ya eşim bana dün hakikaten çok yiyosun dedibilmiyorumkismile..beynim algılayamıyor galiba tokluk hissini.
noolucam ben yaaa????
ya eşim bana dün hakikaten çok yiyosun dedibilmiyorumkismile..beynim algılayamıyor galiba tokluk hissini.
noolucam ben yaaa????
Merhaba kızlarr
yazılanları şöyle bir bakım dedım ama devam edemedım valla zaten canım kaç gundur erık ıstıyor aklıma getırmemeye calısıyorum baska seylerle ıdare edıyorum burdada okuyunca ıyıce canım cektı valla bıde yokta cıkmadı daha... yazmayın kızlar ya hepimiz hamileyiz canımız cekıyor sıscek bı yerlerımız valla
noolucam ben yaaa????
hayatım bende aynen öle süreklı yemece baska bısi yok doymuyorum iş yerındede utanıyorum öle bakıp bakıp gülüolar yaaa
NevYas'ın listesinde dimi canım.ben bebişin gelişimine göre net bilgi vereceğim.sat mat karışık ya hani...bekleyelim azıcık dedim.bilgi doğru olsun.
selam jelly benim canimi semizotu istettiler
kizlar 9 gunde 1 kg alinir mi yahu?
kac kılo aldın pekı. ben dıgıtal baskul aldım 53,3 yazıyo yakaydirigubbakcemile3
bugun bebısımın kalp atısını duydumm ay cok kucuktu ya kesenın ıcınde ordan oraya sankı hareket edıyodu ben ole anladıımzemuszemuszemuszemus
selam canım evet herkesın canı ıstıyor valla bıseyler ama kalkıp burda yazmıyor kı bulunmuycak sey bunlar bu mevsımde yada zor buluncak
bugun bebısımın kalp atısını duydumm ay cok kucuktu ya kesenın ıcınde ordan oraya sankı hareket edıyodu ben ole anladıımzemuszemuszemuszemus
benım bayadır cekıyo canım ama yazmadım canınız ceker dıye. baktım bırı yazmıs bende acıga verdım:):)
gozunaydın canım. nasıl bı duyguymus
hayatım bende aynen öle süreklı yemece baska bısi yok doymuyorum iş yerındede utanıyorum öle bakıp bakıp gülüolar yaaa
normalde 56,6 falan geliodum en fazla halim.
şimdi 58im.
canım bende inan okudugumdan berı eşimi arıyorum bırılerını arıyorum nerden bulurum dıye yok kırmızısı var yesıl yok
ikiz bekleyenler bakalım ne olacak aaa hiç sormadık değilmi.tek yumurtamı çift mi diye ikiz bekleyen arkadaşlara.
Benim hiç halim yok ya hep yatasım varrr yatıncada sersem gibi oluyorum ya dökülüyo bütün vücudum progetanmı yapıyor gebelikmi yapıyor bilmiyorum bugun 6+1 olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?