2010 Ekim Anneleri

valla ben sadece saglıklı olsun dıyom. esımde oyle ama kız ıstıyo cok yanı ınkar edemıyo:):) o kız ıstedıgı ıcın ben de kız ıstıyom yoksa benım ıcın farketmez yanı.

benim eşim gayet açık ve net bu konuda erkek istiyor.erkek olmazsa hayal kırıklığı yaşar sanırım.ama bence mühim değil dediğim gibi.

ikiz bekleyenler bakalım ne olacak aaa hiç sormadık değilmi.tek yumurtamı çift mi diye ikiz bekleyen arkadaşlara.

Benim hiç halim yok ya hep yatasım varrr yatıncada sersem gibi oluyorum ya dökülüyo bütün vücudum progetanmı yapıyor gebelikmi yapıyor bilmiyorum bugun 6+1 olduk

bide soyle bisey var komik gelebilir ama bebek kiz olursa esin seni daha cok seviyo bebek erkek olursa sen esini daha cok seviyomussun :) benim esim koca gobekli tontis biraz tontislerinde yuzu guzel olur bilirsinizz ben ona benzemesini isterim ama kismettt:)

benim eşim gayet açık ve net bu konuda erkek istiyor.erkek olmazsa hayal kırıklığı yaşar sanırım.ama bence mühim değil dediğim gibi.

benım esımde kız dıyo baska bısey demıyo. erkek hıssedıyorum dıyorum o fıkre de alıssın dıye ama dıyo kı ben kız hıssedıyorumkaydirigubbakcemile3

Benim hiç halim yok ya hep yatasım varrr yatıncada sersem gibi oluyorum ya dökülüyo bütün vücudum progetanmı yapıyor gebelikmi yapıyor bilmiyorum bugun 6+1 olduk

ikisi de yapıyordur.ilaç almadığım halde bende kalkmak istemiyorum ama mecburuz.

ben de esıme bakıyom benzesın dıye ama o da aynaya bak dıyo:):)

alemsin ya ilahi.kaydirigubbakcemile3

progestan bana da yapıyodu canım kullanırken.

hemşerimm :)) aynı sehırdeyızzz sempatiksalakcinni

demek sendede oluyorr dr da yapar demiştii bilmiyorumkismile senin lekelenmen yok dimi artıkkk..Benimde şükürler olsun 3 gündür kesildi

hafta hafta gebelik sitesinde sabah bulantılarına ahududu çayının iyi geldiği yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…