2010 Ekim Anneleri

anam kız kıyafetlerine bak:))) ben rüyamda gördüm kızlar oğlum olacak. daha doğrusu duydum.. durun bakım çıkacak mı.
kızım olursa o beyaz elbise annemin ellerinden öper..

benım de8+6 olcaktı

Benim kayınvaldem vefat etmiş, annemde anlamaz örgüden yiğenime bakıyor zaten yapamaz..Ben aylar önce bi yeleğe başlamıştım onu bitircem hala :)) bi battaniye yapacağım inşallah..Arkadaşım var örgüden çok iyi anlıyor ona dedim oda meraklı zaten yapacak bol bol..

:)))) balum adın gibi ballu hatunsun sen ya.. görümce bal kaynana pekmez.nereden buldun bu ekibi yahuuu. benim kilerde idare ederde sen bu olayı aşmışsın:)))

he ya valla cok ıyyıler ıns boyle devam eder. ama hep dıyolar kı boyle de ıyı gelın ıze denk geldı. onlarda benım ıcın aynı seylerı dusunuyoar. gorumcem annemle her konustugunda tesekkur edıyomus ıyıkı verdın bu kızı bıze dıye. zatı sevdım de verdı:):):)

anam kız kıyafetlerine bak:))) ben rüyamda gördüm kızlar oğlum olacak. daha doğrusu duydum.. durun bakım çıkacak mı.
kızım olursa o beyaz elbise annemin ellerinden öper..

2. dımı cok guzel. ben gorumcemın bebısıne yaptırmıstım bırıne coook guzeldı durun belkı bulurum gosterıyım cook guzel olmustu. ınternetten bulmustum o zamanda.

hee kuzenimin kayınvalidesi söz vermişti bana battaniye yapacaktı vazgeçmediyse eğer ama hiçte gidip söleyemem ayşe teyze battaniye yapacaktın die
babannesi işlettirsin birine banane komşusu var o çok iyi biliyo ona yaptırır heralde
aha zil çaldı

balum senin kaç hafta oldu?yakın zamanda gittin mi doktora?boyu ne kadar olmuş?

canım ben 2 hafta once gıtmıstım.6+3 um bugun. cuma gunu gıdıcem kalp atısı ıcın. bebek boyu henuz bellı degıl yanı. kese 2 hafta once 9,33 mm ıdı.

nevyas erkek çıkıyorr. rüyamda annem elinde tek taşım hadi erkek torun geliyo demişti. hamile kaldığım ay. müjdeyide annem vermişti..
ben kız istiyordum ama herhal rüyadan etkilendim nedense hep erkek gibi.. sen ne istiyon bacım benim. enişte...

balum ya,
inan bir hafta bile can sıkıyor. zaman aksın gitsin istiyorum. oo senin ki benimkinden de büyük olacakmış. belki bu hafta dr fikir değiştirip bu seferde 10 haftalık derler:))))

dee doktor bana ilk gittiğimde 23 günlük demişti bugün diğer doktorun odasındaki ultrasondan baktı kendininki dandikti oyüzden gitmicem zaten bidaha ona 7+0 yazıyodu ama bilemedim ku

jhonney,
sen ona hamile olduğunun haberini uçur o başlar yavaştan.. balum Allah ağzının tadını bozmasın. benim kayınvalide çok iyi de görümce fena . bozuyo arayı. kıskanıyor beni densiz:))) yok boy onda endam onda, para onda e anacığım ne diye kıskanıyon beni sesleniyorum sana burdan:)))
işin şakası bir evin bir kızı yaşıtız. nedense kayınvalide kayın peder bana ilgi gösterince kızın frekans ayarları bozuluyo. bende düzeliyorum ne yapayım anacığım..

SELAM KIZLAR
oo örgü resimleri konmus.cok güzeller.benimde ablam basladi yelek bir crem yapmis.birde beyaz yapcakmis.cinsiyeti belli degil ya.:)benim safakta 3 haftam var.beyim gidince belli olcakmi diyor sanmam belli olsun.rabbim saglikli versin insallah.
bugün haber aldim teyzemin kizida hamileymis.onun kide 2 aylik benle beraber olcak:))

kızlar bazen doktorlar yanılabiliyor kızlar yani yanılmaz derken arada birkaç gün oynatabiliyorlar bende bunu anlayamıyorum bür türlü

benim ilk günden beri içime erkek doğuyo ablama ilk sölediğimde erkek olacak dedi
hamile kalmadan önce öle güzel bi rüya gördümki
ultrasona girmişim ama bebek için değil hastaymışım güya bana doğru ellerini açmış gelen bi bebek var yemin ediyorum içinden diyorumki hadi sölesene doktor bey bebek var desene diyorum demiyo
diyorumki e tabi çok küçük göremez tabi diyorum ama var işte neden sölemiyoki diyorum
öle güzeldiki ama buna benzer bisürü rüya gördüğüm için daha önceleri pek ihtimal vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…