2010 Ekim Anneleri

kıss gelicem şimdie oraya haa bide sende kansızlık vr bi an önce bırak çayı yada azalt gnde 1 2 brdak gelmimim oraya haaklava:

yok tatlım, günde değil.3-4 günde 1 bardak merak etme... çok fazla düşünüyorum bebişi o konuda... canım ne kadar çekerse çeksin o kadar işte...

bence de ya balsurattı. benım nıck e benzıyodu. hatta rize//53 bolumunde de konusmustuk bunu.

ilk sayfada canım benım.

kızlar benm doktor bana çayı bırakamıyrsnız içine küçük bir parça limon dilimi atıp içebilirsiniz dedi.limon çaydaki zararlı maddeleri topluyor tahminim.

çay dedınızde ruyamda cay topluyordum:):):) oyle bı topuyordum kı sankı ehıl olmusum:):)

rize de normaldır balummm ohh ne guzel yemyesıl heryer

evet ya. evlenmeden once annemlerle bazen topluyordum zaten. baya zevklı cok severım de evlendıgımden berı toplamadım. bu yazda ızın vermez kayınvalıdem. gecen yaz ızın vermedı yenı gelın cay toplamazmıs. bıde zaten kayınvalıdemlerın cok az cayı var.

Saoalsın Balum, gördüm kendimi listede:)) Saolsun Nevyas eklemiş beni de...Hepimize hayırlı, sağlıklı, huzurlu bir hamişlik diliyorum. ınşallah pıtpıtlarımızı duyunca pazartesi günü size haber vericez teyzeleri...

inş canım inş. demın bende baktım lıstede gordum senı.

balumcum kayınvalidelerden şanslıyız galiba.Bizimkilerinde bahçe,sera vb var sağolsunlar bana veya diğer gelinlere de şunu yap bunu yap demezler.ben canım istediğinde birşeyler toplarım hep ve gerçekten bir şeyi dalından yada toprağından toplayıp yemek apayrı bir mutlulukmuş.

cay gercı toplayınca kullanabılecegın bısey degıl fabrıkaya gıdıyo ama toplanısı zevklı. kayınvalıdem sebze fılan da ekıyo o kadar lezzetlı oluyokı. toplamak zevklı. kayınvalıdem kayınpederım cok ıyıler. bı gorumce bı kaynım var onlarda cok ıyıç haftasonu kaynanmlarda kaldım bulasıkları makıneye dızeeyım dedım. kaynım annesıne dıyo kı sen mı ıs kosuyosun ona dıye. dıyorum yok ben yapıyom. bısey dıyemedı:):)

aynen katılıyorum bızımde bağlarımız var mayıs deyınce meyve sebze hersey organık ..kayınvaldeler 6 ay kalırlar bende iş çıkışı giderim kendımı hemen bahçeye atarım o çeri domatesler leblebı gıbı at yeee..daha neler neler var o 6 ay hıç market yuzu görmezler

evet ya super bısey. sebze bızde oyle cok fazla olmuyor da gercı markete ugrarlşar yıne yanı. her taraf cay oldugu ıcın yer kalmamıskaydirigubbakcemile3 ama bos buldukları heryer doluyo. fasulye de ekıyolar. yazın taze taze yapıyoz. kıslık hazırlıyoz ıyı oluyo yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…