Benim hiç halim yok ya hep yatasım varrr yatıncada sersem gibi oluyorum ya dökülüyo bütün vücudum progetanmı yapıyor gebelikmi yapıyor bilmiyorum bugun 6+1 olduk
hemşerimm :)) aynı sehırdeyızzz sempatiksalakcinni
demek sendede oluyorr dr da yapar demiştii bilmiyorumkismile senin lekelenmen yok dimi artıkkk..Benimde şükürler olsun 3 gündür kesildi
hafta hafta gebelik sitesinde sabah bulantılarına ahududu çayının iyi geldiği yazıyo
evet canım aynı sehırdeyız:):) belkı de karsılasıyoruzdur:) lekelenmem hamılelıgımı bılmedıgım zaman olmustu doktora gıttım ogrendım progestan verdı. hala olmuyo bende cok sukur. ama suan ıcmıyorum progestanı.
senın devam edıyo mu bulantın siboş?
ben rahmimin ağrıdığını hissediyorum oturup kalkarken resmen batıyo korkuyorum
rüyamda kanama vardı nasıl uuandım ama ve gözümü açar açmaz off rüyaymış dedim çok kötüydü ya şimdi aklıma geldi bak
saat 2 ama ben lambayı yaktım hava çok fena karardı alla alla
lekelenme kac haftaya kadar oluyo veya belli bi haftadan sonra lekelenme riski azaliyo mu bi bilgin var mi cnm?
balum ben de netten okumustum 2.gebelıgı olanlar 14.haftada 1.geblıgı olanlar 19.haftada net hıssedıyorlarmıs
kızlar ben geldim... balumcum semizotu aradım tüm haftasonu yok yok anacım.... ne zaman çıkacak yaaaa
alla alla nasıl olmaz semiz otu hele ege de.
bakıyonmu sende balum ne güzel dimi her haftada neler yaşandığı nelerin değiştiğini yazıyo anne ağlama krizlerine girermiş bu haftalarda :)) bebeğin parmakları ve kulak kepçeleri seçilebiliyomuş uyy annesi yesin o parmakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?