dr bıze bugun ayın 23ne verdı ıklı test ıcın randevuyu hayırlısı artık bunu da atlatalım rahatlıcaz ınsallah gercı hamılelıgın her asaması zorömus ..yada benım kı tup oldugu ıcın oyle her asaması ayrı bı sıkıntı valla
balum yok bugun
ya da ben mi kaçırdım
bi de kızlar sizlerde kabızlık sorunu oluyor mu
Merhaba kızlar bugun geldım doktordan bebeım 8 haftalıkmıs hatta 8+2 :))
gayet saglıklı dedı dk.
9,5 çıktı benimde...normal şartlarda 11 falandı zaten alt sınırdaydım. ama akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ben. demir birikimi war bende zaten. demir hapı verirler mi bilemiyorum. balık yağı hapları veriliyomuş sanırım. belkide başka bişey verir bilmiyorum ki. birde önemli olan eritrosit değeriymiş. benim bayaa yüksek çıktı ondan kanlı canlısın dedilr hastanede. henüz kendi dr.uma gitmedim . haftaya rabdevum...
balum nasılsın canım..
tesekkurler kızlar cıkıyorum ben sımdılık yoruldum baya
görüşürüz snr :))
cok ıyıyım canım sen nasılsın?
bende iyiyim canım saol...ooo 8 hafta olmuş bebişin 1 ay sonra gidecen dimi kontrole...
Merhbalar hanımlar.. Bende 9 haftalık hamileyim Mevlamın izniyle ekim gibi olacak doğum..:) imzanızdaki cizelgeyi nereden temin ettiğinizi öğrenebilirmiyim???
nisanın ilk haftası canım ya. 1 ay kalmadı aslında. 2 lı test ıcın dedı 11, haftayla 14, hafta arası gel dıye. 13, haftamda istanbula gıdıcem. gıtmeden gıderım doktora. ama 2 lı teste karar vermedım hala sanırım yaptırmıycam ben.
canım hosgeldın aramıza. ben agustos annelerı topıcının ılk sayfasından yaptım.
neden tatlım yaptırmayı düşünmüyorsun..
Merhbalar hanımlar.. Bende 9 haftalık hamileyim Mevlamın izniyle ekim gibi olacak doğum..:) imzanızdaki cizelgeyi nereden temin ettiğinizi öğrenebilirmiyim???
ya cevremde bu testın sonucunu kotu alıp da yanlıs cıkanlar cok oldu. yengeme de oldu baska bı akrabama baya var yanı. down sendromlu demıstı doktor bunlara alalım dıye ısrar etmıstı aldırmadılar. doguma kadar gozlerının yasları dınmedı. bosunaymıs sapasaglam dogdular. ben bebişimin saglıklı olduguna ınanıyorum. eger test yanlıs cıkarsa bosuna uzulup bebeısımınde etkılenmesını ıstemıyorum. yanlıs mı dusunuyorum ya kafam cok karısık.
ya cevremde bu testın sonucunu kotu alıp da yanlıs cıkanlar cok oldu. yengeme de oldu baska bı akrabama baya var yanı. down sendromlu demıstı doktor bunlara alalım dıye ısrar etmıstı aldırmadılar. doguma kadar gozlerının yasları dınmedı. bosunaymıs sapasaglam dogdular. ben bebişimin saglıklı olduguna ınanıyorum. eger test yanlıs cıkarsa bosuna uzulup bebeısımınde etkılenmesını ıstemıyorum. yanlıs mı dusunuyorum ya kafam cok karısık.
canım tabiki kendin bilirsin...ben yaptırmayı düşünüyorum gerekçemide söyleyim ikili testin vakti geçince bidaha yaptırma şansın yok sonradan pişman olabilirim ve doğuma kadar yaptırsamıydım dahamı iyi olurdu diye düşünüp kendimi yıpratırım diye korkuyorum..bu seçeneğide aklında tut yine en son kararı sen ve eşin vereceksiniz tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?