jhonney,
sen ona hamile olduğunun haberini uçur o başlar yavaştan.. balum Allah ağzının tadını bozmasın. benim kayınvalide çok iyi de görümce fena . bozuyo arayı. kıskanıyor beni densiz:))) yok boy onda endam onda, para onda e anacığım ne diye kıskanıyon beni sesleniyorum sana burdan:)))
işin şakası bir evin bir kızı yaşıtız. nedense kayınvalide kayın peder bana ilgi gösterince kızın frekans ayarları bozuluyo. bende düzeliyorum ne yapayım anacığım..
genelde insanin icine ne dogarsa cikarmis.anne hissedermis.ben rüyamda erkek deniyor sonra bakiyorum kiz oluyor.gecen yine gördüm cok güzel yüzlü bebek ama kizmi erkek mi biliyorum.öyle kucagimda dogum yapmisim yüzünü seyrediyorumbenim ilk günden beri içime erkek doğuyo ablama ilk sölediğimde erkek olacak dedi
hamile kalmadan önce öle güzel bi rüya gördümki
ultrasona girmişim ama bebek için değil hastaymışım güya bana doğru ellerini açmış gelen bi bebek var yemin ediyorum içinden diyorumki hadi sölesene doktor bey bebek var desene diyorum demiyo
diyorumki e tabi çok küçük göremez tabi diyorum ama var işte neden sölemiyoki diyorum
öle güzeldiki ama buna benzer bisürü rüya gördüğüm için daha önceleri pek ihtimal vermedim
kizlar gec dpllenme nasil oluyor ya ben anlamadim bu konuyu netten bakiyorum tam bir sey anlamadim.doktoara sorcam.simdi zaten yumurtayla sperm bulusunca döllenmeye baslamiyor mu??
blusuyor öyle kaliyor aradan zaman gecince mi dölleniyor bunami deniyor gec döllenme diye biri beni aydinlatsin:)))
genelde insanin icine ne dogarsa cikarmis.anne hissedermis.ben rüyamda erkek deniyor sonra bakiyorum kiz oluyor.gecen yine gördüm cok güzel yüzlü bebek ama kizmi erkek mi biliyorum.öyle kucagimda dogum yapmisim yüzünü seyrediyorum
ben tatlidan tiksindim.o yüzden kizdir diyorum.benim bir arkadas da tatlidan tiksindi onun da kizi olcakmis.
nevyas erkek çıkıyorr. rüyamda annem elinde tek taşım hadi erkek torun geliyo demişti. hamile kaldığım ay. müjdeyide annem vermişti..
ben kız istiyordum ama herhal rüyadan etkilendim nedense hep erkek gibi.. sen ne istiyon bacım benim. enişte...
balum ya,
inan bir hafta bile can sıkıyor. zaman aksın gitsin istiyorum. oo senin ki benimkinden de büyük olacakmış. belki bu hafta dr fikir değiştirip bu seferde 10 haftalık derler:))))
balum benim de iki görümce ,iki eltim var.
ben yumrut disindayim.kaynanam da dahil kikanirlar.büyük görümcem iyi.eltimin biri de yeni evlendi fazla kontagim olmadi uzagiz diye.ama kücük görümcem kiskanir.
ben izne gidinde azcik da su eltinle görümceni süsle der.ben hamis oldugumu bile demedim.beyime de dedim deme sakin diye.cünkü umurlarinda olmaz zaten.
Benim çin takvimindede erkek çıkıyor..Benim gönlümde erkek var ama kız olursada üzülmem o kadar uğraştık sonuçta şimdi kız erkek ayıramam :) Eşim aslında kız istiyor ama bi yandanda erkek babası olmak istiyor :))
Feyzacım geç yumurtlayınca geç döllenme oluyor. Bu durum bende de var. Düzensiz bir yumurtlama durumunda bu SAT'a göre yapılan hesaplar yanlış oluyor.
Benimde 1 tek görümcem var evli benden 1 yaş küçük ama erken evlenmiş benden eksiği yok fazlası var ama hiç çekemiyor bi gün aldığım bişeye güzelmiş demedi yaptığım yemeğe güzel olmuş demez eşi çok beğenir daha masada söyler yine çok güzel yapmışsın diye kızdan ses yok..Ama eşim ona karşı hakkımı arıyor sağolsun..
Evet feyzacım burdaki çin takvimine bakmıştım..
benim beyimde benim yemekleri sever annesigile gittigizde.benim yemekleri över.tabi kaynanaBenimde 1 tek görümcem var evli benden 1 yaş küçük ama erken evlenmiş benden eksiği yok fazlası var ama hiç çekemiyor bi gün aldığım bişeye güzelmiş demedi yaptığım yemeğe güzel olmuş demez eşi çok beğenir daha masada söyler yine çok güzel yapmışsın diye kızdan ses yok..Ama eşim ona karşı hakkımı arıyor sağolsun..
bende eltı yok henuz. gorumce tek. eltım olacak bı tane. gorumcem kaynıma bazen dıyokı yanmıs senın hatun. bı gorumce bı kaynana bı eltısı olcak mahfederız onu dıyo:roflol: kaynıma dıyokı oyle bı hatun alcam kı hepınızın hakkından gelcek. kaynanam da dıyo kı ablanın hakkından gelemez zaten de gelınıme de dokunmasın:):):)
Evet feyzacım burdaki çin takvimine bakmıştım..
anamm ekim ayi hep erkek patlamasi mi olcak kinem:)))benım cın takvımıne gore erkek. bende erkek hıssedıyorum ama babamız kız ıstıyo ya cın takvımıde neymıs dıyo:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?