2010 Ekim Anneleri

ayyy yapma yaaaa
daha önce varmıydı ya ben hiç hatırlamıyorum
çok mu geliyormuş kırmızımıymış
allahım yardımcısı olsun
allaha emanet meleği

olmamıs hıc daha once. doktoru aramıs gel demıs gıttıler onlarda. kırmızıymıs. bısey olmamıstır ya. inş yanı.

ben ılk evlılık yıldonumumuzde gelınlıgımı gıyecektım guya karnım kocaman olur hazıranda:):)

benm bebisimin dogum gunu benim dogum gunumden 1 gun once. benim dogum gunum 6 kim bebisimin 5 ekim.. belki 1 gun tutarimm icimde :)))

Feyza 79 bende progestan kullanıyrum günde üç defa sabah 1 gece 2 tane alıyorum,ayrıca elevit te alıyorum 1 tane. düşük tehlikesi vardı bende de.Doktor geçen gittiğimde sen bu işi kurtaracak gibisin ama 15 güne daha ihtiyacın var dedi,üzülmek yok,stres yok,iş-güç yok... rapor vermişti önceden on gün bir daha vereyim dedi,yok dedim dersler boş geçmesin çok gerekmiyorsa vermeyin...Şimdi okula gidip geliyorum ama çok yoruluyorum habire ayakta zorlanıyorum

benım eşimn dogum gunu 1 nisan:)
evlılık yıldonumumuz 13 nısan
benım dogum gunumde 9 mayıs:)))

ayyy koç erkeği çok zordur
bi koç olarak bilirim
inatçı ve kıskanç
ve bi boğa
eyvah eyvah
kardeşim boğa benimde
bu yaşta hala kavga ederiz
bir köprüde karşılaşmış 2 inatçı keçi misali yanikafamçokkarıştı

içim gidiyor böyle riski olup da çalışmak zorunda olanlara
üstelik öğretmensin
ayyy allahım sabır versin güzelim
dikkat et ne olur
allaha emanet gerçi meleğin:1hug:

bu arada feyza79 gitmiş galiba,hayırla dönsün inşallah.

evet ıkımızdde çok ınatcıyız ama hıc kus kalamyız oyle cokda kavga etmeyız

buda bırbırıne gırmıs:):)

esım:5 aralık
ben:3 subat
yıldonumumuz:28 hazıran:):):)

ben senin doğum gününde öğrendim hamile olduğumu
öyle özel öyle güzel bi gündü ki
bu kadar uzun ve zorlu bi bekleyişten sonra
seviyorum ben 3 şubat:dance:

ay kizlar ben 1 aydir ne kocama sarilabiliyorum ne opebiliyirummm... yanimda olan adami nasil ozledimm nasil ozledim anlatamam.. allahim hayirlisiylaa buitsin su hormonal durummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…