kizlar cevrenize arkadaslariniza bebeginizi kac haftaliktan sonra hamileyim dediniz
yarın izin günum var ve arkadaslarda gün muhabbeti orda artık götürürüm pastaları heyt be ye babam yeee
ooohhooo benım esım maasallah herkese duyurdu 5 haftalıkken
anladim aslinda allah korur ya pozitif olmak lazim bu hafta bende paylasirim bikac arkadasimla ailede bilmeyen yok zaten
anladim aslinda allah korur ya pozitif olmak lazim bu hafta bende paylasirim bikac arkadasimla ailede bilmeyen yok zaten
benim ablam 2. cocugunda herkese süprız dogum haberı vermek ıcın kımseye sölememıs takiiiii babannem yuruyusunden anlamıs :roflol: ve o zamnda ablam 7 aylık hamıleymıs bi deri bi kemık oldugu ıcın kımsede anlamamıs hamıle oldugunu....ooohaaa dedım yanı hıc mi çatlamadın dıyorum yoooo dıo yaa pişmiş bi halde sımdı bana kızıo ne herkese söluon dıeee
nazardan korkana nazar eger derler korkma nazar deger dıye.
bence iç fılan gecırmezler ya. Allah korur merak etme.
pamfilya canım,
ben bu muhteşem 4 kg, çizelgemden de anlaşılacağı üzere 9 haftanın bitimine kadar aldım:))) ilk başlarda sıkıntı yaptım ama şimdi doktorum sayesinde rahat takılıyorum..
pamfilya,
bende 50 ile kaldım. ama benim öncedende adat günü öncesi çok iştahım açılırdı. birde sigara ve kahve olayo-ından dolayı ne bulsam götürüyorum. marketten çıkamaz oldum. evlendim evleneli fırınımı bu kadar çalıştırmamışımdır:))) kapımdan sütçü, marketçi eksik olmuyor:))))
kasa boşaldı gıda maddelerinden dolayı:))
pamfilya,
bende 50 ile kaldım. ama benim öncedende adat günü öncesi çok iştahım açılırdı. birde sigara ve kahve olayo-ından dolayı ne bulsam götürüyorum. marketten çıkamaz oldum. evlendim evleneli fırınımı bu kadar çalıştırmamışımdır:))) kapımdan sütçü, marketçi eksik olmuyor:))))
kasa boşaldı gıda maddelerinden dolayı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?