2010 Ekim Anneleri

slm kızlar yıne ben az once dr la gorustum bu dr capa tıp fakultesının prof dırek onunla gorusme talep ettım tlf ...ve dedıgınız seyı sordum progestronun ıkılı testı yanıltma ozellıgı varmıdır dedım eger varsa gelmeden bırakım dedım ..dr boyle bırseyın mumkun olmadıgını soyledı ıcım rahatladı

baya onceden vermıs hedıyeyı. eee sende alırsın artık bısey:)

yaaa bu blumiye hastasi insanlar nasill yapiyor yaa.. zayifliyicaz diyeee nasil kusup kusup duruyorlarr yaaa.. ben bi kusunca butun vucudum zangir zangir titriyorr yaaaa..........

olleyy ,,sağol Balum yeniden,sanırım hallettim bu seferçizelge işini,ooo Nevyascığım ne güzel,tebrk ederim şimdiden nice yıllara...

okudunuz dımı kızar yazdıgım seyı kafanız takılmasın bılır kısıden ısın uzmanından ogrendım

canım benim düşük tehlikem var demişti doktor sadece progestan kullanıyorum oda feci yapıyo zaten günde 3 tane pazartesi gideceğim bakalım ne diyecekler[/QUOTE]
insallah hayirli haberle gelirsin canim.

:) evet canım bakalım bende traş makinası düşünüyorum :)
canim rabbim muhabbetinizi artirsin insalllahh

okudunuz dımı kızar yazdıgım seyı kafanız takılmasın bılır kısıden ısın uzmanından ogrendım

yanı progestan etkılemıyo testı oyle mı. o zaman o kıza bunu nıye demısler. ama bosverın ıyı olmus ıcı rahat eder. belkı yanılmıstır test dogumu saglıkla olur.

canım benim düşük tehlikem var demişti doktor sadece progestan kullanıyorum oda feci yapıyo zaten günde 3 tane pazartesi gideceğim bakalım ne diyecekler
insallah hayirli haberle gelirsin canim.

canim rabbim muhabbetinizi artirsin insalllahh[/QUOTE]

amin canım inşallahopuyorumnanaktan

benım eşimn dogum gunu 1 nisan:)
evlılık yıldonumumuz 13 nısan
benım dogum gunumde 9 mayıs:)))

benım dogumgunum yenı gectı. bebısımı ogrendıgım gunden bırgun onceydı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…