tabiki hepimiz isteriz sag saglim bebeklerimiz olsun kim istemezki.insallah hepsi sag saglim dogarlar ben inaniyorum oylede olucak insallah.doktor kesinliklle cok cok onemli. boyle bir durumda bir doktorla kalmayin 3-4 hatta daha fazla doktora danisin.
iğne kan pıhtılaşması için arkadaşlar
o zaman doguma kadar her gün iğne mi olacaksın sen??allah yardımcın olsun canım..
evet canım hergün bir iğne :) delik deşik olcem.
yeni gelen arklar hoşgeldiniz.
evet canım. kayısdağı. ümraniye erdeme gidiyorum ya sen?
ben superim bomba gibi hehehehh:)
tabiki hepimiz isteriz sag saglim bebeklerimiz olsun kim istemezki.insallah hepsi sag saglim dogarlar ben inaniyorum oylede olucak insallah.doktor kesinliklle cok cok onemli. boyle bir durumda bir doktorla kalmayin 3-4 hatta daha fazla doktora danisin.
ben karsıdayım canım.avcılar da oturuyorum ama medicine e gidiyorum...biraz uzak ama idare ediyoruz..
ironıc bende avcılar cıvarındayım avcılar hospıtol a gıdıyorum bende cnm..
Bende test yaptirmaktan yanayim.Okudukcada sasiriyorum acikcasi nasil yaptirmamayi dusunebildiginize,Allah bize boyle bi imkan vermis neden degerlendirmiyelimki...
arkadaslar olacak olduktan sonra bebeginizin anne karninda 9 ay tasiyorsunuz son anda da kaybedebilirsiniz herseyi dusunun . 2 tane yakin arkadasim biri 7 ay once dogumda bebegin kalbi durdu yasamadi bebek oldu.
4 ay once yine bebegin dogumuna 1 hafta kala baska bir arkadasim bebegin kalbi durdu anne karninda gitti bebek.
herseyleri hazirdi ikisininde.ama yoklar. allahtan herseyin hayirlisini istemek lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?