cok haklisin bende boyle dusunuyorum .bende yaptirmiyacam rabbim hayirlisini versin ne yani sakat olsa aldircakmiyim tabiki hayir herseyiyle o benim yavrum kanim canim asla aldirmam.ben bebegimi herhaliyle kabulleniyorum.
testi yaptirmicam yanlis sonuc cikip tum hamileligimi zehir edemem.
hoşgeldin aramıza canım sağlıklı rahat bir hamilşlik geçirirsin umarım..çizelgenin yapılışı geçmiş sayfalarda vardı ben ordan yaptım...ama sanırım 2010 ağustos annelerinin ilk sayfasındada varmış anlatımı...
dusuncemız aynı. sırf kendımı hazırlamak ıcın yaptıramam o testı. o benım canım ve asla kıyamam ona. saglıklı olduguna ınanıp beklıycem. yanlıs olursa bosuna uzulmek ıstemıyorum. ve ınanıyorum kı benım bebişim saglıklı.
tabiki canim ya rabbim herseyin hayirlisini versin bol dua edicez ben inaniyorum bebeklerimiz saglikli. duami ediyorum gerisini rabbime birakiyorum o hakkimizda ne hayirliysa onu bahseder. eger bebegim sakat dogacaksa buda benim imtihanimdir. hic uzulmem rabbimin hediyesi derim.
eskiden 2li 3lu testlermi vardi yoktu. simdi hersey ticaret para .
kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum...
iyi akşamlar arkadaslar nasılsınız??
valla aynen oyle dusunuyorum. rabbım ne derse o olur. beklıycem doguma kadar. dogumda gorecegım mucızemı ben.
Bende sadece 2liyi yaptırayım diyorum Allah korusun bi sorun çıkarsa asla aldırmak gibi bi düşüncemiz yok zaten ama sonucu bileyim diyorum..
Bugün arkadaşıma dedimde oda 1 sene önce doğum yaptı o zeka testlerini yaptıracakken ben ne gerek var boşver demişim kızda yapmamış Allahtan çocuğu sağlıklı öyle deyince çok mahcup oldum :))
kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum...
kaldiki bu testlerin yanlis cikma olasiligi dogru cikma olasiligindan cok daha fazla yani boyle bir durumda bu testi yaptirip hem kendimize eziyet edicez hem bebeklerimize. testte sakat cikti diyelim aldiracaz diyelim ben bunun hesabini omrum boyunca cekerim vicdan azabindan kahrolurum.
hem nerden bilicez ikinci de sakat olmicak birinciyi aldirdik hadi ikincide sakat ciksa onudami aldircaz rabbimin gonlune guc eder bu kulum sen benden gelene razi degilmisin der obur tarafta bunun vebali cok buyuk arkadaslar. tabiki herkesin kendi inanclari ve kararlari ama ben yaptirmayacam esimde ayni fikirde.
IRONIC34 hosgeldin canim nasilsin
ben de iyiyim balum saol,mayışmış bi halde oturuyorum ,konu ne ikili testten mi bahsediyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?