2010 Ekim Anneleri

yaa balum ben sana bi şi sorucam
dün yoktun ya da ben yakalayamadım seni
enfeksiyon için kestane balı iyi mi demişti dr un
malum bizde de var k.balı
yesem mi acaba günde 1 kaşık

ben senin doğum gününde öğrendim hamile olduğumu
öyle özel öyle güzel bi gündü ki
bu kadar uzun ve zorlu bi bekleyişten sonra
seviyorum ben 3 şubat:dance:

bende sevıyom dogum gunum. 4 subatta da bebısımı ogrendım:)

yaa balum ben sana bi şi sorucam
dün yoktun ya da ben yakalayamadım seni
enfeksiyon için kestane balı iyi mi demişti dr un
malum bizde de var k.balı
yesem mi acaba günde 1 kaşık

hergun yeme de ıkı gunde bır ye. bıde kızılcık recelı yada kızılcık marmelatı cok ıyıymıs. bana esımın yengesı verdı. gorumcemın doktoru soylemıs hamıleyken bunu da ona. yıne ıdrar enfeksıyonu ıcın.

10 şubatta öğrendim ben,farkında değildim lekelenmeler yüzünden adet oluyorum sanmıştım,4 şubatta çok önemli bir sınav için şehir dışındaydım,meğer bebişimde benimleymiş taa o zamandan...:)ne günlerdi ama onlar,nasıl da geçiyor zaman...

Allah nasip ederse bebişimin tahmini doğumu 30 ekim bende 29 ekim doğumluyum :) bir gün erken gelsede hediyem olsa

cımbomlu bu arada ben dun tum sayfaları okudum sormustun benı. ebn dun evde degıldım azcık sabah azcıkda aksam gırebıldım ondan karsılasamadık.

bebeklerın %5 ı tahmını dogum gununde doguyormus.

gerçi birşey okumuştum sanada sorayım balum biz şimdi geri gittik ya geç döllenmeden hamileliğin ilerleyen zamanlarında bebek bu süreyi tamamlayıp geri sattan hesap yapılıyomuş doğrumu bilgin varmı

gerçi birşey okumuştum sanada sorayım balum biz şimdi geri gittik ya geç döllenmeden hamileliğin ilerleyen zamanlarında bebek bu süreyi tamamlayıp geri sattan hesap yapılıyomuş doğrumu bilgin varmı

evet canım. sata kadar gıder mı onu bılmıyorum ama yavas yavas yakalayabılıyormus. zaten benımkı sımıden 2 gun onceye kaydı. 17 gun gerılemıstım ya sımdı 15 gerıdeyım sata gore.

ay çok heyecanlı
ALLAHIM OGUNLERE saglıkla gelmeyı nasıp etsın

amin canım inş. kuzenım 8, ayı bıtmeden dogum yaptı ıkızlere. abımınkıler sabırlıydı. 39, hafta dogdular. nıyetlerı yoktu gercı dogmayakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…