benim beyimde benim yemekleri sever annesigile gittigizde.benim yemekleri över.tabi kaynana
sinir olur.
valla helal olsun canim o kaynanaya.insallah hep öyle devam eder.ben hem uzakta olusum.hem yabanci olusum aralarina pek kabul etmediler.ondan da sogukluk olyuor galiba.
onlar ardahanli ben afyon
halbuki ben herkesle uyum saglarim.artik bende bayramdan bayrama ariyorum ne yapayim.oda kocamin hatiri icin
:)))) balum kaşı biryerini hemen nazar değecek be anacığım sana.. imrendim vallahi. bende çok arzuladım görümce ile ara iyi olsun diye ama olmayınca olmuyor.. kaynanacuğum görümcemde gizli gönderiyor bana tatluları, tuzluları.. benim kimyamda yok kıskanma dürtüsü.. yok Allah var benim kocada çok kolluyor beni. ben neysem eşimde o saygıda kusur etmeyin naraları atıyor:))) e kim yetiştirdi kimin kocası:))) yerim ben onu ya...
evet evet feyzacığım erkek patlaması yaşayacak vatan bizim sayemizde:))) çin takvimi öle diyor ne yapalım... :)))
nevyas hayatım diğer tarafa ebru gelmişti. gördünmü. ya onu görünce o kadar duygulandım ve sevindim ki:)))
benimde çin takvimine göre erkek :)) burdaki çin takvimi değişikmi ki bide ona bakiimm kızlar nerde o???
ALLAH MESUT ETSIN balum rabbim huzurunuzu bozmasin.bizde beyimle tanisip karar verdik.annesigil sonradan devreye girdi.kaynanam kardesinin kizini alcakmis.beyim kesinlikle almam demis:)
acik ordan dami gicik kapti bu bana bilmiyom ki:))
herkes yerinde sağ olsun kötü olanlar boşversin bencebende hiçbirile ii değilim. 2 görümce bir elti var bendede
hanımlar sürpriz hihoyyyt .kese göründü bebişte:))))).darısı tüm bekleyenlere....
hanımlar sürpriz hihoyyyt .kese göründü bebişte:))))).darısı tüm bekleyenlere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?