başım dönüyo çok fena
Merhaba arkadaŞlar ben de eylÜl annesİ olacaĞım İnŞallah
ben midem bulanip stres yaptigim zmanlar bebegimin hayirlisiyla dunyaya geldigi ilk an kucagima verdiklerinde gozgoze geldigimiz o ani dusunuyorum .. kizlar ne mukemmel bir andir o kimbilir? dimi?? allahim hepimize o ani nasip etsin insallahhh
ben midem bulanip stres yaptigim zmanlar bebegimin hayirlisiyla dunyaya geldigi ilk an kucagima verdiklerinde gozgoze geldigimiz o ani dusunuyorum .. kizlar ne mukemmel bir andir o kimbilir? dimi?? allahim hepimize o ani nasip etsin insallahhh
Rahat olmaya çalış biraz dinlen istersen yada temiz havaya çık iyi gelicektir :1hug:başım dönüyo çok fena
mıden dımıprofıl resmın super olmus:) cok seker ya.
canını sıkıyosun ondan. Takma kafana bebişin etkılenmesın.
balsurat sen misin canım
Rahat olmaya çalış biraz dinlen istersen yada temiz havaya çık iyi gelicektir :1hug:
Evitt Kokular miğde böle :)) :sinifsinif: :bbo: Bugünde hava çok kapalı rizede sahilde kimseler yok sempatiksalakcinni
Evett avatardakii bebek çok tatlıı rabbim hepimize böle ballı sağlıklı bebekler versin.Bu gece aynı bu bebişe benzer erkek bebek gördüm :) bembeyazdı yüzü gülüyordu bana öpüyordu beni sarılmıştııı yanımda olsada sıksam onun balsuratını sempatiksalakcinni
balsurat sen misin canım
TARİFİ MÜMKÜN OLMAYAN..CENETTEN BİR AN...opuyorumnanaktan
evet ya kapalı hava valla. balsurat sendın:):) bebısınde balsurat olur emınım. bebeklerın hepsı guzel.
Balsuratı tanımayan yok sanırım :)) bir çok topikte görüyordum özellikle hamile olduğunu rüyasında görenler topiğinde çok ilginç rüyaların vardı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?