2010 Ekim Anneleri

hayirl olsun insallah .
ama bence su gunlerde hep hamileligimizi dusunuyoruz bilincaltimiza isliyor hersey ruyalar gormen cok normal. sabahtan aksama kadar bebek bebek diye dusunuyoruz:)

bende senin gibi düşündüm..zaten iki günde bir hamilelikle yada çocukla ilgili görüyorum rüyaaa..

ay iki tane birden süper bi duygu yaaa.... hadi canım duydun pıtpıtları gözümüz aydın... bayaa büyümüşler annesi... biz bu hafta cm lere geçtik...opuyorumnanaktan

kırmızı etten nefret eden ben kocama beni ızgara yemeye götür dedim vay vay ama akşam olduya midem bulanmaya başladı ya

kızlar benim alt kattaki komşum dediki okadar çok yiyodumki doymak nedir bilmiyodum falan dedim kaç kilo aldın 47 demezmi akannehirakannehir kendisi gibi bitane daha olmuş ,diğer komşum 35 kilo aldım 1.5 kilo doğurdum dedi çok güldüm töbe töbe kendide güldü gerçide

gözün aydın şekerim ayy ne güzel ya iki tane
rabbim nazarlardan korusun hepimizi

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
johnnybravo, melisesra, mirayhale, white_dreams87, TheOriginal, esemos

görüntüler var ses yok

merhaba ekim anneleri nasılsınız?sizde de oluyor mu bütün gün uyumak geliyor içimden yaa çok halsizim yemek yiyorum ama hiç canım istemiyor zorla bir şeyler atıştırıyorum.herşeyden tiksiniyorum gerçi kilo vermedim ama zorla bir şeyler atıştırabiliyorum.mide bulantısı için doktor metpamid verdi kullanan var mı aranızda? sanki pek bi işe yaramıyor gibi geliyor bana kızlar?

hamilelikde beslenme cok onemli.ilk baslarda ilk trimesterde 2 kilodan fazlasini doktorlar sakincali goruyorlar.
en son aylarda kilo alinmasi gerekiyormus.
bide yediklerimin besin degerinin yuksek olmasina dikkat etmeliyiz.
abur cuburlar kilo yapiyor.
biskuvi cikolata bunlar ne bebege faydasi var ne de bize onun icin yememeliyiz.
ve spor tabiki en onemli sey. yediklerimiz sindirmek acisindan hem spor hemde saglikli hamilelik gecirmek kolay dogum yapmak icin kiloya cok dikkat etmek lazim.

bişi sorcam canım;ben de spor yapmak istiyorum ne zaman başlamak gerek acaba??bi de ne tarz sporlar yapabiliriz??

bişi sorcam canım;ben de spor yapmak istiyorum ne zaman başlamak gerek acaba??bi de ne tarz sporlar yapabiliriz??

once doktorana sormalisin canim.
benim doktorum ilk trimesteri bitirince baslayabilirsin dedi.
en faydali sporlar olarakda yuzmeyi ve yuruyusu onerdi.

once doktorana sormalisin canim.
benim doktorum ilk trimesteri bitirince baslayabilirsin dedi.
en faydali sporlar olarakda yuzmeyi ve yuruyusu onerdi.

o zaman nisan ayında yürüyüşe başlamak gerek,dr um da 3. aydan önce herseyi yasak etti zaten...herhangi bi risk yok ama gene de her ihtimale karsı dikkatli davranıyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…