2010 Ekim Anneleri

tabi kızlar şımarın. bırakın mahsunluğu bir kenear. bebişler gelsin zati hepimiz ikinci plana... çok ararız bu günleri çokkkkk...
hem bunlar çok tatlı anılar. değerlendirmeye bakın.. ben sülaleye bir duyurayım ozaman kimse tutamaz beni. ablam, annem ve yüce insan kaynanam için yemek listelerini hazırladım bile:))))
görümce yaklaşmasın bana başka bişey istemem:))

yüce ınsan kaynana ve görümce süperdi canım...ya ben sana dıyorumda benımde senden kalır yanım yok benım cıkıs saatım yaklastı stoklar bitti bile dolanıodum bende sımdı boş su ıcıom hehehe

bugün yediğim şey koca bi tabak mercimek çorbasına 10tane grissini kırdım
bitanede portakal yedim ama nasıl oluyosa sürekli şişlik hissediyorum

pamfilya,
benim koca da göbişli idi... dedim ki verecen kiloları, boyatacan saçları.. benim bebem sana dedemi diyecek ulennnn:))) vallahi ben yiyiorum o rejime giriyo... e nacığım bu sayede tüm gıda maddeleri bana kalıyor...:))) kötüyüm ben köyüyüm kötüyüm, herkesi hasta ederim ederim:)))

mezime benim kaynana hakikaten çok yüce.. yüceliğinden dolayı erişemiyoruz kendilerine:))) hep tepelerde geziniyor hatun.. du bakalım ben hamişliğimi söyliyeyimde nasıl tepetaklak oluyo... dur sen dur..:))

görümce içinde hain bir plan düşüneyim. evin prensesi sanıyor kendisini ben bir kız doğurayımda prenses nasıl oluyor göstereyim ona:))) anacığım bunlar yüzünden oldum ben böle yoksa masum bir kuzuydum ben:))) içimde ki potansiyeli çıkardılar ortaya:))) haaaaaaaa (kötü kadın kahkahası)

offf koptummm cok komik kizsin sen ya:) allahda seni guldursun emi hele su kaynana meselesi katiliyorumm heyytttttt:)

kızlar ya.. vallahi sizlerle yazışmaya doyamıyorum ama işlerde beni bekliyor. öpüyorum hepinizi. Allaha emanet olun. güzel Allahım sizi ve bebişlerinizi kotusun..

balum sen catlak kremlerine basladin mi bi onlem aliyo musun

daha baslamadım canım ya ben kreme fılan.

maşallah maşallah gotur bakalım. bugun canım bısey ıstemıyo benım nasıl olduysa.

benım kocacıgım baya becerıklı mutfakta. kaynanam ıyı yetıstırmıs baya:)

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayyy ozlemıstım senı ya gıremıyodun yıne kahkahaya bogdun benı:roflol::roflol:

kızlar bende cıkıyorum bırazdan öpüyorum herkesı aksamları gırmıyorum zaten aksam kadar pc basındayım..aksamda ayaklarımı uzatayım byeeeeeeeeeeee

sanırım sen de cıkınca kımse kalmıyo yazan yok cunku. ben de cıkayım o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…