2010 Ekim Anneleri

hehee 10.haftada dış genital bölge belirginleşmeye başlıyomuş 27martta gitiğimde inşallah belli olur

cirrus007 evet yaa cok uzunnn bı yol var önümüzde..her gunu ayrı heyecan ...daha yaz gelecekte bıtecek sonra sonbahar gelecek ekım olacak ooooooooooo

evet ben hep bakıyom bastan berı. esım bı ara hep dıyodu ne zaman fasulye kadar olacak dıye. bu hafta ıcın kıraz kadar dıyo:)

çok enteresan renkli iç çamaşırı giymeyin giyerseniz günlük ped kullanın diyo

ben hep kullanıyom zaten.

balumda kuzu kulağı burada yok dedi sende semiz otu.bozulmayacağını bilsem yollayayım.ticarete dökeyim bari:))))aşerme sitesi var ya.oooo köşe olurum.

ben kuzu kulagına ınternetten baktım da o bızım koylerde oluyokaydirigubbakcemile3

ama kımse yemıyo kı onu:):)

adam yerine koymuyorlar desene yani.inan 10 tane var yok bağın içinde 50krş.
az mı? bence pahalı ama ne yapalım.
insanın canı çekmeye görsün.

ben yaz cocuguyum utanmasam denizin icinde dogacakmisim ve insallah cocugumuda oyle alistirmayi istiyorum 4 yasinda kolluksuz yuzuyordum

süper.bende yaz çocuğuyum ama yağmur benim vazgeçilmezim.güneşten bıkıyorum.hele yağmurlu hava da dingin deniz bir harika.:Saruboceq:

Merhaba kızlarr
yazılanları şöyle bir bakım dedım ama devam edemedım valla zaten canım kaç gundur erık ıstıyor aklıma getırmemeye calısıyorum baska seylerle ıdare edıyorum burdada okuyunca ıyıce canım cektı valla bıde yokta cıkmadı daha... yazmayın kızlar ya hepimiz hamileyiz canımız cekıyor sıscek bı yerlerımız valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…