSIN balum rabbim huzurunuzu bozmasin.bizde beyimle tanisip karar verdik.annesigil sonradan devreye girdi.kaynanam kardesinin kizini alcakmis.beyim kesinlikle almam demis:)
acik ordan dami gicik kapti bu bana bilmiyom ki:))

akraba evlılıgı ıstemıs yanı. benım kaynanam ona cok karsı o yuzden kımseyı dusunmemıs. bı kucukken benı dusunmus. babamı da cok sever. cok mutlu yanı benden yana. amin canım. rabbım kımsenın huzurunu bozmasın. su dunyada kımsenın kalbını kırmaya kımseyı uzmeye degmez. boyle ınsanları hıc anlamıyorum.

herkes yerinde sağ olsun kötü olanlar boşversin bence bende hiçbirile ii değilim. 2 görümce bir elti var bendede

kızlar ya cın takvımınde kız cıkan olmadı mı hıc. ben hamıle kaldıgımda 24 yasındaydım. hamıle kaldıktan 18 gun sonra 25 oldum.

balum tşk ler desteğin için ve tüm arkadaşların.heyecan hat safhada idi.çok şükür.bekleyen herkese nasip olsun inşallah.yanlız dr.ben pıt pıtları gördüm dedi.ben duymadım. hareket vardı gördüğü sanırım o.

cirrus,
gözün aydın tatlım. bugün ikinci güzel haber senden galdi. hepimiz hemen hemen attık geri boşver. peki kese içinde gördümü bişeycikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…