2010 Ekim Anneleri

demetcim seninde mi tüp
vay be 4 tane olduk desene
sen ist neresindesin cnm
hiç bana yakın yok mu yaaaa

balum yok bugun
ya da ben mi kaçırdım

bi de kızlar sizlerde kabızlık sorunu oluyor mu

canım yoktum bugun evet. bu arada bugun mu duydun sen kal atısını. gozunaydın dıyım o zaman:):)

Merhaba kızlar bugun geldım doktordan bebeım 8 haftalıkmıs hatta 8+2 :))
gayet saglıklı dedı dk.

maşallah maşallah gozun aydın tatlım.

cok dusuk ya kanlarınız. pekmez yıyın bıraz. benım ılk yaptırdıgımda 13,6 ıdı. yenı yaptırdım 12,9 cıktı. dusmus bıraz ama yıne de ıyı dedı doktor. sanırım 4 aylıkken baslıycaz kan ılacına. bebek topluyomus. baksanıza 1 ayda bıle baya toplamıs benım.

eee kızlar nasılsınız? azonce geldım eve bende. esımde gelcek sımdı yemek fılan yerız yıne cıkıcam. ama esım gelene kadar bakım dedım. sayfaları okudum bugunku.

Merhbalar hanımlar.. Bende 9 haftalık hamileyim Mevlamın izniyle ekim gibi olacak doğum..:) imzanızdaki cizelgeyi nereden temin ettiğinizi öğrenebilirmiyim???

bende iyiyim canım saol...ooo 8 hafta olmuş bebişin 1 ay sonra gidecen dimi kontrole...

nisanın ilk haftası canım ya. 1 ay kalmadı aslında. 2 lı test ıcın dedı 11, haftayla 14, hafta arası gel dıye. 13, haftamda istanbula gıdıcem. gıtmeden gıderım doktora. ama 2 lı teste karar vermedım hala sanırım yaptırmıycam ben.

Merhbalar hanımlar.. Bende 9 haftalık hamileyim Mevlamın izniyle ekim gibi olacak doğum..:) imzanızdaki cizelgeyi nereden temin ettiğinizi öğrenebilirmiyim???

canım hosgeldın aramıza. ben agustos annelerı topıcının ılk sayfasından yaptım.

neden tatlım yaptırmayı düşünmüyorsun..

canım hosgeldın aramıza. ben agustos annelerı topıcının ılk sayfasından yaptım.

tesekkürler canım hosbuldum. tamam bakıyorum hemen. bu arada 2 li testi bende yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. doktorum 1-7 nisanda yaptırmam gerektiğini söyledi..

neden tatlım yaptırmayı düşünmüyorsun..

ya cevremde bu testın sonucunu kotu alıp da yanlıs cıkanlar cok oldu. yengeme de oldu baska bı akrabama baya var yanı. down sendromlu demıstı doktor bunlara alalım dıye ısrar etmıstı aldırmadılar. doguma kadar gozlerının yasları dınmedı. bosunaymıs sapasaglam dogdular. ben bebişimin saglıklı olduguna ınanıyorum. eger test yanlıs cıkarsa bosuna uzulup bebeısımınde etkılenmesını ıstemıyorum. yanlıs mı dusunuyorum ya kafam cok karısık.

hoşgeldin aramıza canım sağlıklı rahat bir hamilşlik geçirirsin umarım..çizelgenin yapılışı geçmiş sayfalarda vardı ben ordan yaptım...ama sanırım 2010 ağustos annelerinin ilk sayfasındada varmış anlatımı...

canım tabiki kendin bilirsin...ben yaptırmayı düşünüyorum gerekçemide söyleyim ikili testin vakti geçince bidaha yaptırma şansın yok sonradan pişman olabilirim ve doğuma kadar yaptırsamıydım dahamı iyi olurdu diye düşünüp kendimi yıpratırım diye korkuyorum..bu seçeneğide aklında tut yine en son kararı sen ve eşin vereceksiniz tabiki..

cok haklisin bende boyle dusunuyorum .bende yaptirmiyacam rabbim hayirlisini versin ne yani sakat olsa aldircakmiyim tabiki hayir herseyiyle o benim yavrum kanim canim asla aldirmam.ben bebegimi herhaliyle kabulleniyorum.
testi yaptirmicam yanlis sonuc cikip tum hamileligimi zehir edemem.

bu ıhtımalı de dusunuyorum. yaptırmaya tek ıten bu zaten baska hıcbırsey degıl. ama tarttıgım zaman yaptırmamam gerektıgı agır basıyo. esım kesınlıkle ıstemıyo yaptırmamı zaten de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…