kıss gelicem şimdie oraya haa bide sende kansızlık vr bi an önce bırak çayı yada azalt gnde 1 2 brdak gelmimim oraya haaklava:
sen yine balkafamsın benm..değiştirsen ya yine ismini..o çok daha güzel değilmiydi??bi de kırmızı kafa resmin vardı ya..harikaydı..yine dönsen??
kızıma gelince o gerçekten çok mutlu..heyecanla bekliyor..ne zaman gelecek sabırsızlanıyorum diyor..opuyorumnanaktan
yok tatlım, günde değil.3-4 günde 1 bardak merak etme... çok fazla düşünüyorum bebişi o konuda... canım ne kadar çekerse çeksin o kadar işte...
günaydın hayatım nasısın ???
Herkese günaydın tatlı hamişler
Gülayşe7 ne güzel yazmışsın canım, haklısın. İnşallah hayırlı, sağlıklı, huzurlu, güzel bir hamilelik dönemi geçiririz hepimiz. Kızlar bizim liste nerelerde? Ben ekli miyim?
ii sayılır ne olsun sen nasılsın şeker
Benim 315ti canım
rize de normaldır balummm ohh ne guzel yemyesıl heryer
Saoalsın Balum, gördüm kendimi listede:)) Saolsun Nevyas eklemiş beni de...Hepimize hayırlı, sağlıklı, huzurlu bir hamişlik diliyorum. İnşallah pıtpıtlarımızı duyunca pazartesi günü size haber vericez teyzeleri...
evet ya. evlenmeden once annemlerle bazen topluyordum zaten. baya zevklı cok severım de evlendıgımden berı toplamadım. bu yazda ızın vermez kayınvalıdem. gecen yaz ızın vermedı yenı gelın cay toplamazmıs. bıde zaten kayınvalıdemlerın cok az cayı var.
balumcum kayınvalidelerden şanslıyız galiba.Bizimkilerinde bahçe,sera vb var sağolsunlar bana veya diğer gelinlere de şunu yap bunu yap demezler.ben canım istediğinde birşeyler toplarım hep ve gerçekten bir şeyi dalından yada toprağından toplayıp yemek apayrı bir mutlulukmuş.
balumcum kayınvalidelerden şanslıyız galiba.Bizimkilerinde bahçe,sera vb var sağolsunlar bana veya diğer gelinlere de şunu yap bunu yap demezler.ben canım istediğinde birşeyler toplarım hep ve gerçekten bir şeyi dalından yada toprağından toplayıp yemek apayrı bir mutlulukmuş.
aynen katılıyorum bızımde bağlarımız var mayıs deyınce meyve sebze hersey organık ..kayınvaldeler 6 ay kalırlar bende iş çıkışı giderim kendımı hemen bahçeye atarım o çeri domatesler leblebı gıbı at yeee..daha neler neler var o 6 ay hıç market yuzu görmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?