2010 Ekim Anneleri

ben midem bulanip stres yaptigim zmanlar bebegimin hayirlisiyla dunyaya geldigi ilk an kucagima verdiklerinde gozgoze geldigimiz o ani dusunuyorum .. kizlar ne mukemmel bir andir o kimbilir? dimi?? allahim hepimize o ani nasip etsin insallahhh

ben midem bulanip stres yaptigim zmanlar bebegimin hayirlisiyla dunyaya geldigi ilk an kucagima verdiklerinde gozgoze geldigimiz o ani dusunuyorum .. kizlar ne mukemmel bir andir o kimbilir? dimi?? allahim hepimize o ani nasip etsin insallahhh

sağlıkla amin canım inşallahopuyorumnanaktan

TARİFİ MÜMKÜN OLMAYAN..CENETTEN BİR AN...opuyorumnanaktan

başım dönüyo çok fena
Rahat olmaya çalış biraz dinlen istersen yada temiz havaya çık iyi gelicektir :1hug:
mıden dımı profıl resmın super olmus:) cok seker ya.

Evitt Kokular miğde böle :)) :sinifsinif: :bbo: Bugünde hava çok kapalı rizede sahilde kimseler yok sempatiksalakcinni
Evett avatardakii bebek çok tatlıı rabbim hepimize böle ballı sağlıklı bebekler versin.Bu gece aynı bu bebişe benzer erkek bebek gördüm :) bembeyazdı yüzü gülüyordu bana öpüyordu beni sarılmıştııı yanımda olsada sıksam onun balsuratını sempatiksalakcinni

evet ya kapalı hava valla. balsurat sendın:):) bebısınde balsurat olur emınım. bebeklerın hepsı guzel.

Balsuratı tanımayan yok sanırım :)) bir çok topikte görüyordum özellikle hamile olduğunu rüyasında görenler topiğinde çok ilginç rüyaların vardı :))

Balsuratı tanımayan yok sanırım :)) bir çok topikte görüyordum özellikle hamile olduğunu rüyasında görenler topiğinde çok ilginç rüyaların vardı :))

evet ya hakıkaten. ben de rize//53 topıcınden tanıyordum bekardım o zmaan hatta.:):):) evlendım de aynı ayda dogum yapacaz yanı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…