2010 Ekim Anneleri

kizlar gec dpllenme nasil oluyor ya ben anlamadim bu konuyu netten bakiyorum tam bir sey anlamadim.doktoara sorcam.simdi zaten yumurtayla sperm bulusunca döllenmeye baslamiyor mu??
blusuyor öyle kaliyor aradan zaman gecince mi dölleniyor bunami deniyor gec döllenme diye biri beni aydinlatsin:)))
 

benımkıde evın bı kızı. ama ne bılım. kıskanclık fılan yapmıyo. hep sana bıseyler alalım dıyıp duruyo. gecen gun aradı benı hadı gıdelım bı magaza buldum cok guzel seyler var kendıme aldım sen zayıfsın sana gore cok guzel seyler var dıye. gıttık aldık bıseyler. oyle kıskanclıgı yok. cok sukur sımdılık ıyıyız.
 
genelde insanin icine ne dogarsa cikarmis.anne hissedermis.ben rüyamda erkek deniyor sonra bakiyorum kiz oluyor.gecen yine gördüm cok güzel yüzlü bebek ama kizmi erkek mi biliyorum.öyle kucagimda dogum yapmisim yüzünü seyrediyorum
ben tatlidan tiksindim.o yüzden kizdir diyorum.benim bir arkadas da tatlidan tiksindi onun da kizi olcakmis.
 

bende bılmıom kı:):)
 

benım ıcıme de hep erkek doguyo ama esıme dıyınce hayır bence kız dıyo. gonlu kız ıstıyo ya ondan sanırım:)
 
selmas88 kız susma ya senın yazılarına cok guluyom ben:) espırılı kızzın valla:):)
 
balum benim de iki görümce ,iki eltim var.
ben yumrut disindayim.kaynanam da dahil kikanirlar.büyük görümcem iyi.eltimin biri de yeni evlendi fazla kontagim olmadi uzagiz diye.ama kücük görümcem kiskanir.
ben izne gidinde azcik da su eltinle görümceni süsle der.ben hamis oldugumu bile demedim.beyime de dedim deme sakin diye.cünkü umurlarinda olmaz zaten.
 

Benim çin takvimindede erkek çıkıyor..Benim gönlümde erkek var ama kız olursada üzülmem o kadar uğraştık sonuçta şimdi kız erkek ayıramam :) Eşim aslında kız istiyor ama bi yandanda erkek babası olmak istiyor :))
 
Feyzacım geç yumurtlayınca geç döllenme oluyor. Bu durum bende de var. Düzensiz bir yumurtlama durumunda bu SAT'a göre yapılan hesaplar yanlış oluyor.
 
benim adam hangisi hayirli olacaksa diyor.bir gün geliyor nefise diye seviyor karnimi:)
bir gün geliyor mus ab diye seviyor.:)))
 
Benimde 1 tek görümcem var evli benden 1 yaş küçük ama erken evlenmiş benden eksiği yok fazlası var ama hiç çekemiyor bi gün aldığım bişeye güzelmiş demedi yaptığım yemeğe güzel olmuş demez eşi çok beğenir daha masada söyler yine çok güzel yapmışsın diye kızdan ses yok..Ama eşim ona karşı hakkımı arıyor sağolsun..
 

bende eltı yok henuz. gorumce tek. eltım olacak bı tane. gorumcem kaynıma bazen dıyokı yanmıs senın hatun. bı gorumce bı kaynana bı eltısı olcak mahfederız onu dıyo:roflol: kaynıma dıyokı oyle bı hatun alcam kı hepınızın hakkından gelcek. kaynanam da dıyo kı ablanın hakkından gelemez zaten de gelınıme de dokunmasın:):):)
 

hangi cin takvimine baktin sen canim??
burda kk da bir tane var o da bana erkek diyor.cogundada tutmus.
Feyzacım geç yumurtlayınca geç döllenme oluyor. Bu durum bende de var. Düzensiz bir yumurtlama durumunda bu SAT'a göre yapılan hesaplar yanlış oluyor.

tskler canim.ben yumurtlama günü iliski oldu tam catladigi zamanda.cünki catladigi zaman benden kan geliyordu.ordan biliyorum.doktor da demisti.kan gelmesi catladiginda ndiye.
benim doktoar ancak 12 haftada anlariz dedi.ileri yada önce gittigini ve ona göre dogu mtarihi degisir dedi.
 

eşinin senden yana olması guzel. halbukı kucukmuste ya. bende gorumceyım bu arada kızlar ama abımın esı (yenge demıyorum cunku arkadas gıbıyız) bana karsı cok ıyı benım ıcın de hep ıyı seyler soyluyomus herkese. oyle bı ınsanla daha once karsılasmadım fılan dıyomus. dugunumde cok agladı evlenıyorum dıye. gorumcem dıyokı kardesı olsa o kadar aglamazdı mahfoldu. ama iyi olacaksın. kotuysen sevılmezsın. kıskansaydım ne bılım o da benı sevmezdı herhalde.
 
benim beyimde benim yemekleri sever annesigile gittigizde.benim yemekleri över.tabi kaynana
sinir olur.


valla helal olsun canim o kaynanaya.insallah hep öyle devam eder.ben hem uzakta olusum.hem yabanci olusum aralarina pek kabul etmediler.ondan da sogukluk olyuor galiba.
onlar ardahanli ben afyon
halbuki ben herkesle uyum saglarim.artik bende bayramdan bayrama ariyorum ne yapayim.oda kocamin hatiri icin
 
:)))) balum kaşı biryerini hemen nazar değecek be anacığım sana.. imrendim vallahi. bende çok arzuladım görümce ile ara iyi olsun diye ama olmayınca olmuyor.. kaynanacuğum görümcemde gizli gönderiyor bana tatluları, tuzluları.. benim kimyamda yok kıskanma dürtüsü.. yok Allah var benim kocada çok kolluyor beni. ben neysem eşimde o saygıda kusur etmeyin naraları atıyor:))) e kim yetiştirdi kimin kocası:))) yerim ben onu ya...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…