forumda online kişi sayısı 3000i geçince yoğunluk olduğundan alttaki ziyaretçi isimleri görünmüyomuş
Son adet tarihim 9 ocak kilom 68 kalp atışının duydum muhtemel doğum tarihi 16 ekim 2010
Son adet tarihim 9 ocak kilom 68 kalp atışının duydum muhtemel doğum tarihi 16 ekim 2010
selamm kızlar ben geldimmmm
Allahım sana şükürler olsun kuzucuklarımın kalp atışını gördümmmm 5 mm olmusllar teyzeleriiiii
testler yazdı doktorum yarın sabah yaptırıcam çok sukur hersey iyi dedi
hiç birsey yıyemıyorum dedim yemen lazım dedi kuzuların için çok heyecanlandımmm
1 ay sonraya verdı randevuyu nasıl gecıcek yerimseniben
gozunuz aydin
evet yemeniz lazim bende ilk baslarda cok yiyordum sonra istahim kesildi insallah normaldir . son zamanlarda yiyemiyorum.
selamm kızlar ben geldimmmm
Allahım sana şükürler olsun kuzucuklarımın kalp atışını gördümmmm 5 mm olmusllar teyzeleriiiii
testler yazdı doktorum yarın sabah yaptırıcam çok sukur hersey iyi dedi
hiç birsey yıyemıyorum dedim yemen lazım dedi kuzuların için çok heyecanlandımmm
1 ay sonraya verdı randevuyu nasıl gecıcek yerimseniben
bende doymak bilmiyom yiyorum yiyorum acim ne etsem aceppppsaol canımmm
bendede iştah yok hiç ınsallah acılır bıran once
ohh ne güzel valla be ndün benim beyimle beraber ettim mecbur etmeyince baya kirleniyor.ablam yakin olsa yazik gelirdi de aramiz uzakcanım gözün aydına.s.... seni merak ettim :1hug:bi bakim dedim ablam geldi benim evi temizliyo halaa bayaa kirlenmişte...bende bi kaçamak yaptım..
canım gözün aydına.s.... seni merak ettim :1hug:bi bakim dedim ablam geldi benim evi temizliyo halaa bayaa kirlenmişte...bende bi kaçamak yaptım..
melis esra gözün aydin canim sükür tik tiklari duydun msallah insallah hep böyle güzel haber aliriz hepimiz
benim daha eşim ve sizlerden başka kimsecikler bilmiyor. 3 aya gireyim ondan sonra söyleyeceğim.. nazar deveyi ortadan ikiye çatlatırmış siz ne diyorsunuz beeee..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?