2010 Ekim Anneleri

kesinlikle,hatta bu konuda ciddi bilgisi olan doktorları bulup onlara da danışmak gerek...

TAM BENIM DE BUGUNLERDE KAFAMI KURCALAYAN KONUYU KONUŞUYORSUNUZ ARKADAŞLAR...
BENDE ÇOK KARARSIZIM BU TESTI YAPTIRMAKDA..hatta yaptırmak ıstemıyorumm..ama soru işaretlerıde rahat bırakmıyo napıcam bılmıyorum daha var gerçi iki haftam dğüşünmek için ama hiç olumlu şeyler duymuyorum bu konudaa

kesinlikle tatlım, benim dr.umda kendisi çok pozitif zaten. test sonuçlarının %25 olumsuz olma ihtimali olmasına rağmen ' yok öyle bir olasılık 'diyor bana inanılmaz motive ediyor...

ya kizlar benim annem 2 cocuk dogurmus ve yurtdisinda neyse anneme bazen sorular soruyorum o kadar farkli ki diyo hersey bizim zamanimizda ne ovulasyon gunune bakiyoduk ne folik asit ne d vitamini hicbisey yoktu ve sagsaglim tas gibi dunyaya getirdim sizi diyo aslinda dusununce teknoloji bilim ilerledikce handikaplar artiyo sanki???????

ben karsıdayım canım.avcılar da oturuyorum ama medicine e gidiyorum...biraz uzak ama idare ediyoruz..

bizede cok yakın değil ümraniye. ama doktordan memnun kaldığım için gidiyorum hastanede iyi. ama nisan basında birde sema hastanesine bir doktora gidicem bakalım

arkadaslar olacak olduktan sonra bebeginizin anne karninda 9 ay tasiyorsunuz son anda da kaybedebilirsiniz herseyi dusunun . 2 tane yakin arkadasim biri 7 ay once dogumda bebegin kalbi durdu yasamadi bebek oldu.
4 ay once yine bebegin dogumuna 1 hafta kala baska bir arkadasim bebegin kalbi durdu anne karninda gitti bebek.
herseyleri hazirdi ikisininde.ama yoklar. allahtan herseyin hayirlisini istemek lazim.

bu arkadaslar sizin soylediginiz o testleri yaptirdilar bebekleri saglam gorunuyordu ee ne oldu allah demekki onlari boyle imtihan etti.
yanlis anlasilma olmasin testi yaptirmayin demiyorum asla . demek istedigim hicbirseye guvenmeyin. hersey allahtan.

Bende test yaptirmaktan yanayim.Okudukcada sasiriyorum acikcasi nasil yaptirmamayi dusunebildiginize,Allah bize boyle bi imkan vermis neden degerlendirmiyelimki...

ya cok sarmamak lazim bakin size bi orne benim bi arkadasim erzurumda universite okudu orada evlilik disi hamile kalanlar oluyomus ve tabi ki legal olmadigi icin kadin damdan kendini asagiya atiyo bebegi dussun diye kadinin kol bacak kiriliyo bebek sapasaglim bilmem anlatabildim mi:)

Bende test yaptirmaktan yanayim.Okudukcada sasiriyorum acikcasi nasil yaptirmamayi dusunebildiginize,Allah bize boyle bi imkan vermis neden degerlendirmiyelimki...

isteyen yaptirsin kimse kimseye yaptirma diyemez. ben yaptirmiyorum bu benim kararimdir. siz yaptirirsiniz buda sizin kararrinizdir.kimse kimseyi yargilamamali bu konuda.

iyi hoş diyorsunda tatlım, bebeğin ölmesi var bi yanda, diğer yanda sakat olarak yaşaması var...yapmayın yanii... gözgöre göre yapılacak şey değil ya....elinde olmayan sebeplerle ölümüne engel olamazsın belki..allah korusun ama, sen elinde imkan varkende mongol bir çocuk hayata getir...benim mantığım almıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…