2010 Ekim Anneleri

Ben ılaÇsız kÜrle hamıle kaldım canım senın dıĞer topıkte hamıle olduĞunu duydum Çok sevındım kaÇ haftalıksın Şımdı

afıyet olsun canım. guzel oldu mu konserveyle? benım dolabımda var yazdan doldurmustum onunla olur belkı yarın yaparım ben de.

Oldu canım normal fasulye gibi tadı sağol :) Dolaptada var 1 paketde yazdan konserve yapmıştım daha kaç kavanoz duruyor dedim onlar bitsin biraz :)

kizlar benim bu memlkette kimsem yok
ust komsum turk.. hergun coluk cocuk bana gelirdi.. simdi ben hastayim diye resmen bendden kaciyor. yemek yapamiyorum qacim diye agliyorumda bi kap yemek yapayim sana ne istiyosun demiyorr yaa... insanlar ne kadar hain olmus yaaa

Balsuratı tanımayan yok sanırım :)) bir çok topikte görüyordum özellikle hamile olduğunu rüyasında görenler topiğinde çok ilginç rüyaların vardı :))
evett :) görmediğim rüya kalmamaştı gören hamile kalıyordu ben kalamıyodum şimdiye kısmetmiş sempatiksalakcinni
Ya balsurat nerdesİn canım sen walla Özledİm senİ evet o benİm
Ben İlaÇsız kÜrle hamİle kaldım canım senİn dİĞer topİkte hamİle olduĞunu duydum Çok sevİndİm kaÇ haftalıksın Şİmdİ

Ben kayıplara karıştım facede takıloyodum :)) çocuk meselesinide rafa kaldırmıştım böle beklemediğim anda çat katı geldii mucizemm benimki minicik daha sultanım 6+3 cumartesi kalp atışını inşallhhhh duyarımmm
evet ya hakıkaten. ben de rize//53 topıcınden tanıyordum bekardım o zmaan hatta.:):):) evlendım de aynı ayda dogum yapacaz yanı:)
:asigim: :asigim:

Oldu canım normal fasulye gibi tadı sağol :) Dolaptada var 1 paketde yazdan konserve yapmıştım daha kaç kavanoz duruyor dedim onlar bitsin biraz :)

evet dogru anca bıtıyorlar. benımde dolap dolu. kayınvalıdemın ektıgı fasulyeler. yarın yapım bende.

ıyı gun dostuymus o zaman yazık. hakkaten ya nasıl ınsanlar var. annenı bekle sen.

Al bendende o kadar 3 ay oldu bi kapımı çalıp hatrımı sormadı komşular bi tabak yemek veren olmadı ya..

kızlar sızlere bişi sorucam ben bebegımın kalp atısları için haftaya doktora gıdıcem ınsallah saglıklı olarak duyabılırım pıt pıtları ama doktora gıttıgmde heycandan bütün soracaklarımı unutuyorum elım ayagıma dolasılıyo sımdı yavas yavas not alayım dedım unutmamak için ama sız neler neler sordunuz bana fıkırler verırmısın unuttuklarım varsa eklerım yıne sımdıden sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…