2010 Ekim Anneleri

forumda online kişi sayısı 3000i geçince yoğunluk olduğundan alttaki ziyaretçi isimleri görünmüyomuş

anneler günü çekilişi varmış kızlar katılsammı die düşündüm ama hiç birinide tanımıyorum bilmiyorum yollayamam falan die karar veremedim anneler gününü anne olarak geçircez rabbim izin verirse :Saruboceq::Saruboceq:

Son adet tarihim 9 ocak kilom 68 kalp atışının duydum muhtemel doğum tarihi 16 ekim 2010

hosgeldın aramıza. kalp atısını da duymussun gozunaydın. bu bılgılere yasını da ekleyıp nevyasa ozel msj atarsan senı de lısteye ekler canım.

selamm kızlar ben geldimmmm
Allahım sana şükürler olsun kuzucuklarımın kalp atışını gördümmmm 5 mm olmusllar teyzeleriiiii

testler yazdı doktorum yarın sabah yaptırıcam çok sukur hersey iyi dedi
hiç birsey yıyemıyorum dedim yemen lazım dedi kuzuların için çok heyecanlandımmm
1 ay sonraya verdı randevuyu nasıl gecıcek yerimseniben

gozunuz aydin
evet yemeniz lazim bende ilk baslarda cok yiyordum sonra istahim kesildi insallah normaldir . son zamanlarda yiyemiyorum.

canım gözün aydına.s.... seni merak ettim :1hug:bi bakim dedim ablam geldi benim evi temizliyo halaa bayaa kirlenmişte...bende bi kaçamak yaptım..

yaa kızlar belimin sol tarafında inanılmaz bi ağrı var belim ağrırdı ama sol tarafı ilk defa bugün ağrıdı

canım gözün aydına.s.... seni merak ettim :1hug:bi bakim dedim ablam geldi benim evi temizliyo halaa bayaa kirlenmişte...bende bi kaçamak yaptım..
ohh ne güzel valla be ndün benim beyimle beraber ettim mecbur etmeyince baya kirleniyor.ablam yakin olsa yazik gelirdi de aramiz uzak

melis esra gözün aydin canim sükür tik tiklari duydun msallah insallah hep böyle güzel haber aliriz hepimiz

benim daha eşim ve sizlerden başka kimsecikler bilmiyor. 3 aya gireyim ondan sonra söyleyeceğim.. nazar deveyi ortadan ikiye çatlatırmış siz ne diyorsunuz beeee..:)))

ewet aslın da haklısın nazar diye bişey var kızlar kalabalık ortamda sürekli okuyun kendinize...benim ilk hamileliğimde biz herkese duyurduk doğru düzgün kimse gözün aydın bile demedi sonra bebişimi 7 haftalıkken kaybettim herkes biçocuğa sahip çıkamadın gülmeler dalga geçmeler...çok zor günlerdi off offf ama geçti şükürler olsun ama bende öğrendim kim dost kim düşman şimdi kimseyi takmıyorum sallıyorum gidiyor...sizler varsınız tanışmasakta çok yakınız bence:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…