2010 Ekim Anneleri

anladim aslinda allah korur ya pozitif olmak lazim bu hafta bende paylasirim bikac arkadasimla ailede bilmeyen yok zaten

benim ablam 2. cocugunda herkese süprız dogum haberı vermek ıcın kımseye sölememıs takiiiii babannem yuruyusunden anlamıs :roflol: ve o zamnda ablam 7 aylık hamıleymıs bi deri bi kemık oldugu ıcın kımsede anlamamıs hamıle oldugunu....ooohaaa dedım yanı hıc mi çatlamadın dıyorum yoooo dıo yaa pişmiş bi halde sımdı bana kızıo ne herkese söluon dıeee

ablan cok tatliymis ben tabiki dayanamam suanda bile icim icime sigmiyo ama benim en yakin arkadaslarim bekar anlatabiliyomuyum hani ic gecirirler diye

pamfilya canım,
ben bu muhteşem 4 kg, çizelgemden de anlaşılacağı üzere 9 haftanın bitimine kadar aldım:))) ilk başlarda sıkıntı yaptım ama şimdi doktorum sayesinde rahat takılıyorum..

benim daha eşim ve sizlerden başka kimsecikler bilmiyor. 3 aya gireyim ondan sonra söyleyeceğim.. nazar deveyi ortadan ikiye çatlatırmış siz ne diyorsunuz beeee..:)))

pamfilya canım,
ben bu muhteşem 4 kg, çizelgemden de anlaşılacağı üzere 9 haftanın bitimine kadar aldım:))) ilk başlarda sıkıntı yaptım ama şimdi doktorum sayesinde rahat takılıyorum..

ben 9 gunde 1 kg aldim sonra benide dr beslenme programi verdi eh iste uymaya calisiyorum allahtan kilolu hamile kalmadim canim

pamfilya,
bende 50 ile kaldım. ama benim öncedende adat günü öncesi çok iştahım açılırdı. birde sigara ve kahve olayo-ından dolayı ne bulsam götürüyorum. marketten çıkamaz oldum. evlendim evleneli fırınımı bu kadar çalıştırmamışımdır:))) kapımdan sütçü, marketçi eksik olmuyor:))))
kasa boşaldı gıda maddelerinden dolayı:))

doğru diyorsunuzda yinede temkinli olamk lazım. haz etmediğiniz insanlar mutlaka çevrenizde vardır. hiç yoktan onlara söylerken biraz temkinli olun be bacılar...

:roflol::roflol::roflol::roflol: ahaha inşallah bu kadr yemeye resımdekı gıbı sırın bişey cıokar:)))

kocanin ocagina incir agaci mi dikiyosun bende farkli diilim senden :) ama sey duygusu cok hos herkes senin uzerine titriyo iste esim daha bi dustu bana sunu yermisin bu
nu sana aldim filan aslinda bu 9 ayi iyi degerlendirmeliyiz na niyaz olaylari heheheh

mezime canım,
normalde ben sat tan 1 hafta gerideydim. son kontrolümde günü yakaladım. doktor yediklerinin faydası bilhassa cevizin faydası dedi...
tabi kimi doktorda ne yerseniz yiyin bebek 3 ay sizden beslanir diyor ama benim doktor böyle dedi:))) hadi bende biraz ağzınızı sulandırayım.

şu an çekmecemde akşam bitmek için bekleyen, portakal, elma, patate yemeği, kornişon, kraker ve güllü sade lokum bulunuyor:)))
bitirecem hepsini valla bak..:))

pamfilya, benim koca gece yarısı dondurma ve hamburger almaya gidiyo. günlük sütlerimi alıyo, bana tatlular yapıyor kendi el cağazları ile...
ama yemek yapamadığı için benden daha puan alamadı. yetiştiremedim ben bu adamı. evleneli 6 sene oldu, hala makarna haşlıyamıyo.. boşıcam ben bunu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…