pardon deryacıgım senın dedıgın pırınclı hanı. ben hıc yemedım ondan.
Hamile olduğumu öğrendiğinde beyaz güllerden çiçek yollamıştı Dünyanın en güzel annesine diye :) Pazar günüde kırmızı gül almıştı aşkım maşallah çok romantiktir :)) 22 Mart evlilik yıldönümüz güzel bi kolye almış duramadı dün akşam verdi :))
dondurma deme kız:roflol: bende gecen yedım 1 kg ama esımde bıraz yardım ettı tabı:)
Evet canım ya nette buldum tarifinide konserve fasülyem var ondan olurmuki?
baya onceden vermıs hedıyeyı. eee sende alırsın artık bısey:)
öyle cani mya ALLAH kolaylik versin canim.elevit kullaniyormusun o beni rahatlatiyor icinde maunesyum var ya.agrilar icin iyi dedi.doktor.gece ben ilk haftalarda saga sola yatamiyordum agri oluyordu kasik bölgemde ama elevite baslayinca gecti kasik agrisi
canim rabbim muhabbetinizi artirsin insalllahh:) evet canım bakalım bende traş makinası düşünüyorum :)
:) evet canım bakalım bende traş makinası düşünüyorum :)
olleyy ,,sağol Balum yeniden,sanırım hallettim bu seferçizelge işini,ooo Nevyascığım ne güzel,tebrk ederim şimdiden nice yıllara...
okudunuz dımı kızar yazdıgım seyı kafanız takılmasın bılır kısıden ısın uzmanından ogrendım
insallah hayirli haberle gelirsin canim.canım benim düşük tehlikem var demişti doktor sadece progestan kullanıyorum oda feci yapıyo zaten günde 3 tane pazartesi gideceğim bakalım ne diyecekler
benım eşimn dogum gunu 1 nisan:)
evlılık yıldonumumuz 13 nısan
benım dogum gunumde 9 mayıs:)))
evet canım kanaması oldu da acıl gıttı bızde beklıyoz.
bunlar bırıbr ıcıne gırmıs:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?