Itinerol B6 canim tabletin ismi icinde 10 tane oluyor ama süper ise yaradi.burdan sakinca varmi bilmiyorum direk yazen dedimbitnm anlarım seni..hemde çok iyi..ilk hamileliğimde ıraktaydım ben de..hem hasretlik hem de mahrumiyet oluyor..çok zor..rabbim yardımcın olsun bitnm..dualarımdasın..
neydi o tablet tatlm..özelden yollarmısın??
aha da ayni haftalardayiz denekki normal canimkaydirigubbakcemile3
bu haftalarda olan birseyy.bende uyuyamiyorum.bakiyorum benim adam uyuyor misil misil
sinir oluyorum bende onuda uyansin diye kah yagaimi hisimla üstüne atiyorum.yada elini kolunun cekiyorumkaydirigubbakcemile3ama yokkkkkk uyuanmiyor.
sabah hic uyuyamadim diyince zaten hep uyumazsnin sen diyorrrrrr:dilcikar:
yav hamilikden mi acep ben benim herife gicik olmaya basladim:roflol:
aha da ayni haftalardayiz denekki normal canimkaydirigubbakcemile3
bu haftalarda olan birseyy.bende uyuyamiyorum.bakiyorum benim adam uyuyor misil misil
sinir oluyorum bende onuda uyansin diye kah yagaimi hisimla üstüne atiyorum.yada elini kolunun cekiyorumkaydirigubbakcemile3ama yokkkkkk uyuanmiyor.
sabah hic uyuyamadim diyince zaten hep uyumazsnin sen diyorrrrrr:dilcikar:
yav hamilikden mi acep ben benim herife gicik olmaya basladim:roflol:
kiz benim adam da bir hafta önce kaarnfil almis gelmis bir demetayyy kocacıgım bana gullerle geldı 2 gun once. yerım onu ben:):)
kiz benim adam da bir hafta önce kaarnfil almis gelmis bir demet
bana vermiyor masaya koyuyor.elime vermiyor.diyor sana cicek aldim.baktim vermesini
beceremiyor bende karanfili görünce insan gül alir dedim.biliyorsun gül seviyorum.oda dedi hep gül aliyom bu seferde karanfil olsun dedim dedi.
iyi dedim ölülere verilir karanfil ben ölümüyüm:roflol:
ee bende elime getirip vermediginin intikamini böyle aldimhihoyyyt
Karadenizliler fasulye diblesi biliyormusunuz canım çekti ya :)
mrb lar ben geldim
nasılsınız güzel anneler herşey yolunda mı
esemos dr a mı gidiyor bugun
demekki buda hamilelikden:CüvCüv:sorma canımyaaa banada eşimin herseyı batıyor:gitme:
öyle cani mya ALLAH kolaylik versin canim.elevit kullaniyormusun o beni rahatlatiyor icinde maunesyum var ya.agrilar icin iyi dedi.doktor.gece ben ilk haftalarda saga sola yatamiyordum agri oluyordu kasik bölgemde ama elevite baslayinca gecti kasik agrisienazından evdesiniz siz kızlar ya ben birde çalışıyorum akşam üzeri eve gidince uyuyorum ondanmı ne gece kolum karnım ağrıyo üstüne yatınca uyuyamıyorum
ee hamisiz kizzzz yiyemesekde canimiz kaliyor.benim canim kokulu kavin istiyor mesela kavun buldum da istedigim gibi kokuyorduoohhoooo kıslar yaa sizde sürekli bişiyler ıstıosunuz bakında gözunuz alıssın canlarım benım:))))
Itinerol B6 canim tabletin ismi icinde 10 tane oluyor ama süper ise yaradi.burdan sakinca varmi bilmiyorum direk yazen dedim
Hamile olduğumu öğrendiğinde beyaz güllerden çiçek yollamıştı Dünyanın en güzel annesine diye :) Pazar günüde kırmızı gül almıştı aşkım maşallah çok romantiktir :)) 22 Mart evlilik yıldönümüz güzel bi kolye almış duramadı dün akşam verdi :))
bende demın dondurma yedım annecım almıs:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?