2010 Ekim Anneleri

ohh ne güzel valla be ndün benim beyimle beraber ettim mecbur etmeyince baya kirleniyor.ablam yakin olsa yazik gelirdi de aramiz uzak

yazık ablamında çocuğu var onu anneme bırakıp geldi ne varsa kanın canın yine...sende yorma kendini yokmu başka yardım edecek sana canım...

yaa kızlar belimin sol tarafında inanılmaz bi ağrı var belim ağrırdı ama sol tarafı ilk defa bugün ağrıdı

benimde arada agri vuruyor sol tarafima belime normaldir yani rahim genisledikce tum vucudumuzda degisim yasaniyor. ilerleyen zamanlarda karnimiz buyumeye baslayinca organlarimiz da az bucuk sykisacaklar bebege yer aciliyor .

kizlar siz egzersiz yapiyormusunuz?
benim doktorum hergun yarim saat yurumemi tavsiye etti. egzersiz ve spor yaparsam hamileligim boyunca dogumun kolay olur dedi.bakalim marti atlatayim sag saglim spora baslicam.

benimde arada agri vuruyor sol tarafima belime normaldir yani rahim genisledikce tum vucudumuzda degisim yasaniyor. ilerleyen zamanlarda karnimiz buyumeye baslayinca organlarimiz da az bucuk sykisacaklar bebege yer aciliyor .

doğrusun canım bebiş büyüyor ama bugün çok fazla ağrım var ondan huzursuzum biraz canım çok yanıyor ama katlanacaz başka yolu yok..

kizlar siz egzersiz yapiyormusunuz?
benim doktorum hergun yarim saat yurumemi tavsiye etti. egzersiz ve spor yaparsam hamileligim boyunca dogumun kolay olur dedi.bakalim marti atlatayim sag saglim spora baslicam.

bende nisanda başlıcam yürüyüşe sabah akşam yürücem inş.

kıslar benım bagırsaklar az calısıyormus oyuzden atamıyormusum gazımı bolbol kayısı hosafı ıc dedı doktor

doğrusun canım bebiş büyüyor ama bugün çok fazla ağrım var ondan huzursuzum biraz canım çok yanıyor ama katlanacaz başka yolu yok..

eeee hergulun bir dikeni vardir:) bebek istiyorsak yok ole aciyor sanciyor:):)
bende bazen sizlaniyorum ama gecicek insallah hepsi.
benden once esim basladi dun gece durdu durdu bana diyorki askim ben korkuyorum ya cok korkuyorum neden dedim ya sen nasil dogum yapicaksin ya sana birsey olursa ben ne yaparim dusunemiyorum cok korkuyorum askim diyor bende dedim yahu birak onu ben dusinim ben doguracam sana ne oluyor:roflol:tasasi sana dustu simdiden dedim.
hergun yuzlerce kadin doguruyor zor olsaydi bu kadar cok hamile kalan olmazdi dedim. biraz rahatladi ama sanirim dogumuma girmiyecek cok korkuyor cunku:asigim:kiyamiyorum zorlamakda istemiyorum annem girer doguma buyuk ihtimalle.

canımm ya doğum demişken ben rüyamda doğum yapıyordum çok ilginç bişeydikafamçokkarıştı

canımm ya doğum demişken ben rüyamda doğum yapıyordum çok ilginç bişeydikafamçokkarıştı

hayirl olsun insallah .
ama bence su gunlerde hep hamileligimizi dusunuyoruz bilincaltimiza isliyor hersey ruyalar gormen cok normal. sabahtan aksama kadar bebek bebek diye dusunuyoruz:)

esengülcüm kalp atışlarını duymuşsun meleklerinin çok sevindim cnm
gözün aydın
inş. hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi

güzel ekim anneleri nasılsınız
herşey yolunda di mi
ben midemle mücadele ediyorum
bağırsak düzenleyici şurup içiyorum
içemyince kabız içince ishal oluyorum napıcağımı şaşırdım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…