hayirl olsun insallah .
ama bence su gunlerde hep hamileligimizi dusunuyoruz bilincaltimiza isliyor hersey ruyalar gormen cok normal. sabahtan aksama kadar bebek bebek diye dusunuyoruz:)
selamm kızlar ben geldimmmm
Allahım sana şükürler olsun kuzucuklarımın kalp atışını gördümmmm 5 mm olmusllar teyzeleriiiii
testler yazdı doktorum yarın sabah yaptırıcam çok sukur hersey iyi dedi
hiç birsey yıyemıyorum dedim yemen lazım dedi kuzuların için çok heyecanlandımmm
1 ay sonraya verdı randevuyu nasıl gecıcek yerimseniben
tamam esracım
esengülü sildim hafızadan
tekrardan özür
güzel anne
esra kalp atışını dinletti mi
ne kadar güzel bi duygu di mi
ay iki tane birden süper bi duygu yaaa.... hadi canım duydun pıtpıtları gözümüz aydın... bayaa büyümüşler annesi... biz bu hafta cm lere geçtik...opuyorumnanaktan
selamm kızlar ben geldimmmm
Allahım sana şükürler olsun kuzucuklarımın kalp atışını gördümmmm 5 mm olmusllar teyzeleriiiii
testler yazdı doktorum yarın sabah yaptırıcam çok sukur hersey iyi dedi
hiç birsey yıyemıyorum dedim yemen lazım dedi kuzuların için çok heyecanlandımmm
1 ay sonraya verdı randevuyu nasıl gecıcek yerimseniben
gözün aydın şekerim ayy ne güzel ya iki tane
rabbim nazarlardan korusun hepimizi
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
johnnybravo, melisesra, mirayhale, white_dreams87, TheOriginal, esemos
görüntüler var ses yok
kırmızı etten nefret eden ben kocama beni ızgara yemeye götür dedim vay vay ama akşam olduya midem bulanmaya başladı ya
kızlar benim alt kattaki komşum dediki okadar çok yiyodumki doymak nedir bilmiyodum falan dedim kaç kilo aldın 47 demezmi akannehirakannehir kendisi gibi bitane daha olmuş ,diğer komşum 35 kilo aldım 1.5 kilo doğurdum dedi çok güldüm töbe töbe kendide güldü gerçide
bişi sorcam canım;ben de spor yapmak istiyorum ne zaman başlamak gerek acaba??bi de ne tarz sporlar yapabiliriz??
once doktorana sormalisin canim.
benim doktorum ilk trimesteri bitirince baslayabilirsin dedi.
en faydali sporlar olarakda yuzmeyi ve yuruyusu onerdi.
iyi akşamlar cnmkızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?