Heyoooo ben geldiimm... Bende Ekim annesi olucam inşallahh :ecrin_bebek:
hosgeldın canım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyoooo ben geldiimm... Bende Ekim annesi olucam inşallahh :ecrin_bebek:
:)))) tanaydın güzeller,
nasılsınız bakem?
dudu doktora kaldı 2 değil mi?
ben yarın gidiyorum.
johnnybravo,
resmin değişmiş:))) bende kocaeli gebzeli sayılırım. günümün 10 saati buralarda geçiyor:)))
ben bir şiştim bir şiştim inanın nefes alamıyorum .zati 3 kg almıştım birde şişkinlik eklenince giyinecek kıyafet bulamıyorum evde:)))
slm canım.ben çabuk geçsin diye 1 gün diye sayıyorum.kaydirigubbakcemile3
ben bir şiştim bir şiştim inanın nefes alamıyorum .zati 3 kg almıştım birde şişkinlik eklenince giyinecek kıyafet bulamıyorum evde:)))
benımde 5 gun kaldı
bende aynı. bugunu saymaaaa son gunu saymaaaa:):):)
napalım çok heyecanlıyız ama:kedi:
balum canım benim bir kaldı. hadi başlayın dualar.. vallahi öğle paydosundan feragat edip sizlerle sohbet edeyim dedim..
dudu ile seninde kabul bir gününüz kaldı:)))
dudu ya aslında kilo almaman çok iyi. ilk üç aydan sonra iştahlar açılınca ne yapıcaz biz..
fıstık balum sende deme ki 36 giyinen yavrulardansın. inşallah doğumdan sonra giyersein 36 lar:)) sen daha küçüksün. eminim ki benden daha hızlı verirsin kiloları..
balum canım benim bir kaldı. hadi başlayın dualar.. vallahi öğle paydosundan feragat edip sizlerle sohbet edeyim dedim..
dudu ile seninde kabul bir gününüz kaldı:)))
dudu ya aslında kilo almaman çok iyi. ilk üç aydan sonra iştahlar açılınca ne yapıcaz biz..
fıstık balum sende deme ki 36 giyinen yavrulardansın. inşallah doğumdan sonra giyersein 36 lar:)) sen daha küçüksün. eminim ki benden daha hızlı verirsin kiloları..