balum ben de netten okumustum 2.gebelıgı olanlar 14.haftada 1.geblıgı olanlar 19.haftada net hıssedıyorlarmıs
kızlar ben geldim... balumcum semizotu aradım tüm haftasonu yok yok anacım.... ne zaman çıkacak yaaaa
mezime öyle yada böyle çokkk var daha tatlım...
bakıyonmu sende balum ne güzel dimi her haftada neler yaşandığı nelerin değiştiğini yazıyo anne ağlama krizlerine girermiş bu haftalarda :)) bebeğin parmakları ve kulak kepçeleri seçilebiliyomuş uyy annesi yesin o parmakları
çok enteresan renkli iç çamaşırı giymeyin giyerseniz günlük ped kullanın diyo
yookkkk yoğutlu salata hayalim bile wardı sarımsaklı.... ohhhhh:sm_confused:
balumda kuzu kulağı burada yok dedi sende semiz otu.bozulmayacağını bilsem yollayayım.ticarete dökeyim bari:))))aşerme sitesi var ya.oooo köşe olurum.
cirruscum sizin orda denize ne zaman girilmeye baslaniyo bir deniz asigi olarak soruyorum:)
balumda kuzu kulağı burada yok dedi sende semiz otu.bozulmayacağını bilsem yollayayım.ticarete dökeyim bari:))))aşerme sitesi var ya.oooo köşe olurum.
ben kuzu kulagına ınternetten baktım da o bızım koylerde oluyokaydirigubbakcemile3
aferin sana sizin köyde oluyor bilmiyorsun öylemi vah vah....
kendine güvenen nisan ortasında başlar.ben haziran gelmeden girmem.
ama kımse yemıyo kı onu:):)
ben yaz cocuguyum utanmasam denizin icinde dogacakmisim ve insallah cocugumuda oyle alistirmayi istiyorum 4 yasinda kolluksuz yuzuyordum
ben bi portakal yiyim midem titremeye başladı
cirrus007 sen lıste de yok musun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?