ay kanım düşük çıkmış ya kızlar... kesin emdi bebiş kanımı benim...kan hapı vericek kesin...
inşallah cnmcmmmminş....maşallah size kocman olmuşunuz maşallah size
bnmde öle 3 , 4 aydır demir hapı alıyorum portakal suyuyla alıştım amma:hulya:
canım bende balsadım demır ılacına kı benım kan sayımım normal cıktıgı halde dr verdı bana bıraz mıgdeyı yakıyor....
koltukta uyumusum :)))
kızlar başıma ne geldi biliyormusun sabah lavaboya bir gittim peçeteye az bişey kan geldi bende korktum eşim hastaneye götütrürken araba bozuldu yollarda kaldık ben taksiye bindim gittim çok şükür bebeişimde sorun yok dedi doktor bana kızdı omurilik gelişmesinde olabiliyor bazı hamilelerde dedi
ay kanım düşük çıkmış ya kızlar... kesin emdi bebiş kanımı benim...kan hapı vericek kesin...
ohhhhhhhhhhhhhhhhh misssssssssssssskaydirigubbakcemile5
kaç çıktı canım kan değerin benimki 9.8 çıkmıştı 2hafta kan hapı kullandım 9.7 çıktı çıkmamış düşmüş tekrar başka bir hap verdi ferrum fort verirse alma gyno ferro sanol al bide üzüm pekmezi sabah akşam 1 çorba kaşığı
3.aydan sora daha fazla kanımızı emicekmiş bebekler ona göre şimdiden önlem almalı o şurupları içmektense pekmez yemek daha mantıklı zaten doktor pekmezle hapın aynı değerde arttıracağını söledi ama günde 2 kaşıktan fazla yeme kan yapalım derken kilo yaparız dedi fakat bu benim kocamın işine geldiği için habire içirmeye çalışıyo oyüzden adam gibi yemek yemediğim halde kilo aldım
Merhaba kızlar bugun geldım doktordan bebeım 8 haftalıkmıs hatta 8+2 :))
gayet saglıklı dedı dk.
Merhaba kızlar bugun geldım doktordan bebeım 8 haftalıkmıs hatta 8+2 :))
gayet saglıklı dedı dk.
kızlar başıma ne geldi biliyormusun sabah lavaboya bir gittim peçeteye az bişey kan geldi bende korktum eşim hastaneye götütrürken araba bozuldu yollarda kaldık ben taksiye bindim gittim çok şükür bebeişimde sorun yok dedi doktor bana kızdı omurilik gelişmesinde olabiliyor bazı hamilelerde dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?