2010 Ekim Anneleri

Itinerol B6 canim tabletin ismi icinde 10 tane oluyor ama süper ise yaradi.burdan sakinca varmi bilmiyorum direk yazen dedim

sorma canımyaaa banada eşimin herseyı batıyor:gitme:

enazından evdesiniz siz kızlar ya ben birde çalışıyorum akşam üzeri eve gidince uyuyorum ondanmı ne gece kolum karnım ağrıyo üstüne yatınca uyuyamıyorum

ayyy kocacıgım bana gullerle geldı 2 gun once. yerım onu ben:):)
kiz benim adam da bir hafta önce kaarnfil almis gelmis bir demet
bana vermiyor masaya koyuyor.elime vermiyor.diyor sana cicek aldim.baktim vermesini
beceremiyor bende karanfili görünce insan gül alir dedim.biliyorsun gül seviyorum.oda dedi hep gül aliyom bu seferde karanfil olsun dedim dedi.
iyi dedim ölülere verilir karanfil ben ölümüyüm:roflol:
ee bende elime getirip vermediginin intikamini böyle aldimhihoyyyt

oohhoooo kıslar yaa sizde sürekli bişiyler ıstıosunuz bakında gözunuz alıssın canlarım benım:))))

karanfıl ben de hıc sevmem ya. gul severım kırmızı aralarında mınık beyaz cıcekler. sevdıgım gıbı almıs sagolsun. benımkı oyle cok sık almaz o yuzden daha kıymetlı oluyo aldıgı zaman.

sorma canımyaaa banada eşimin herseyı batıyor:gitme:
demekki buda hamilelikden:CüvCüv:

enazından evdesiniz siz kızlar ya ben birde çalışıyorum akşam üzeri eve gidince uyuyorum ondanmı ne gece kolum karnım ağrıyo üstüne yatınca uyuyamıyorum
öyle cani mya ALLAH kolaylik versin canim.elevit kullaniyormusun o beni rahatlatiyor icinde maunesyum var ya.agrilar icin iyi dedi.doktor.gece ben ilk haftalarda saga sola yatamiyordum agri oluyordu kasik bölgemde ama elevite baslayinca gecti kasik agrisi

oohhoooo kıslar yaa sizde sürekli bişiyler ıstıosunuz bakında gözunuz alıssın canlarım benım:))))
ee hamisiz kizzzz yiyemesekde canimiz kaliyor.benim canim kokulu kavin istiyor mesela kavun buldum da istedigim gibi kokuyordu

Hamile olduğumu öğrendiğinde beyaz güllerden çiçek yollamıştı Dünyanın en güzel annesine diye :) Pazar günüde kırmızı gül almıştı aşkım maşallah çok romantiktir :)) 22 Mart evlilik yıldönümüz güzel bi kolye almış duramadı dün akşam verdi :))

pardon deryacıgım senın dedıgın pırınclı hanı. ben hıc yemedım ondan.

Itinerol B6 canim tabletin ismi icinde 10 tane oluyor ama süper ise yaradi.burdan sakinca varmi bilmiyorum direk yazen dedim

teşekkürler tatlm..ilaç ismi önermek yasak diye biliorm ondan şeettiydm..neyse artık..opuyorumnanaktan

rabbim saadeti dareyn eylesin inşallah cnm..

öyle cani mya ALLAH kolaylik versin canim.elevit kullaniyormusun o beni rahatlatiyor icinde maunesyum var ya.agrilar icin iyi dedi.doktor.gece ben ilk haftalarda saga sola yatamiyordum agri oluyordu kasik bölgemde ama elevite baslayinca gecti kasik agrisi

[/QUOTE]

canım benim düşük tehlikem var demişti doktor sadece progestan kullanıyorum oda feci yapıyo zaten günde 3 tane pazartesi gideceğim bakalım ne diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…