pamfilya, benim koca gece yarısı dondurma ve hamburger almaya gidiyo. günlük sütlerimi alıyo, bana tatlular yapıyor kendi el cağazları ile...
ama yemek yapamadığı için benden daha puan alamadı. yetiştiremedim ben bu adamı. evleneli 6 sene oldu, hala makarna haşlıyamıyo.. boşıcam ben bunu:)))[/QUOsana
sana bombayi soylim benim koca obez usta bildigin obez usta hehehheh herseye bayilir ole yemek yapamaz o konuda ozurlu ama almayi iyi bilir yemeyide hehehehh
mezime canım,
normalde ben sat tan 1 hafta gerideydim. son kontrolümde günü yakaladım. doktor yediklerinin faydası bilhassa cevizin faydası dedi...
tabi kimi doktorda ne yerseniz yiyin bebek 3 ay sizden beslanir diyor ama benim doktor böyle dedi:))) hadi bende biraz ağzınızı sulandırayım.
şu an çekmecemde akşam bitmek için bekleyen, portakal, elma, patate yemeği, kornişon, kraker ve güllü sade lokum bulunuyor:)))
bitirecem hepsini valla bak..:))
pamfilya,
benim koca da göbişli idi... dedim ki verecen kiloları, boyatacan saçları.. benim bebem sana dedemi diyecek ulennnn:))) vallahi ben yiyiorum o rejime giriyo... e nacığım bu sayede tüm gıda maddeleri bana kalıyor...:))) kötüyüm ben köyüyüm kötüyüm, herkesi hasta ederim ederim:)))
mezime benim kaynana hakikaten çok yüce.. yüceliğinden dolayı erişemiyoruz kendilerine:))) hep tepelerde geziniyor hatun.. du bakalım ben hamişliğimi söyliyeyimde nasıl tepetaklak oluyo... dur sen dur..:))
balum sen catlak kremlerine basladin mi bi onlem aliyo musun
mezime canım,
normalde ben sat tan 1 hafta gerideydim. son kontrolümde günü yakaladım. doktor yediklerinin faydası bilhassa cevizin faydası dedi...
tabi kimi doktorda ne yerseniz yiyin bebek 3 ay sizden beslanir diyor ama benim doktor böyle dedi:))) hadi bende biraz ağzınızı sulandırayım.
şu an çekmecemde akşam bitmek için bekleyen, portakal, elma, patate yemeği, kornişon, kraker ve güllü sade lokum bulunuyor:)))
bitirecem hepsini valla bak..:))
kızlar ya.. vallahi sizlerle yazışmaya doyamıyorum ama işlerde beni bekliyor. öpüyorum hepinizi. Allaha emanet olun. güzel Allahım sizi ve bebişlerinizi kotusun..
pamfilya, benim koca gece yarısı dondurma ve hamburger almaya gidiyo. günlük sütlerimi alıyo, bana tatlular yapıyor kendi el cağazları ile...
ama yemek yapamadığı için benden daha puan alamadı. yetiştiremedim ben bu adamı. evleneli 6 sene oldu, hala makarna haşlıyamıyo.. boşıcam ben bunu:)))
pamfilya,
benim koca da göbişli idi... dedim ki verecen kiloları, boyatacan saçları.. benim bebem sana dedemi diyecek ulennnn:))) vallahi ben yiyiorum o rejime giriyo... e nacığım bu sayede tüm gıda maddeleri bana kalıyor...:))) kötüyüm ben köyüyüm kötüyüm, herkesi hasta ederim ederim:)))
mezime benim kaynana hakikaten çok yüce.. yüceliğinden dolayı erişemiyoruz kendilerine:))) hep tepelerde geziniyor hatun.. du bakalım ben hamişliğimi söyliyeyimde nasıl tepetaklak oluyo... dur sen dur..:))
görümce içinde hain bir plan düşüneyim. evin prensesi sanıyor kendisini ben bir kız doğurayımda prenses nasıl oluyor göstereyim ona:))) anacığım bunlar yüzünden oldum ben böle yoksa masum bir kuzuydum ben:))) içimde ki potansiyeli çıkardılar ortaya:))) haaaaaaaa (kötü kadın kahkahası)
kızlar bende cıkıyorum bırazdan öpüyorum herkesı aksamları gırmıyorum zaten aksam kadar pc basındayım..aksamda ayaklarımı uzatayım byeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?