2010 Ekim Anneleri

ya eşim bana dün hakikaten çok yiyosun dedibilmiyorumkismile..beynim algılayamıyor galiba tokluk hissini.
noolucam ben yaaa????

hayatım bende aynen öle süreklı yemece baska bısi yok doymuyorum iş yerındede utanıyorum öle bakıp bakıp gülüolar yaaa

selam jelly benim canimi semizotu istettiler

ya eşim bana dün hakikaten çok yiyosun dedibilmiyorumkismile..beynim algılayamıyor galiba tokluk hissini.
noolucam ben yaaa????

aynen balık gibi.ye ye hissetme ama.tek veya iki lokmada bırakıyorum.

hayatım bende aynen öle süreklı yemece baska bısi yok doymuyorum iş yerındede utanıyorum öle bakıp bakıp gülüolar yaaa

işyerinde oruç tutuyorum sanki.ayıp diye.çaktırmadan hehe

bugun bebısımın kalp atısını duydumm ay cok kucuktu ya kesenın ıcınde ordan oraya sankı hareket edıyodu ben ole anladıımzemuszemuszemuszemus

selam canım evet herkesın canı ıstıyor valla bıseyler ama kalkıp burda yazmıyor kı bulunmuycak sey bunlar bu mevsımde yada zor buluncak

benım bayadır cekıyo canım ama yazmadım canınız ceker dıye. baktım bırı yazmıs bende acıga verdım:):)

bugun bebısımın kalp atısını duydumm ay cok kucuktu ya kesenın ıcınde ordan oraya sankı hareket edıyodu ben ole anladıımzemuszemuszemuszemus

gozunaydın canım. nasıl bı duyguymus

benım bayadır cekıyo canım ama yazmadım canınız ceker dıye. baktım bırı yazmıs bende acıga verdım:):)

gozunaydın canım. nasıl bı duyguymus

canım bende inan okudugumdan berı eşimi arıyorum bırılerını arıyorum nerden bulurum dıye yok kırmızısı var yesıl yok

ya sabah 10:30du kahvaltı yaptım ilaç içtim. sonra uyumuşum biraz...saat 1 e geliodu eşime dedim ki acıktım . yeesem mi acaba? olurmu öğle saati ye tabii ama bu saate kadar başka bişey yemediysen dedi.... ay ilk defa eşimden bu tarz şeyler duyuyorum. ben minyon tipliyimdirde...kiloma bakmayın ufak tefeğim (((( bozuluyorum yaaa yemek konusu olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…