2010 Ekim Anneleri

dusuncemız aynı. sırf kendımı hazırlamak ıcın yaptıramam o testı. o benım canım ve asla kıyamam ona. saglıklı olduguna ınanıp beklıycem. yanlıs olursa bosuna uzulmek ıstemıyorum. ve ınanıyorum kı benım bebişim saglıklı.

amin canım sende inş. teşekkür ederim :)

kulaktan duyma olsa yanlıs test sonucları ınanmıyım dıcem ama ıkı tane coook yakınım yasadı ya. hemde bı hastanede de yaptırmadılar yanı 2-3 yerde yaptırdılar. test yanıldı. gozyaslarını hıc unutmuyorum. hepsı bosunaymıs. o kadar akıllılar kı maşallah.

tabiki canim ya rabbim herseyin hayirlisini versin bol dua edicez ben inaniyorum bebeklerimiz saglikli. duami ediyorum gerisini rabbime birakiyorum o hakkimizda ne hayirliysa onu bahseder. eger bebegim sakat dogacaksa buda benim imtihanimdir. hic uzulmem rabbimin hediyesi derim.
eskiden 2li 3lu testlermi vardi yoktu. simdi hersey ticaret para .

valla aynen oyle dusunuyorum. rabbım ne derse o olur. beklıycem doguma kadar. dogumda gorecegım mucızemı ben.

Bende sadece 2liyi yaptırayım diyorum Allah korusun bi sorun çıkarsa asla aldırmak gibi bi düşüncemiz yok zaten ama sonucu bileyim diyorum..

Bugün arkadaşıma dedimde oda 1 sene önce doğum yaptı o zeka testlerini yaptıracakken ben ne gerek var boşver demişim kızda yapmamış Allahtan çocuğu sağlıklı öyle deyince çok mahcup oldum :))

valla aynen oyle dusunuyorum. rabbım ne derse o olur. beklıycem doguma kadar. dogumda gorecegım mucızemı ben.

kaldiki bu testlerin yanlis cikma olasiligi dogru cikma olasiligindan cok daha fazla yani boyle bir durumda bu testi yaptirip hem kendimize eziyet edicez hem bebeklerimize. testte sakat cikti diyelim aldiracaz diyelim ben bunun hesabini omrum boyunca cekerim vicdan azabindan kahrolurum.
hem nerden bilicez ikinci de sakat olmicak birinciyi aldirdik hadi ikincide sakat ciksa onudami aldircaz rabbimin gonlune guc eder bu kulum sen benden gelene razi degilmisin der obur tarafta bunun vebali cok buyuk arkadaslar. tabiki herkesin kendi inanclari ve kararlari ama ben yaptirmayacam esimde ayni fikirde.

canım boyle dusununce tamam da. bıde kendını bosuna hazırlamak var kotuye. nasıl bı hamılelık gecer dusunsene. neyse kızlar ısteyen herkes yaptırsın tabıkı. ama ben cevremde cok gordum bu gıbı seylerı ve yaptırmıycam son kararım. inş doktorum da ılla yaptır demez.

kesınlıkle aldıramayız yanı . gercı ben hep yanlıs cıkarsa bosuna uzulecegım doguma kadar bebişte bosuna etkılencek. hep bunu dusunuorum. herkes kendı karar verecek artık esım de bende ıstemıyoz.

neyse kızlar ben cıkıyorum esım geldı. yemek ısıne doneyım. minikim acıktı:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…